Mamici inimoase de Constanta***155***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La Palat primesc scolari..dar cu unele exceptii merg si de la 6 ani(la inot si de la 5..la karate la fel)
Vladis deci va place mai mult??? Prima saptamana? Deja m-a cam calcat pe pantofi d-na invatatoare

edit:Hai Bogdanel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

waw, kim, deja probleme? poate ar trebui sa fii putin mai relax, zic si eu...
vladi a venit mandru nevoie mare inca din a doua zi ca l-a laudat d-na ca a ajutat-o sa stranga jucariile, eu una nici nu mai stiu de cand nu mai auzisem altceva decat reclamatii la adresa lui, deci sunt oarecum antrenata pt la scoala

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io sunt relax,d-na anul acesta se pare ca nu-i!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

kim sa te destresezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Botiraman datoare...pentru orice cu Harry Potter
Angimultumesc...sa dea Dumnezeu sanatate tuturor
Kim multa bafta si voua!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare doamnelor!
Kim , este abia inceputul.
Dodo este f bine ca ii place si este motivat. Bravo lui!
Cornelia cum au reactionat kopii la vestea disparitiei Mirei?
Boti eu am dus-o pe Alex la CSS1 la aproape 5 ani la gimnastica ritmica, acum vreau s-o duc si pe Teo (4 ani) dar imi spune ca este prea mica. In schimb au venit la gradi de la flamanada - gim artistica si ne-au sugerat s-o ducem pe Teo, insa nu ne incanta pe noi. Despre dansuri la Casa de cultura stiu ca sunt mai multi profesori merita sa intrebi.

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Buna dimineata,
Va multumesc pt urarile de ziua mea
Am lipsit motivat am avut o vara cu multe evenimente care m-au tinut departe de calculator. Acum incerc sa revin la programul obisnuit, mai ales ca au inceput si copiii scoala.
Cu ocazia asta vreau sa urez succes scolarilor si rabdare mamicilor
Ma amuz cand vad ca nu e Andrada singura aiurita, cred ca e specific varstei Rox, tare faza cu cerceii lui Patrick
Crix, Happy anul trecut mi se parea haios cand citeam "intamplarile" voastre, acum ma "agit" cu ale noastre...
Luni, Andra a mers in trening la scoala, crezand ca are sportul, dar acesta fusese inlocuit cu religia, prin urmare cand am intrebat-o de modificare mi-a zis senina -"Sunt doar un copil!"
Tot luni, prima consultatie cu parintii, prima absenta eu, sotul meu a inteles ca incepe exact la ora cand se termina

Va pup pe toate, sper sa revin curand...
vineri imi duc ultimii musafiri la aeroport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Adinutzo hihihi ne luam de mana. cum ii place Andradei la scoala? la care sunteti? sper ca esti ok acum
sa aveti o zi frumoasa si usoara, va las si cateva poze cu domnisorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata doamnelor! Multumesc mult pt raspunsuri, deci pica faza cu palatul elevilor. Oricum nu-mi pare prea rau pt ca deja o activitate extra-gradinita e arhisuficient pt 3 ani. Mai face si engleza la gradi (vai de capul ei, dar sunt 30 de minute de 2 ori pe saptamana).

Cu baletul/dansul am rezolvat se pare si sunt f happy. Eu am facut liceul de arta si in generala eram in clasa jumate arte plastice, jumate balet. De cand cu feisbuku' mi-am reintalnit cateva colege balerine si i-am cerut sfatul uneia si mi-a zis ca intr-adevar la 3 ani e prea mica pt balet clasic, mi-a zis ca dupa 5 ani e ok. Mi-a recomandat insa o colega a ei care face balet+dans contemporan cu gagalici de varsta fi-mii si vineri mergem la lectia demostrativa, yupiii!!! . Au 3 antrenamente pe saptamana si costa 80 lei/luna, deci e si in buget.

I-am luat de la bazarul DC si aseara am si primit un rucsacel argintiu minunat pentru caratul echipamentului, mama nebuna ce sunt

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Hello!
Cornelia, merci mult pentru toate informatiile, saptamina viitoare ar trebui sa ma mobilizez sa rezolv problema cu buletinul. Pupici pentru bolnaviori!
Dodo, felicitari pentru Bogdi! Cred ca esti atit de mindra! Sper ca nu te-am deranjat atunci cu telefonul, dar trebuie incet , incet sa ma apuc sa reamenajez cuibul, sa facem loc micutei domnisoare, si nu mai stiam pe unde sa mai tin si caruciorul.
Boti, vad ca ai gasit solutie, pina am venit eu cu raspunsul.Eu o dadusem pe Ayli la 3 ani la balet, exact in spate la Scoala Spectrum, nu stiu sa-ti spun adresa, in zona Dacia.Dar era prea micuta, dupa a 3-a ora, doamna mi-a zis ca nu mai are rost sa o aduc si sa mai astept vreun an.Ieri ne-a zapacit si pe noi ca vrea la dans, a mai fost pe la 5 ani citeva ore la Danovski, dar nu a mai vreut sa se duca, si acum tati nu mai vrea sa o lase pe motiv ca nu e serioasa si nu se tine de treaba .Adevarul e ca nici nu mai stiu cind as mai avea timp sa o duc si la alte activitati extrascolare, ea la 5 abia scapa.
Adinutza, ce bine-mi pare sa te vad pe aici . Mi-e tare dor de tine.Si de Crix...
Nu vreti sa incercam sa ne vedem toate intr-o dupa-amiaza, ca mi-e tare dor de o intilneala. Ce ziceti?

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 20+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput