Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Foarte tare asta cu popa. M-am tavalit pe jos de ras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

si eu
imi si imaginam scena

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

ina bestial socrul tau, am ras cu lacrimi

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Cine vrea sa imi vada noul look, este disponibil pe facebook. Si al Anei, dar la ea e mai putin vizibil.

vazut admirat si placut

Mergi la inceput

ptr fetele neexcursionista si o intrebate test: uitandu-va in urma de la nasterea ghiocelului pana acum ce ati fi vrut sa faceti ptr el si nu ati facut? nu la haine, excursii sau ceva material...
eu de ex imi pare rau ca nu am vorbit mult mai mult cu el ca sigur descoperea mai devreme ca poate sa faca acest lucuru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

ptr fetele neexcursionista si o intrebate test: uitandu-va in urma de la nasterea ghiocelului pana acum ce ati fi vrut sa faceti ptr el si nu ati facut? nu la haine, excursii sau ceva material...
eu de ex imi pare rau ca nu am vorbit mult mai mult cu el ca sigur descoperea mai devreme ca poate sa faca acest lucuru.

Nimic.

eu sunt foarte multumita de mine. Sunt multumita si ma pup:)) ca nu am fost panicata, ca nu m-am purtat cu el ca si cum ar fi fost din coaja de ou, ca tot timpul i-am vorbit inca din primele zile (adica nu era ceva de genul somn-lapte-somn-lapte).

regret ca am avut momente de oboseala si stres in care mi-am iesit din pepeni si am tipat la el .

dar sunt foarte multumita de relatia pe care o am cu el. Imi pare rau ca nu ii pot satisface toate pofetele materiale (ieri mi-a zis ca vrea la mare la cort si nu putem merge din motive de bani)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
eu sunt foarte multumita de mine. Sunt multumita si ma pup:))
regret ca am avut momente de oboseala si stres in care mi-am iesit din pepeni si am tipat la el .

te si eu
fiecare mama cred ca este multumita de relatia ei cu copilul
si eu regret astfel de momente de oboseala si stres.... dar numar pana la 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello,

INA, drum bun, distractie placuta, sa va intoarceti cu bateriile full . Zi-ne si noua ce i-ai mai luat lui Ian, sa ne inspiram si noi.

ADRISIMO, referitor la tema ta. Nu stiu daca am regrete, nu imi place sa am regrete in general. Daca as lua-o de la zero as fi mai putin speriata ca plange, mai putin panicata si mai putin dornica sa ii gasesc ceva "defect". Si in fiecare zi as lua inapoi clipele in care imi pierd rabdarea, dar atat

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisik, ghici unde am fost azi? La coafor! Ghici cum m-am tuns? Bob!

Ina, drum bun si vacanta faina! Sa va intoarceti cu povesti gramada si cu poze multe! Faza cu popa m-a terminat, incercam sa vizualizez momentul si ma luau toate veseliile

Excursionistelor vesele, sa ajungeti cu bine la destinatie si sa va distrati si pentru noi!

Adrisimo, eu nu sunt asa zen, am regrete destule, desi m-as elibera cu drag de ele: imi reprosez ca nu am mers cu Andrei la un control ortopedic cand era mic-mic (nu m-a sfatuit nimeni, dar puteam sa fiu eu mai informata),imi pare rau ca uneori nu reuseam sa ies din tristetea cauzata de moartea tatalui meu si apoi a soacrei mele si sa fiu mai senina si mai solara pentru el, regret ca uneori m-am panicat aiurea si alteori n-am prevenit ce se putea preveni (boli, cucuie...de-astea), dar ma consolez cu gandul ca el ma iubeste si asa imperfecta cum sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Eu sunt la serv si abia pe la 4 "oi ajunge" acasa sa pun bagajele in masina si sa plecam spre moeciu. Asa ca, mai stau un pahar de vorbe cu voi aici, "ne-excursionistele".

In primul rand, vreaus a o pup pe Pisik, pentru ca VAD cum resuseste sa isi RE-monteze/REmodeleze psihicul si sa priveasca totusi in sus, spre bucuria vietii.

Apoi, legat de intrebarea cu ce nu am facut pt pui si regretam..., eu zic ca este imposibil sa facem chiar totul pt copii, in primul rand pentru ca acest "tot" este destul de discutabil. Unii considera ca trebuie sa faca orice efort financiar sa cumpere obiecte de calitate, de exemplu biberon avent, ca sa nu se imbolnaveasca bebe cu nu stiu ce substante toxice. Altii insa, cumpara biberonul clasic de sticla, si cu restul banutilor il duc pe pui in parc si il dau de 3 ori in trenulet. Unii platesc de pe acum asigurari de studii/depozite pt viitorul copiilor, sa aiba ceva in start, cand or face 18 ani. Altii sunt mai ortodoxi si considera ca "nu e crestineste sa iti faci griji/rezerve pt ziua de maine, Dzeu va avea grija de tine" si atunci nu alearga spre multinationale si se rezuma la un salariu mai mic dar un timp liber mai mare cu copilul. Unii sunt fericiti sa il duca pe bebe doar la 5 stele, altii sutn fericiti la cort sau la tara, la bunici. Unii vor sa invete puii limbi starine, cat mai de tipuriu, fiind creierul mai open pt asta. Altii insa, nu au iubit prea tare "invatatul" si atunci vor sa nu reduca cu nimic placerea COPILARIEI. De aceea, acel tot nu numai ca e greu de atins, dar e greu de creionat. Sunt oameni [ca si mine, recunosc] care ar vrea un pic din toate de mai sus. Si atunci, cum raspundem la intrebarea fb a lui adrisimo? Aici e secretul [inflitrat si de Annan]: NU noi raspundem la intrebare, ci fericirea copilului nostru.

Va pup si va doresc si voua si mie sanatate si cat mai multa fericire!

anca
.

Poze cu noi

Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput