Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***
Raspunsuri - Pagina 16
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Vladimir: vomit! eu: hai la baie sa vomiti Ajungem in baie, se apleaca cu capul in bideu si scoate un sunet care imita vomitatul Vladimir: nu iese vomita! ![]() |

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Denisa, LA MULTI ANI! alaturi de familia ta frumoasa si perfecta! (din punctul meu de vedere
)
LA MULTI ANI alaturi de noi! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Gianina34 spune:
buna dimineata,
vin repede cu cafea si cu muuulti pupici si La multi ani!pentru Mada

PS: subscriu si eu la solicitarea lui anaan de a viziona pozele cu praji
![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
bebe_shtrumf spune:
Denisa! sa ne traiesti mult si bine
sa dai p-aci retete, dc poti si compensate, una alta...![]()
petrecere frumoasa si multa santate iti dorim, eu si "Aii"(Ari).

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
distractie plakuta la turci
, sa inspirati expirati, mai bagati un gratar; ca aerul de munte cam ingrasa, vazui si eu de dimi pe cantar
.(am venit din C.O. cu 2 kg+)
VESTE MARE: azi alerg dupe gradi si eu, de abia mi-am convins al meu concubin, vai ce dusi is barbatii astia, adika a mea era cea mai mika si o chinui auzi...imi venea sa si rad...insa am verde deci sper sa "mitui" vreun " cadavru didactic" azi
spiralati si voi in gand plz.
sar-manaaaaaaaaaaa
Madaaa sper sa ne purtati norocel azi, doar e zi mare![]()
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Bianca2503 spune:
Neata,
la multi ani, DENISAMADA! sa fii sanatoasa si sa fii vedeta zilei!(asa cum m-am simtit eu acum 2 zile, desi nu m-a bagat multa lumea in seama)
novus spune:
Uram si pe aceasta cale
DENISAMADA

Sa fii sanatoasa si la fel de volubila si glumeata in continuare !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI MADA! Sa fii sanatoasa, fericita, sa ai o viata senina si plina de frumos! Sa va distrati maxim in week-end
Cine vrea sa imi vada noul look, este disponibil pe facebook
. Si al Anei, dar la ea e mai putin vizibil.
Mami de minune mica
anamariame spune:
La Multi Ani, Denisa! Sa fii fericita mereu alaturi de familia ta minunata! Te pupam si iti uram petrecere maxima acest weekend, ca si tuturor fetelor ce merg la Moeciu!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
Am intrat sa-mi descarc pozele si sa va urez DISTRACTIE MAXIMA la Moeciu!
Iar fetelor care ramin acasa le urez un week-end insorit, plin de activitati...distractive ![]()
da, Anaan, azi plecam; cam in 2 ore; vreau sa va spun ca taman cind eram mai inglodata in bagaje, in izmene si cu o masca pe fata si una in par, mi l-a adus socru' pe...POPA!!!! 
Sa ne citeasca "de drum" si sa faca feshtanie 
Mi-e cam groaza sa calatarim pe caldura asta. Ca noroc ca am gasit tot felul de "distractii" pentru Ian; de abia astept sa vad ce fata face; dvd-ul portabil il butoneaza deja de numa
dar restul "surprizelor" au fost bine ascunse.
N-am gasit scutece pentru apa la Bistrita dar nu ma mir ![]()
merg sa ma spal; bagajele sint gata. Am vrut sa iau laptopul cu mine ca avem wireless la hotel dar, m-am razgindit pentru ca as fi tentata cam PREA des sa intru pe DC.
Ne "auzim" cind ma intorc; sa fiti cuminti si optimiste!!! 
PS. Sanatate bolnaviorilor.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani