Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***
Raspunsuri - Pagina 15
Bianca2503 spune:
Astazi era sa bat o mama tampita,
la ora 14.30 era cu 2 copii dupa ea in soare. O fetita de vreo 3 ani si un baietel in carut care cred ca avea vreun an si un pic.
Fetita plangea ca ii e sete si ca vrea apa. "mama" spunea sa termine cu prostiile ca nu crede ca ii e sete si nu are apa la ea.
Idioate multe pe lumea asta
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Doamne, Bianca, ce analfabete!!!!!! Asta ar mai lipsi, sa dispara scrisul de mana!!:))) Cat de imbecile puteau fi alea sa scoata asa ceva din (pre)putzu' gandirii?! ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Ilinca_M. spune:
Olario. Sper c-am pus tot in bagaj. Tot timpu' am impresia c-o sa uit ceva foarte important:)))
Noi am fost ca Stan si Bran azi, comici vestiti ai marilor ecrane; maretzul plan era sa mergem cu GiPiEs-ul, fratzica, sa nu ne batem capu', numa sa ne zica nenea din el:"acum la stanga/ acum la dreapta" pana in fatza cabanei!! Numai despre asta am vorbit de 2 saptamani.
Si in seara asta am luat gps-ul de la nasi; am venit acasa...nu ne merge priza in masina

Aleluia gps. Acum tre sa ne chiombam la indicatoare rutiere, suntem amandoi fara experienta, destul de prost orientati in spatiu (mai ales io) vai de capu' nostru, cred c-o sa facem 10 ore pana la M*u*i*eciu!!!
Descurca-ne-vom oare? Priza ma-sii!!
Nu radeti de noi ca suntem distrusi psihic!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Pisik06 spune:
Seara buna!
Am incercat sa postez de la serviciu, am scris 2 mesaje kilometrice, nu le-a postat, m-am enervat si am renuntat. Mai bine, erau depresive si naspa.
ANAAN
. Suntem colege de suferinta. Ana e ceva mai bine, nu a mai tusit asa, azi noapte a dormit chiar f linistita, mai haraie un pic la respirat si scoatem si ceva muci din nas, chiar vascosi, dar chiar e mult mai bine.
Buni e in hopuri, acum sa zic ca e mai bine, dar are recaderi, sa speram insa ca e pe drumul cel bun.
Azi am fost depresiva, de Ana, de Buni, de lipsa noastra de la Moeciu, de faptul ca si mama s-a simtit rau azi, de neingrijirea in care ma gaseam, de multe adunate. Ce am facut? Bani de shopping nu sunt, asa ca am fost la fata care ma aranjeaza la par, m-am vopsit, m-am tuns bob si am tuns-o si pe Ana. Schimbare totala de dispozitie
Si pe bani putini
. Nu cereti poze, ca n-am, dar incerc sa fac maine.
ILINCA, sunt sigura ca va veti descurca. O luati si voi incetisor, faceti pauze, mai intrebati, a nimerit orbu' Braila, d-pai voi un amarat de turc![]()
Drum bun fetelor, distractie placuta si aruncati un gand si la amarastenii ramasi acasa. Offf, ca iarasi ma apuca amocul

Mami de minune mica
novus spune:
Hello !!
Eu sunt praf asa ca ma culc
; am facut o indigestie sau nu stiu ce asa ca abia ma tin pe picioare, am facut bagajele sper ca am pus de toate, vb dimineata de la birou
Lista finala excursioniste vesele:
Novus
Olga
Denisamada
AncaNicolae
Aris
Ilinca
Dyanna
Ela
Gaza
Iuca
Chatonel
Gigelica
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Mada - pe care o felicit si pe aceasta cale, cu anticipatie, la multi ani, sa ne traiesti ![]() nu iesi mai ieftin daca iei o garsoniera in regim hotelier? La o prima goagalire mi-a reiesit ca gasesti cu aprox. 100 lei. |
Merci!

Nu-sh... studiez cand venim din we... sa vedem cum rezolvam ministerul

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Buni e in hopuri, acum sa zic ca e mai bine, dar are recaderi, sa speram insa ca e pe drumul cel bun. Azi am fost depresiva, de Ana, de Buni, de lipsa noastra de la Moeciu, de faptul ca si mama s-a simtit rau azi, de neingrijirea in care ma gaseam, de multe adunate. Ce am facut? Bani de shopping nu sunt, asa ca am fost la fata care ma aranjeaza la par, m-am vopsit, m-am tuns bob si am tuns-o si pe Ana. Schimbare totala de dispozitie Si pe bani putiniILINCA, sunt sigura ca va veti descurca. O luati si voi incetisor, faceti pauze, mai intrebati, a nimerit orbu' Braila, d-pai voi un amarat de turc Drum bun fetelor, distractie placuta si aruncati un gand si la amarastenii ramasi acasa. Offf, ca iarasi ma apuca amocul ![]() ![]() |
Sanatate lui Buni!
Sa va fie de bine skimbarea de look si dispozitie!

Aia cu "orbu'Braila" se spune "am nimerit noi la Duni".

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Eu sunt praf asa ca ma culc |
Io am picat aseara ca musca..., asa ca mi-au mai ramas o multime de kestii de facut acum de dimineata... Ma duc sa recuperez.

Denisa-Madalina
fericita de
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
A, Dodo! Esti nemaipomenita! Cum ai migalit aia? Si mie-mi croseta bunica hainute pentru papusi, dar nu pentru papusele asa micutze! ![]() |
Mada
La multi ani!
sanatosi si fericiti.Tot binele din lume
..si
Mult nu am migalit...mai rau a fost ca a trebuit non-stop sa ma feresc de Isabella care-si dorea papusa(care nu era a ei-eanu are papusi de acest tip ).Anaan

DRUM BUN excursionistelor!

Va astept cu pozeeee
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
Hellou !!
In sfarsit sunt mai bine dar tot cu stomacul in priza asa ca o sa impart orezul cu Ada
Excursionistele vesele, sper ca ati pus tot in bagaj
!!
Ne-excursionistele, sper ca avem cu ce ne delecta duminica seara ![]()

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)