Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***
Raspunsuri - Pagina 14
denisamada spune:
Mai fetelor, eu ma uit si ma minunez!!!
La sfarsitul lunii septembrie tre sa ajung la un congres la Craiova si "ma uitai" un pic de cazare... M-am oprit la un hotel care e fix pe strada cu facultatea, unde se tine "manifestarea", organizatorii au "aranjat" acolo, la preturi speciale... 220ron/camera. Ceea ce mi se pare cam mult...
ca doar nu e super-zona turistica Craiova asta... asa ca ma uitai pe site-ul hotelului. 190ron...
Pai astia isi batjoc de noi sau nu oi fi pricepand eu ceva!?
Enfin, studiez saptamana viitoare, ca acum mi se ard negresele daca stau sa deslushesc misterele... Daca stiti ceva oferte de cazare ok in Craiova, luminati-ma si pe mine... 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Shefa Novus, te rog sa bagi un up-date final la lista, ca io-s cam bulversata, deja nu prea mai stiu pe cine-o sa intalnesc maine![]()
Biancaaa, nu va aruncati si voi intr-o vajaiala?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Mai fetelor, eu ma uit si ma minunez!!! La sfarsitul lunii septembrie tre sa ajung la un congres la Craiova si "ma uitai" un pic de cazare... M-am oprit la un hotel care e fix pe strada cu facultatea, unde se tine "manifestarea", organizatorii au "aranjat" acolo, la preturi speciale... 220ron/camera. Ceea ce mi se pare cam mult... ca doar nu e super-zona turistica Craiova asta... asa ca ma uitai pe site-ul hotelului. 190ron... Pai astia isi batjoc de noi sau nu oi fi pricepand eu ceva!?Enfin, studiez saptamana viitoare, ca acum mi se ard negresele daca stau sa deslushesc misterele... Daca stiti ceva oferte de cazare ok in Craiova, luminati-ma si pe mine... ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
poate pretul de receptie este pe persoana, nu pe camera. zic si eu...
Anaan spune:
Ce calduri, tufete! Pe aici sunt 34 de grade - la ora asta!( drept e ca prefer canicula de acum ploilor si frigurilor cu care ne-a "bucurat" vara asta la inceputul ei)
Excursionistelor vesele, cum stati cu pregatirile?
Bianca, nu ne-ai povestit cum ai petrecut de ziua ta.
Monnvas, sper ca au trecut tristetile sau macar s-au mai estompat.
Dodo, ce iscusita esti!
Maine masor si eu scafarlia Guliei pentru caciula cea smechera.
Pisik, mi-a placut mult ce ai zis despre gradinita
: foarte logic si de bun simt. Cum mai e Ana? Dar Buni?
Oare ce mai fac Adyris si Georgyiuly? Dar Nicky?
Kea, cum esti? Cum mai sta sotul cu vartejul emotionalo-hormonal prenatal?![]()
Anaan spune:
Mada, sa fotografiezi prajiturile, sa ma bucur de ele macar vizual.![]()
Maine ma duc si eu sa ma tund, fiindca nu-mi mai sta nicicum parul asta
.
Ina, voi maine plecati?
Monnvas spune:
Salutare.
Am uitat tot ce voiam sa va zic. Nush ce pisici am, abia ma tin pe picioare. Si cica am de calcat si de dat cu mopul 

pana vin baietii acasa.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Mada - pe care o felicit si pe aceasta cale, cu anticipatie, la multi ani, sa ne traiesti 
nu iesi mai ieftin daca iei o garsoniera in regim hotelier? La o prima goagalire mi-a reiesit ca gasesti cu aprox. 100 lei.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Bianca2503 spune:
Pai, ce sa zic...nu am petrecut cumva special.
Cu baietii!
Dar am avut o zi plina si m-am bucurat sa vorbesc cu multa lume si sa stiu ca multi ma iubesc. M-am simtit ca o vedeta
. Cel mai frumos mesaj l-am primit de la doamna mea invatatoare care mi-ai urat de bine si imi doreste ce ii doreste fiicei dumneaei. Am bocit 5 minute:)
Anaan spune:
Monn, aceeasi stare am avut-o si eu ieri - zici ca ma scurgeam de pe picioare - si am intrebat-o pe o prietena, medic, care o fi cauza. Mi-a zis ca e caldura corelata cu o lipsa de hidratare corespunzatoare. A zis sa beau cat mai multe lichide (indiferent daca am sau nu senzatia de sete) si sa nu mai umblu prin zaduf
. I-am urmat partial - ca azi a trebuit sa merg la scoala - sfatul (adica am baut mai multa apa decat de obicei + limonada din belsug) si vad ca-s mai vioaie.
Bianca2503 spune:
Vladimir: vomit!
eu: hai la baie sa vomiti
Ajungem in baie, se apleaca cu capul in bideu si scoate un sunet care imita vomitatul
Vladimir: nu iese vomita!