Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***340***
Raspunsuri - Pagina 18
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae NU noi raspundem la intrebare, ci fericirea copilului nostru. Poze cu noi Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori ![]() |
Anca
, minunat punctat!De-abia astept sa vad poze cu Robert
...bineinteles si cu Vero, Tudor si cu tine, dar bb3 e vedeta la intalneala asta de ghiocei.
Anaan spune:
La multi ani, Mada, sa traiesti frumos si bine
!

(si sa radem la intalneli impreuna si cand om fi babe!)
anca_nicolae spune:
La multi ani Naty!!!
La multi ani si lui Adi, sot de Saby, si bineinteles si lui Adisoru'-Robertutu'-bb3! Azi sunt sf Adrian si Natalia :)
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae La multi ani Naty!!! La multi ani si lui Adi, sot de Saby, si bineinteles si lui Adisoru'-Robertutu'-bb3! Azi sunt sf Adrian si Natalia :) Poze cu noi Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori ![]() |
Asa este! e si ziua fratelui meu.
Sa traiasca toti ghioceii cu numele Natalia sau Adrian/Adriana!
simonapro spune:
La multi ani MADA, sa ai o viata frumoasa cu multe bucurii si impliri 

Asa am o stare, de imi vine sa las totul balta cu munca asta frumoasa si sa vin la intalnire, dar e doar un vis 
Inei si tuturor fetelor excursioniste: drum bun si distractie placuta 
Ce regret eu: ca nu am avut mai multa rabdare cu copiii, ca nu pot sa las treaburile prin casa si sa ma joc mai mult cu ei, dar in schimb ma bucur enorm ca am doi copilasi minunati, care cresc foarte frumos impreuna cu toate nazdravaniile lor 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de nume 
Ieri am fost sa-i comand lui Sebi ochelari, din pacate ma mosteneste cu miopia, sper sa nu urmeze si Lucian, macar el sa aiba vederea buna.
bebe_strumf: succes cu gradi, sa gasiti ceva pe plac!
Anaan, Pisik si Ana: sa va fie de bine noua freza!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Kea spune:
La multi ani fericiti Mada!

La multi ani fericiti Bianca!

Simo, regretele oricum ar fi tardive, asa ca nu-mi mai bat capul cu ele. Stiu ca ar trebui sa le definesc ca sa le pot evita la al doilea copil, dar acum chiar nu-mi vin in minte decat greseli care m-au afectat pe mine, pe sot, nu pe copil. Ce regret din suflet, sunt zbieretele cumplite ce le-am tras anul asta copilului sau in prezenta lui. Dar inclin sa cred ca-s de la sarcina, ca inainte n-aveam iesiri din astea.
Fetele, am si eu un of, asa ca va invit sa-mi spuneti cum ati proceda voi. Nu stiu daca sa incerc sa nasc natural sau sa cer direct cezariana. E mama la mine, copilul se joaca cu mare placere cu ea, dar nu adorme cu ea, nu mananca cu ea etc. In mod normal, la nastere naturala se sta in spital 3 zile, la cezariana 5. Din punctul asta de vedere, as incerca natural, ma intorc mai repede acasa la copil. M-as si recupera mai repede. Darrr, la Keutu mi-au indus contractii 5 zile si nu m-am dilatat mai mult de 1cm. Si tot la cezariana am ajuns. Mi-e groaza ca incercand sa nasc natural, nu reusesc si pana la urma tot la cezariana ajung, iar in loc sa stau 5 zile in spital , stau minim 6.
Nascand natural, se poate intampla sa trebuiasca sa plec la spital in miez de noapte, sau cand copilul ar trebui sa se culce, sau mai stiu eu ce si mama nu se descurca cu el si stresez si copilul si pe maica-mea (care apropo, ia pastile pt tensiune, deci un stres puternic nu i-ar face chiar bine). La cezariana stii ca dimineata la ora nu stiu care trebuie sa te prezinti la spital si gata. Nu te ia prin surprindere, ai cat de cat lucrurile puse in ordine. Cam asta ma framanta pe mine acum tare de tot. Pe de o parte as incerca natural, dar mi-e teama sa nu complic inutil, pe de alta parte as face din nou cezariana, dar mi-e frica ca naiba de operatie.
Hai, spuneti-mi si mie voi cum vedeti lucrurile si daca ati facut sau ba cezariana la cerere.
Bianca2503 spune:
Kea, eu asa alege cezariana chiar daca la voi se sta in spital 5 zile (eu am stat doar 2- am nascut miercuri si vineri eram acasa). este normal ca Keutu sa nu doarma cu mama ta atat timp cat tu esti in aceeasi casa cu el. Cand o sa fii la spital si o sa ii povestesti ca te duci sa te intalnesti cu locomotiva Thomas (sau cu cine ii place lui) si ca trebuie sa il aduci pe fratiorul lui acasa o sa doarma cu cine trebuie. ii spui ca te intorci acasa dupa ce el va fi dormit de 4 ori si fii sigura ca va intelege.
sa nu il minti, ii spui adevarul intr-un fel pe intelesul sau. Eu as zice sa nu te chinui cu nasterea naturala avand experienta trecuta+cezariana deja facuta.
simonapro spune:
Kea:si eu ti-as recomanda cezariana, eu la Lucian am intrebat doctorul de nastere normala,dar nici nu a vrut sa auda, ca pot sa apara complicatii, daca mai exista o cezariana si am facut operatia programata, totul a fost bine, eu am stat 3 zile in spital.
La mine a fost asemanator la prima nastere, nu am avut dilatatie si am avut lichidul verzui, dupa cateva ore de contractii, am hotarat cezariana, nu avea rost sa ajungem la complicatii.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Anaan spune:
Kea, strict din punctul meu de vedere, daca as fi in situatia ta, nu as merge pe ideea de nastere naturala. Eu chiar nu mai cred in mitul ca dupa cezariana este mai usoara refacerea decat dupa nasterea naturala. Am doua cunostinte, au nascut natural in aceeasi perioada cu mine si eu dupa o saptamana n-aveam nicio treaba, iar ele de-abia se miscau, avand tot felul de disconforturi. Apoi, e chestia asta cu a doua nastere -naturala dupa o nastere cu cezariana, nu stiu ce sa zic, mi se pare delicata problema. In plus, stiu ca si tu esti cam de varsta mea, punand in balanta eventualele riscuri, eu as merge pe varianta care asigura un control cat mai mare asupra situatiei si aia e cezariana.