Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
anda si noi avem bubite micute rosii de la caldura
la noi zilele astea a sarit termometrul de 38 grade
eu il spal cu apa simpla cat mai des si atat.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
bubu doarme...eu am terminat papica (de toate pt toti
) si acum ma plicti....

edit: am noroc sa gasesc zilnic pe la ora asta cate o comedie faina pe hbo 

ioanna16 spune:
salutare!
abia acum am mai terminat si eu trebsorica si am apucat sa intru putin sa vad ce faceti si apoi ma duc sa ma asez putin in pat ca tare mi-e rau...au venit "uratii"

yasmi - ieri cand ma intrebai daca-s gata cu calcatul,nu eram...facusem un pic pauza ca a trecut cineva pe la mine si am zis sa trag si-un ochi pe aici![]()
strumph - azi nu vine socrela la cafea, caci e la munca; o zi vine pe la 3 si o zi seara la 8-9...asa ca m-am cafelit singura
ieri am fost la vaccin, fata a fost tare cuminte, a plans numai putin cand a bagat acul
...nu a facut febra si sper sa nu mai faca de acum incolo ca au trecut 24 ore
la noi bilantul de 4 luni arata asa: 7.00 kg si 62 cm
va pup, ma duc sa ma asez putin in pat, pitica doarme si ea
ne "auzim " pe maine, dupa-amiaza ma duc la plimbarici cu fata
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
aaa...mai aveam ceva de spus
magnolia - programul nostru arata asa:
8-9 trezirea+papa, apoi o pun in patut unde fie se joaca, fie mai trage un pui de somn de o jumatate de ora-o ora
12 papa + iesit afara
15.30 papa + somnic/stat in pat pana la 17, cand iesim afara
19.30 papa
22.00 baie+ papa+ somnic; dupa ce a papat o pun in patut, are o jucariuta care ii canta, bagam suzi si face nani singurica
anda - si gogo a facut bubite de caldurica, eu o streg seara dupa baita cu ceai de musetel+/ galbenele
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
scrish spune:
yasmi nu am pozele de la nunta iar finii sunt in luna de miere
de abia le astept si eu
luca da doarme, a adormit ceva mai devreme azi la 14 30 dupa ce pentru prima oara a mancat toata supa pasata
anda nu ai pentru ce, sper sa va foloseasca! si luca a mai avut niste bubite de la caldura si in cazul nostru apa termala avene a facut minuni!
fetelor ieri luca a avut scaun tare, ca de om mare! astazi inca nu a facut, astept mai pe seara surpriza...dar scaunul tare stiu ca inseamna aproape constipatie, cum sa remediez problema asta? ca as vrea sa iau masuri daca si azi e la fel!
scrish spune:
fug sa termin curatenia k azi plecam la munte
fugim de canicula asta ingrozitoare!! de abia astept sa mancam un pastrav la gratar
alina06st spune:
Salutare!
Si al meu doarme... s-a trezit plangand. De fapt nu s-a trezit, plangea in somn, asa cu ochii inchisi. L-am luat in brate si tot a mai plans vreo 2-3 minute, apoi s-a linistit si l-am pus la loc dormind
. O visa urat???
Strumphy, nu m-am gandit ca-i sedativ ceaiul asta de tei. Delia, aia ca nu-i bun pt baieti o stiam, n-o cred, am discutat-o cu cativa prieteni medici si toti au zis ca n-are nicio legatura. E din popor. Dar ca-l sedez nu m-am gandit. Da' nu-i dau mult... 20 de ml! MA duc pe 1 la control la o clinica particulara si o sa vb cu dr de acolo. Sa vedem ce zice. Oricum il alternam cu alt fel de ceai si nici nu-i dau zilnic. I-am dat pana acum in 3 zile. Eu nu cred c-am facut vreo prostie. Dar acu' dupa ce ati zis voi, mai astept, sa vad ce zice si doctorul.
Strumphy, pana la urma poti sa faci tu de mana. Cosi cu atentie si ai rezolvat-o. Mai stai sa te stresezi si sa te enervezi.
Magnolia, si Luca al meu adoarme intre 21.30 si 22. Rareori, pana in 22.30, daca mai iesim noi, sau ii stricam programul cumva. Oricum, cu cat ne ducem mai tarziu cu atat e mai agitat si e un scandal pana facem baie si adoarme.
Ioana, felicitari pt bilantul de 4 luni!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
wmagnolia spune:
Multumesc @bb_yasmy, @alina, @ioana si @scrish pentru raspunsuri.
Si a mea are cam acelas program cu al vostru in timplu zilei numai ca se culca tarziu pe la 11 sau 12 noaptea. Foarte rar la 22:30.
Asa a obisnuit-o taica-su.
bb_yasmi spune:
gata si filmul meu ![]()
lucas inca doarme....il mai las jumatate de ora si ajunge!! doarme de la 13.
cris, iti poti suculet de para sau piure de para+ alt fruct. vezi cu ce combini branzica , ca si ea constipa.
aa si atenta si la cantitatea de morcovel.
ailed_dota spune:
gata stiu dc bebei lui Yasmi si Scrish sunt cuminti
, ii cheama Luca(s)

,
la noi programul e asa...
7-8 scularea pe urma daca e cald plimbarica, daca nu stam in casa...somn 30 min-1 ora
10-11fructe( sau ora de mami baga si eu scuip![]()
)... dar mami nu se lasa...dupa somn de 30 min..
13-14 supa( azi a fost lapte din niste ,otive obiective)
13.30-14. 30 culcarea somn de ora-doua sau nu![]()
16-17 laptic cu cereale fara somn
19-20 laptic (mai putin)
21.30-22 baie ., laptic cu cereale si somn cu suzi la ea in patutz alaturi de Clefaici( jucarie)
s-a intamplat sa fim in oras, sa adoarma pe la 8.30 dupa un bibe luat la 8 si seara sa numai vrea laptic dupa baie... surpriza a dormit
acum ma duc sa-i dau supica cu dovlecel...
(sa vedem ce zice si ea...)
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)