Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
ailed_dota spune:
La multi ani pt PETRA_ADRIANA si pentru NATALIA, ca azi e ziua de nume 

mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
strumphitza spune:
Tot eu ca am un chef de numa de facut bagaje ![]()
Afara ploua, piscoata doarme si mami se da pe net ![]()
ailed, chiar si unmagazin de rochii de mireasa si de ocazie am vizitat ieri pe strada mea, cica ei fac chestii de astea dar numai pentru rochiile cumparate de la ei din magazin
helloooooooo... pe criza asta va arde de strambat nasu? nu aveti nevoie de bani ?
asa i-am si spus la nenea ala, daca nu faceti inseamna ca va merge bine si nu aveti nevoie de bani
O sa mai incerc intr-un loc azi unde mi-a spus prietena noastra Lisa ca merge soacra sa, e pe langa mine la cateva strazi mai la vale , pe o strada paralela cu asta unde am fost ieri, cica-s niste greci tare de treaba si fac o treaba excelenta, am sa ma duc sa intreb azi si sper sa mi-o faca , ca daca nu, raman asa cu rochia si trebuie sa o prind cu agrafe ![]()
ori o tai eu si o fac la mana ![]()

madutza, bun venit acasa si asteptam pozici cu balaceala copilasilor ![]()
mai e putin si esti nasica, ceva emotii ?

yasmi, nu ne-ai mai aratat pantofii sau mai astepti si ni-i arati direct la purtator la petrecere in sept? ![]()
Yasmina a mers toata vara la gradi, nu ia si ea un pic de vacanta ? ![]()
Pisuc
parca ai intrebat tu ceva in ultimele zile dar nu mai retin, stiu ca ti-am raspuns de dormitul pe burta, dar nu mai retin ce altceva ai intrebat... parca de legume si altceva, habar nu mai am...se vede ca se aduna stresul si oboseala
L-am visat pe Petru azi noapte, mergea pe un pat in 4 labute si avea o viteza de numa si tot ii spuneai sa mearga mai incet
nu stiu ce-mi veni de l-am visat , dar era asa frumos in vis, pletos negru cu ochii negri mari ca 2 masline
nu ca in realitate nu e , dar parca era din revista
si ce frumos misca el funduletul alergand in 4 labe 

Miki , ce spui tu de mothercare cu pretul ala, 150 ron ?
dublu fata de cat am dat eu aici?, 15 lire care face cam 75 ron!
jaf la drumu mare, iau pielea de pe om , nesimtitii
Ma bucur ca Andra a acceptat ligurita, incet incet o sa fie bine, am si eu emotii pentru cand om incepe cu diversificaream, dar sper sa cooperam bine 
Yvyana, off ce te mai chinui si tu sa faci puiul sa adoarma si sa doarma cat de putin
asa agitata a fost si in burtica? nu stiu ce sfat sa iti dau, doar sa te incurajez, o sa treaca repede si o sa creasca fata si o sa va intelegetim, poate cand mai creste o faci sa inteleaga cat de important este somnul 
Nu stiu cine te-a sters din listuta dar ma duc sa te pun in listuta inapoi daca scrii iar datele si cine te-a sters ar face bine sa stea deoparte ca daca ma infurii scot flacari nu numai pe nari dar si pe urechi
si vai de el daca descopar ce si cum 
Alina06, tu ii dai ceaiul ala de tei la recomandarea vreunui medic? sa nu te superi pe mine, dar mi se pare ca il cam sedezi pe saracul pui cu acest ceai de tei si nu stiu cat de bine ii faci, daca nu mai mult rau.... poate ar fi mai bine sa mergi cu el la un consult si sa vezi ce iti spune un medic pediatru bun in legatura cu agitatia lui ? Nu stiu, spun si eu... dar mi se pare cam aiurea sa dai ceai de tei la un pui asa mic , fiind stiut ca acest ceai de tei este un sedativ.
ralukab, cum stati cu biberonul?
e mai bine? i-ai facut vaccinul? cum a fost ? sau deja ati inceput si cresa?

Roxy tu pe unde imi umbli doamna? nu te-am vazut la ochi demult
sau faci provizii de caramizi pentru la iarna? ![]()
hai aici la o "porcheria" mica cu noi
eu mai am un pci in ceasca niste espresso bunnnnn
Persi, sa stii ca iar te-am dat la disparuti?
treci la semnat condicuta , hai hai... rapid

Lalely ce mai faci? cum sunteti ? 
ioana, tu ti-ai baut cafeluta pe azi sau o astepti pe soacra ? ![]()
cami, tu pe unde ai disparut ? ce-ti fac fetele ? tu cum te simti ? 
ia sa termin eu cafeluta si sa bag niste rufe la spalat ca prea am facut mentosane de dimineata ![]()
![]()
revin mai tarziu 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
ailed_dota spune:
alina 06 eu stiu ca ceaiul de tei nu e" bun pt baieti"
asa spun batranii... nu stiu dc , dar sigur e po explicatie... eu una nu beau pt ca favorizeaza retentia de lichide... si eu ma lupt cu asta...
si sa sti ca plantele sunt ff periculoase : voi stiti ca in Canada si SUA sunatoarea se da cateodata pt inlocuirea Prozacului... ca micsoreaza efectul contraceptivelor etc...
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
bb_yasmi spune:
am ajuns aks! am fost si mi-am luat o bratara cadou...asa cat e "calda treaba" inca ![]()
ca dupa intra si banutii primiti cadou in casa
nu mi-am permis-o pe cea bvlgari dar e frumoasa si asta! apoi am fost la o shaorma cu piept de pui si o clatita speciala cu inghe si fructe 
si dupa atata tort,pizza,shaorma si cozonac+napo joe m-am ales cu 2 kg in plus ![]()
![]()
![]()
![]()
strumf au mai fost zile in care nu am dus buburuza la gradi. dar acum, sincer, la ce conditii sunt acolo nu cred ca e un chin sa mearga.
pantofii nu am apucat sa ii pozez..![]()
noi iarasi suntem o gashka de vreo 5 mamici, vecine la bloc si o luam zilnic impreuna. mall e la 5 minute de noi 

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
wmagnolia spune:
Copii vostri pe la ce ora se culca seara. Ca eu una nu reusesc decat pe la ora 11 noaptea sa o adorm. Dupa care doarme pana pe la 5 , 6 dimineata. Am incercat sa o pun mai devreme in pat pe la 10 dar nu am reusit. Mai doarme pe la pranz cate o ora sau o juma de ora si dupa amiaza.
bb_yasmi spune:
magnolia noi avem asa programul:
seara la 21.30 culcarea oricat as incerca sa il tin eu mai tarziu, ca mai iesim si noi seara la o pizza, o bere , in oras si pe caldurile astea tot dupa 20 am iesit.
7.30-8 trezirea dimineata. daca cumva se intampla sa se trezeasca pe la 6.30 isi be alapticul si mai doarme pana pe la 8.30
9.30-10 inca un somnic scurt pe afara.
13-17 somnul de amiaza.
pe la 19 ar mai vrea el un somnic scurt dar atunci e toata lumea acasa si nu are linistea cu care e obisnuit 
si atunci incepe sa fie agitat...si apoi iesim afara si e asa linistit!!
iar la 21.30 maxim 22 culcarea pana dimi!
bb_yasmi spune:
pe lucas se pare ca il chinuie dintisorul nr 3 0:( ma uitam pe fisa la fetita si la 7 luni avea iesiti cei 4 dintisori din fata..deci sa asta ne asteapta si la buburuz
scrish spune:
magnolia si la noi programul e asemanator cu cel descris de yasmi!
dimineata la 8 trezirea, bibe de lapte, somn pana la 10. la 10 30 fructele si de pe la 11 30 pana la 12 30 somn. la 13:30/14 supa si somnul de pranz care de cele mai multe ori dureaza pana la 17, la 18 laptic, somn optional, uneori doarme alteori nu, dar de cele mai multe da intre 19 30 si 20 30. la 9 30 baita si ultimul bibe, si la 22 10 cel tarziu doarme pana a doua zi la 8
bb_yasmi spune:
cris
nu ai pozicile de la nunta?? doarme luca??
anda_ro spune:
Scrish, multumim pentru schema de diversificare 
Pisuc, si eu ma gandeam sa schimb ordinea si sa incep cu supita. Sa vedem daca accepta Bubu.
Ref. la blender, eu am cumparat Beaba Babycook, care are si steamer. Sper sa fie ok si sa imi faca munca mai usoara.
Yasmi si Scrish super program de somnic ce aveti voi acolo. Sunteti niste fericite. Noi ne cam chinuim ziua cu somnul. Iar de cateva zile a inceput sa se trezeasca si noaptea o data, pe la 2-3. Plus ca se mai si foieste in rest. Nu stiu de la ce o fi. O sa incerc diseara sa ii dau lapte matern cu biberonul sa vad daca se schimba ceva.
Fetele, pentru bubitele de pe gat, barbie, spatele urechiuselor cu ce as putea sa mai dau. S-au tot inmultit in ultima vreme. Am vazut ca zicea cineva de baneocin. Alte sugestii mai aveti?