Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

wmagnolia, e mai bine intr-un fel ca puteti si voi sa iesiti...
decat sa-ti cada cu capul in farfurie la ora 8 peste vreo 2 ani...
stiu eu cazuri... ca erau obisnuiti sa adoarma la 8 seara

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Am scris mai devreme un mesaj si cred ca am uitat sa-l pozstez - apoi am dormit amandoi vreo 2 ore
Apropo de care (ptr Wmagnolia) eu nu pot povesti programul de somn de zi fiindca vad ca e in schimbare. Ce e clar e asa:
- somn de noapte legat 22-8 (cu mici variatii de 30 de min); si el obisnuia sa se culce pe la 23, dar i l-am tras progresiv la 22 (azi cu 15 min mai devreme, peste 2 zile cu inca 15 min etc)
- dimineata pe la 9.30 adoarme din nou (indif unde e - parc sau casa) - 1-2 ore
- apoi mai doarme de 3 ori cate 30 min; dar mai nou doarme si dupa pranz vreo 90 min sau chiar 2 ore, fiindca doarme ceva mai putin dimineata in parc.
- in rest, 5 mese (alaptare)
Eu sunt foarte multumita, si mai ales nedormind atat de mult, vad partea plina a paharului, am timp sa fac multe activitati cu el: ne jucam, ii citim poezii si povesti, masaj, la oglinda, plimbari, si asta il ajuta mult sa se dezvolte, vorbaret, zambaret, miscari...

Strumpfi, ce dragut cum l-ai visat - are ochii exact ca doua masline, curiosi si veseli nevoie mare abia astept sa ne cunoastem in septembrie! Succes cu rochia, nu se poate sa nu gasesti solutie!
Scrish distractie placuta la munte!
Fug la joaca
Pupici

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara doamnelor

Se vede ca deja a inceput weekendul, nu mai scrie nimeni nimic, ati plecat toate sa va ascundeti de soare si caldura Eu vreau niste soare si va trimit la schimb ploaie ca de asta am tot avut azi ...off, si maine plec la socri unde mai mereu ploua si e frig, deci trebuie sa ma pregatesc sufleteste

Eu bagajul nu l-am facut inca, dar am facut listuta asta e cel mai important ca de pus lucrusoarele in valiza e simplu, mai greu e cand trebuie sa le aduni sa le pui, deci pentru asta s-au inventat listute si eu sunt mama listutelor, fac listute si cand ma duc sa cumpar mere

Azi piscoata mea a fost super agitata si maraita , dar daca o luam in brate ii trecea instant de toate, nu mai avea nimic... de zici ca nici nu era ea de avea o gura de o auzea tot cartierul, ba imi zambea cand se vedea cocotata ca maimuta pe mine acum doarme dar tare greu a mai adormit, atata ce s-a mai zbatut si inca nu doarme linistit asa cum face ea de obicei cu manutele in sus, inca trage din suzi si tresare cand ii cade cate-o manuta pe langa ea si iar o ia de la inceput cu agitatia

Nu stiu ce sa va mai spun , doar ca abia astept sa ma vad inapoi acasa de la socri nici nu am plecat si eu ma vreau inapoi acasa , asta-i buna nu ? dar abia astept sa scapam de motan, dupa mine poate sa-l manance vreun animal pe acolo prin padure pe la soacra daca i-o da drumul pe afara si nu l-o tine numa in casa sa-l pupe sub coada

Ma duc sa pregatesc cina ca acusi apare domnu sotz de la munci si tre` sa il pun si in tema ca maine are tema pentru acasa adica sa le spuna alor lui sa se spele pe maini inainte de a pune mana pe piscoata si sa nu mai pupe matzele pe bot si apoi sa o pupe pe piscoata, oricum soacra mea o sa spuna ca-s nebuna, dar iaca , sa creada ce-o vrea dar piscoata mea a suferit destul din cauza matelor si nu mai vreau sa o vad vreodata cum a fost, scarpinandu-se pana la sange

Va pup si un weekend frumos Nu stiu daca mai apuc sa intru ca maine dimi la prima ora plecam si ne intoarcem luni dupa amiaza, deci revin cu povesti de la "muzeu" luni sau poate imi iau laptopul cu mine si va transmit live intamplari din "padurea cu alune" aveau casa 2 pitici... numa soacra mea e pitica , socru nu prea... da bine ca piscoata a mostenit familia mea si e inalta si nu asa pitica cum e bunica`sa

Hai ca am luat-o de pe acum pe ulei, mai bine ma duc sa fac de papa ca poate de la asta mi se trage, de la foame...??

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello mamici!

Noi iar pe la munte ne-am refugiat de canicula!

Tocmai am culcat pitica care tare repede a adormit dupa baita, masaj si papa (cred ca aerul asta de munte o cam oboseste si nu pot decat sa ma bucur...)

Ailed_dota e adevarat ca stresul meu se transfera si la ea, am remarcat si eu lucrul asta si incerc sa evit asta... numai ca mai sint zile cand se acumuleaza oboseala, orele de nesomn, nervii mei sint intinsi la maxim si mai cedez uneori...

Strumphitza acum ca ma intrebi tu imi amintesc ca era foarte agitata si in burtica, nu m-am gandit prea tare la asta...stiu ca din momentul in care am simtit-o prima data a miscat mai mereu, zi si noapte, eu ma impacientam daca trecea o ora si n-o simteam miscand... imi dadea niste lovituri puternice ca uneori mi se oprea respiratia , mai ales noaptea avea activitate de la 4 la 6 dimineata si nu ma lasa sa dorm , tin minte ca-i spuneam sotului: "oare cand doarme bebe asta?"
Datele din listuta nu cred ca au fost sterse voit de cineva, sper ca din greseala; multam mult daca le treci tu : Larisa, nascuta prin cezariana pe 29.03.2011 la 40 de saptamani cu 3200g, 50 cm, Apgar 9. Spor la facut bagajele si poate uiti vreunul pe la socri (de exemplu motanul )...nici eu nu prea mai suport pisicile de cand am bebe, sint de parere ca transmit mult mai multe boli decat cainii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

neata fetelor!

]

mandreac- ce faci mami? ce face Rares? sunteti bine????

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Suntem bine mami, dar nu am timp de nimic, Rares abia daca ma lasa sa respir. Si cand doarme ziua trebuie sa stau langa el ca altfel se trezeste si il ia plansul si apoi daca il las singur la fel, se plictiseste f repede, insa cum ma vede cum e tot numai un zambet , ca stie ca e rost de joaca.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

pisuc , L doarme DOAR pe burta!! dar nu mi-am facut griji de asta nici un moment!

deea, cum sa fie scarboasa branzica??? este ff buna la gust. am vazut pozicile cu comorile tale!!!! superbeee!!! si ce bine iti seamana stefy!!!!

cris, cum a acceptat luca papica de azi??

georgiana, da, am fost aseara la vaccin. totul a decurs bine. multa sanatate giuliei.

bilantul oficial de 6 luni e cam asa:
greutate 9 kg!!
inaltime 74 cm!!
fontanela 0,5
2 dintzoci mari si dezvoltare armoniasa!

alexina buburuza teea!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

La multi ani, mami si din partea noastra, chiar daca e cu intarziere de 3 zile! SA fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta cu frumoasa ta familie. Super a luat in greutate si Luca. Chiar ma gandeam ca poate o fi Rares al meu prea dolofan, ca acum o saptamana avea 9250 grame, dar vad ca e totul ok, Noi nu avem niciun dintisor.,

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Aaaa, al meu nu mai doarme de vreo luna jumate mai mult de 30 de minute afara. Asa ca m-am invatat... i-am facut program astfel incat sa dormim de pranz in casa. Azi a dormit afara de la 11.30 la 12. Apoi pe la 12.15 am intrat in casa si s-a culcat la 2 fara 10. L-am trezit eu acu' la 5 ca era cazul

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Asa a fost si cu Rares, la fel mi-a zis si mie dna dr, ca fiind mai dolofan sa nu ii dau cereale, ca alea doar il umfla in burtica si atat, asa ca eu nu ii dau, ca deja se apropie de 9500 grame la 6 luni,

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

Mai fetelor, ai vostri mai vomita? CA al meu tot mai vomita. Si la 2 ore dupa ce mananca...

oho, si la 5-6 ore dupa imi scoate din morcov.mar..dupa ce ca abia ia cateva lingurite le mai si da afara

am uitat sa va zic ca am avut succes azi cu cateva lingurite de para..e primul lucru la care a deschis gurita..

mami de 2 prichindei

Miki, eu lui Rares ii pun putin mar, pentru ca nu ii place, mai ales merele astea de se gasesc acum intrucat sunt acrisoare. Eu i-am luat mere galbene si din alea ii dau , dar putin, pun mai multa para, pruna si caisa. Eu piersica nu ii dau, ca i-am dat 3 boabe de struguri si imediat a facut bubite, asa ca e alergic si ma feresc de toate cele. Citesc cu interes ce tot povestesti cu Vlad si imi aduc aminte ca noi am avut 3 zile cand era bolnav si la fel plangea mititelul si nu ma ridicam din pat nici sa beau apa, nimic, de teama sa nu se trezeasca si ma intrebam cum de ai rezistat, ca eu dupa 3 zile eram epuizata si un kilogram si jumatate pierdut, ca ma ingrijoram pentur el. Mama eroina, ti-am mai zis eu.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Citat:

Pisuc, multam pt link. L-am salvat si eu.

Miki, multam pt raspuns. Mie mi se pare ca vomita mult... Si nu doar atunci cand se agita. Si cand adoarme dupa ce mananca, se trezeste peste 2 ore si tot vomita el putin . De-asta ezit sa-i dau mar crud... Cred ca o sa-i dau copt sa vedem daca-i place.

Madutza, bine ati venit!

Yvyana, eu m-am plans unei farmaciste atunci cand Luca se trezea din ora in ora noaptea si mi-a recomandat Calma Baby de la Erbavita. O chestie naturista care nu da dependenta. Am citit pe net si am vazut ca in unele cazuri n-a avut niciun efect, in mai multe insa se pare ca a ajutat cat de cat. Eu am incercat inainte cu ceai de tei. Parca sa zic ca se observa ceva, cat de cat. Ii dau cam 20 ml pe la 12 si ii mai dau seara inainte de baie tot cam asa 20-30. Si nu i-am dat in fiecare zi. AM mai alternat cu Baby Calm ca mai aveam prin casa. Vreau sa iau si un ceai de la Fares ceva pt "somn linistit" la bebei. Am citit despre el, dar inca nu l-am cautat. Sa-l alternez cu asta de tei.

Delia, am uitat! VOiam sa-ti multumesc pt link-ul cu plaja cu nisip. L-am salvat. E bun de retinut

Mai voiam sa raspund cuiva dar am uitat... ma duc sa citesc din urma sa vad. Si apoi sa intru si eu la poze.

Poate pentru ca nu scoate aerul???? Nu stiu zic si eu. O idee buna asta cu Calma Baby

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Acum am terminat de citit acest capitol, ca Rares vad ca are un somn cam agitat, dar inainte de toate printului meu care astazi implineste 6 lunite! La multi ani , mamico!Doamne nu imi vine sa cred ce a trecut timpul. Azi a venit catelusul vorbitor de la fisher price, i l-am comandat si nu va spun ce bucuros a fost, chiuia de bucurie si daca nu l-a luat si l-a intors pe toate partile.

Vad ca tot vorbiti de program de somn si noi aveam cel putin 45-50 de minute de somn la maxim 2 ore si jumatate-3, dar de azi vad ca s-a schimbat si a dormit cate 40 de minute de 2 ori toata ziua . Sper sa isi revina la normal.

Am citit si ca ati vb de diversificare, eu nu i-am dat lui Rares suc de fructe sau zeama de la supa, nu vad rostul sa ii umflu burtica cu lichide aiurea, asa ca i-am dat doar piure si la 2-3 zile incercam cate un aliment nou, iar fructele i le dau numai cu branzica, iar de 3 zile i-am introdus carnita de gaina de tara.

Va pup pe toate fara exceptie si sper sa intru si eu mai des, dar asa cum am scris si mai sus, Rares ma tine ocupata, ca sa isi faca somnul trebuie sa stau langa el ca altfel se trezeste imediat. Fericitelor, cele ai caror copii dorm fara probleme, dar nu vreau sa il manii pe Dumnezeu ca si al meu doarme, chiar daca supravegheat, dar fara plansete si urlete.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput