Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Vasilasanita, si Diana la fel adoarme, numai la san si daca se trezeste e rau daca nu sunt prin preajma - sau macar tati sa fie, ca la el se potoleste macar, chit ca nu mai adoarme la loc. Si ma gandesc si eu cateodata ce o sa ma fac cand nu o sa mai fie titi, dar am zis ca fiecare problema o sa-si gaseasca rezolvarea la timpul ei. Decat sa ma chinui acum sa o invat sa adoarma fara, cand ne este atat de usor si bine asa cum e, mai bine ma relaxez acum si profit si aman stresul pentru cand o fi nevoie. Pe principiul unei zicale pe care am intors-o pe dos cu mare placere: "lasa pe maine ce nu poti face azi"

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

La nunta, daca cumva la restaurantul respectiv au si camere deasupra (cum au multe locatii), poti sa iei o camera si sa cumperi sau sa imprumuti un interfon de bebe. Culci copilul, baricadezi marginea patului sa nu faca buf si iei interfonul cu tine. Daca incepe ceva miscare urci repede, il mufezi si il adormi la loc si apoi tu te intorci la party. E o idee, eu asa faceam la micul dejun in hotel la Praga, ca nu se trezea asta mica in timp util si ramaneam nemancata daca nu ar fi fost interfonul ala. Acum trebuie sa si bata din camera pana in restaurant, dar daca e doar un etaj, doua si sunt relativ in aceeasi aripa a cladirii ar trebui sa mearga.

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Mersi Anca, hotelul e la 3 minute cam de sala. Mi e frica chiar daca l las si cu cineva. Se sperie f tare si mi e sa nu ramana cu urmari pe termen lung.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Bebele meu cand suge la san nu da din picioare ci doar din maini, inchide si deschide pumnul si e musai sa fie acolo un deget de-al meu de strans. Si transpira foarte tare in ultimul timp, la cap mai ales. Si cand doarme transpira de uda patul

Mama ce bine mananca unele buburuze! Eu am fost foarte fericita azi ca a mancat 150 de grame de fructe cu branza si biscuiti, e prima data cand masor cat mananca. La legume am cumparat si eu borcanas Alnatura ca au fost recomandate de Anka, spanac cu cartofi, mai mult de 50 de grame nu a mancat, si mie mi s-a parut mult fata de cat manca de obicei. Si un iaurt de 150gr, asta a fost tot pe azi in afara de lapte. Nici eu nu i-am dat nimic altceva decat pireuri si nu am pus sare deloc, cred ca asta nici nu-i plac, s-a saturat de ele, la inceput manca mai bine legumele. O sa fac ceva la cuptor, incep si eu cu sentimentul de vinovatie....

Cu alaptatul in public si eu am o jena, in parc incerc sa ma retrag intr-un loc mai ferit. Pe aici l-a prins foamea de doua ori in mall si cum nu vazusem nici o femeie sa alapteze in public unde sa ma ascund si eu, in cabina de proba de la C&A, ca acolo nu sta nimeni sa te intrebe cate haine ai luat la proba...

Tunde, am vazut produsele pe care ni le-ai cumparat tu si pe aici, cele de la Weleda sunt scumpe rau!

Azi am intrat intr-o librarie, unul din cele 4 etaje era cu carti pentru copii, care de care mai colorata, mai fistichie, asa mult mi-au placut......am cumparat 4 pentru Alex si doua pentru nepotele....cred ca o sa mai trec pe acolo ca una dintre nepotele e la scoala in limba germana in clasa 1. Ma chiar gandeam ca acasa nu am intrat in librarie sa cumpar ceva special pentru Alex, nici nu stiu care e oferta, cum sunt preturile, luasem doar una din Real cu povesti.

bebelacilor sarbatoriti azi!
Maimutica, sa aveti parte de ce va doriti voi in Madrid !
Lori, ai grija cu accidentele, sa te faci repede bine! Uite de asta nu prea imi vine sa las cheia in usa, sa nu patesc ceva si sa nu poata sa intre nimeni inauntru.

Distractie placuta fetelor care pleaca pe undeva weekendul asta, dar si celor care stau pe acasa!

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Zumzu, am vazut pozele de pe blog, sunt super!
Mie mi se pare ca se uita bine, nu vad sa se uite crucis, dar ea stie mai bine.
Si eu ma tot uitam ca mi se parea ca Alex se uita mai aiurea in poze, acum nu mi se mai pare.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna dimineataaaa
fetele help!
roseola oare o intra in aceeasi oala cu rujeola si rubeola ?
am voie sa ies cu ea afara ? am voie sau nu baie ? pana cand !?

HELP !

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

hmmm..n-a dat nimeni cafeau pe aici? eu v-as da, dar nu consum/fac in schimb va dau o portie mareeee de inghetata cu cafea, merge?

Mergi la inceput

andri eu nu stiu, sorry

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Mersi Anca, hotelul e la 3 minute cam de sala. Mi e frica chiar daca l las si cu cineva. Se sperie f tare si mi e sa nu ramana cu urmari pe termen lung.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

dar nu puteti sa-l luati la nunta?bine..daca nu se fumeaza. stiu e zgomot dar daca e de fond unii copii suporta fara problema. noi iesim mereu seara pe la terase cu muzica etc si la mare la fel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dedicut

Zumzu, am vazut pozele de pe blog, sunt super!
Mie mi se pare ca se uita bine, nu vad sa se uite crucis, dar ea stie mai bine.
Si eu ma tot uitam ca mi se parea ca Alex se uita mai aiurea in poze, acum nu mi se mai pare.

nu ni se pare nici noua,dar prin familie mai avem miopii(inclusiv eu) asa ca un control pt linsitea noastra o sa facem.
roxx, nu tipa de la kineto nu mi-a mentionat nimic niciodata. Oricum daca e vorba iar de kineto chemam pe cineva acasa

Mergi la inceput