Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(71)
Raspunsuri - Pagina 20
mirela2 spune:
neata si de la noi
a dat cineva? daca nu dau eu cat cuprinde
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
florintunde spune:
neata
multam de cafa mami Mirelush!
Zumzu;miopia din pacate se mosteneste..da .Are socrul probleme..a avut si cataracta,a fost operat..baietii amandoi au probleme cu vederea..Florin are ochi f sensibili..la lumina mai ales..mereu are ochii rosii,si bubite galbene pe pleoape.
Andri;eu cred ca e vorba de rujeola..nu stiu ce denumire a dat dna dr..nu e indicat baia..cat sunt prezente bubitele..la aer poti scoate..iarna e mai nasol
Roxx;ai musafiri astazi?spor la treaba..furnicuto
Lori;baga dans la maxim..sa vezi cum iti trece la genunchi!
Dedicut;da..si Eu ma uit de multe ori la produse..am luat o gramada si cate una habar n-am pt ce se foloseste..nu le am cu germana
..bag la tradus
Anca;facut snitele..baietii au mancat pana in ultima firimitura..deci n-am apucat sa gust..inseamna ca a fost buna
..din ala am facut si chiftelute a la Lori..care au ramas pt mine
..sunt fff bune..nu le mananca fifi
Doarme de la 10..am ratat si piata..poate mai prind cate o babuta cu mere p acolo..si ceva zarzavaturi de gradina!
sa aveti o zi mirobolanta

florintunde spune:
OO..Daa..si Ea e o curioasa..daca nu suntem acasa in dormitor..imi curge laptele in toate directiile..ea in pozitita de drepti..se uita ..verifica..asculta..numai nu papa..
mirela2 spune:
noi n am iesit din casa cat am avut rubeola
fiind o boala virala se imprastie virusul si la altiii
pana n a trecut de tot n amisit, nasol, dar a trecut
e mai bine sa faca cat sunt mici bolile astea
am pus sa le fac si eu piftele
sa vedem ce o iesi
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
Mayane spune:
Neatza si de la mine. Fac capitol nou.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
blue_night spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita Mersi Anca, hotelul e la 3 minute cam de sala. Mi e frica chiar daca l las si cu cineva. Se sperie f tare si mi e sa nu ramana cu urmari pe termen lung. Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) ! |
Daca se sperie asa rau, mai bine stai cu el
. Poate, vorba lui Zumzu, ii place la nunta 
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Capitol nou