Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Multumim de gandurile bune!
Roxx scrii frumos pe blog.Imi place. Cum vine aia juma de tort?
Lori , te mai doare?
Maimutica, mult noroc mami!
Zumzu si eu as vrea sa stiu de programul redus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Zumzu;iti faceai de cap p aci singurica?

Andri;saraca Amalia..bine ca si-a mai revenit..asa m patit noi cu rosu in gat..fals!dat zinnat..copil cu febra 4 zile..era de fapt o rujeola..care a iesit brusc ,dupa ce am uitat sa-i dau o doza de antibiotic..

Dragi Motanei,va urez LA MULTI ANI!
sa cresteti mari si sanatosi
deasemenea LMA TUTUROR PUIUTILOR DE 26!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sarumana fetelor pt urari

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

ah,vroiam si eu sa intreb

1)era cineva pe aici care a icneput deja munca(din Romania).sorry, nu mai stiu cine, ocsanica parca?! anyway, ma interesa daca a primit 2 ore pe zi libere cum zicea in lege(pana face bubu 2 ani). stiu ca v-am mai stresat si altcandva cu asta dar nu am aflat inca(si nici voi:)

2)se pricepe cineva mai bine la aranjat bloguri/personalizat.? vreau si eu sa-mi fac cateva chestii la blog si nu ma pricep. nimic complicat.

eu sunt ca vorba aia cu batranii si dansul

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

zumzu eu nu am inceput munca, azi m-am gandit intruna ce naiba fac eu cand atunci, cine are grija de fata mea, offffffff este ingrozitor pentru mine momentul asta; macar daca as fi putut sa stau 2 ani ar fi fost altceva....

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

La multe lunite la motanei si celorlalti sarbatoriti ai zilei (asa, pe final de zi).

Lori mami, ai grija! Accidentele in casa sunt foarte periculoase. Din pacate o sa ratezi Pinguinul la nunta.

Tunde primit colet, trimis colet. Saru'mana mult! Sper sa ajunga ok. M-am tot gandit ce sa scriu la continutul coletului si imi era frica ca daca scriu cartofi sau legume nu mi-l primeste. Asa ca am mintit. Sper sa nu se prinda.

Andri sanatate multa Amaliei. Pana la urma a fost Rotavirus sau rujeola?

Eu va pupic. Maine dimineata plecam la mare. Inca nu am facut bagajul pt ca, asa cum am zis dimineata, toata ziua am zacut (si a fost tare bine) iar cand ne-am intors din parc a inceput Razvan sa urle, asa ca da-i baita, papi, somn. Asa ca o las pe maine. Sper sa nu uit prea multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebeii vostri stau cuminti la san?
Sonia pedaleaza cam 3 kilometrii in timpul suptului,si da din maini ...n-are stare,dac ar putea creca ar suge in mers
Si mai nou isi baga si un deget langa tzatza in gurita..o scot..o baga la loc

Madalina;sarumana..aveti grija de voi!sa te faci bine!sa prindeti vreme frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si inca ceva - Zumzu si eu tot terci ii dau la copil. Imi e atat de comod incat mi-e greu sa ma dezvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Zumzu, cum nu reusesti sa pui Manduca singura? In fata sau in spate? Ia zi cum vrei sa o pui, ca dau consultanta gratuita . Cu copilul in spate e putin mai greu ce-i drept, dar in fata e foarte usor de pus, nu se poate sa nu-ti iasa .
Cu caldura insa ai dreptate, si eu iau carutul cand este foarte cald afara, desi nu-mi place deloc cu el - dar decat sa fierbem amandoua, mai bine imping caleasca pe scari. Dar lasa ca vine toamna acusi!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

roxx, ma tin sa spun de multa vreme ca imi place maxim blog-ul vostru;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Tunde, l-ai gatit pe coco rico? A iesit bun? Ca mie mi-a placut, are gust. Si Diana se mai agita la san si imi mai da si ocol cateodata, dar am observat ca face asta cand e foarte obosita sau agitata. Noaptea, macar, suge cuminte. In schimb nu prea mai pot sa o alaptez in parc sau in vizita sau in orice loc cu lume si galagie. Ca orice se intampla in jurul ei e foarte interesant si da drumul la titi ca sa se uite. Si mai trage de doua ori, si iar trece vreun copil, iar se demufeaza. Voi patiti asa? Ca la mine se pare ca s-au dus vremurile bune in care aveam program de voie cu papa la purtator gata de livrat oriunde

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput