Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(71)
Raspunsuri - Pagina 16
mirela2 spune:
multumim de urari
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
blue_night spune:
La multi ani motaneilor dragi, sa fie sanatosi, ca nazdravani sunt oricum!
Si la multe lunite si Rebeccai de Danina, Alessiei de MIssexy, Mariei de Ocsanica si Mirunei de Andutza (daca ne mai citeste), lui Felix de Ziki si lui Andrei de Vas! Sa fiti sanatosi si frumosi cu totii!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
andri31 spune:
buna fetele
revin si eu dupaq 5 zile PLINE
ultima oara intrai sa va spun ca mandra avea diaree...ehheee multe s-au intamplat!
a facut brusc 4 zile de febra mare ...38.8-39.5 am tinut-o in panadol degeaba. dupa 39 am apelat de 2 ori la novocalmin... asta e!
apoi au inceput scaune moi la inceput apoi apoase si dese , crampe si nopti nedormite. am luato razna ce sa aiba copilul. VACA de pediatra mi-a spus MINTINDU-MA ca are rosu in gat si mi-a dat amoxicilina dupa 2 zile de febra si debridat pt burtica.
am luat-o din loc evident! m-am dus la o f buna pediatra d ela noi care mi-a spus ca nici pomenela de rosu in gat (pediatra mi-e spus asa ca sa ma faca sa-i dau antibiotic "preventiv" ce IDIOATA) in fine mi-a spus noua dr. ca ar putea fi ceva viral poate chiar o forma de rotavirus desi fata are vaccinul complet facut. chiar daca are vaccinul facut poate face o alta forma de rotavirus cu un derivat de tulpina dar cu simptome mult ameliorate.
cu chiu cu vai am inceput sa-i dau saruri , probiotice,lapte fara lactoza si evident analize la sange si caca.
ieri i-a scazut febra brusc si nu a mai reaparut iar de dimi fata a inceput sa fie rosie la fata pt ca la pranz sa-i apara pe fata , gat si trunchi niste mici bubite. dr. mi-a spus clar5 ca e a 6-a boala a copilariei ruseola infantum
asa ca stam frumusel urmatoarele 3 zile in casa dupa care avem liber la iesit afara.
despre delta alta data ca e mult. a fost frumos , am stat numai afara mandra a fost o printesa !! 
asa ca aviz mamelor si temperaturilor ridicate.
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011
zumzu spune:
aveam si o musca pe caciula![]()
uf, nu mai stiu ce-am citit..lori a facut buba
hmm...ma duc sa recitesc
de cand cu economiile noastre m-am apucat si eu de bucatareala(ca pana acum al meu manca la munca): inghetata de cafea si de lamaie, tocmai bun de ati hrani familia nu?
. am fost si noi azila o pediatra noua la clinica unde avem abonament, cel putin s-a spalat pe maini inainte de control si nici nu i-a dat pampersul jos sa-l controleze la putzulica, deci o bila alba. mai vedem pe viitor. e tanara, nu stiu cata experienta are, are si dansa doua fetite din care cea mica 8-9 luni am inteles. ne-a trimis in schimb la un control la ochi, ca i-a parut ceva dubios la privit, si la ortoped la picioruse, ca tine talpa nu stiu cum.i-am zis si de faza cu degetelul si ne-a recomandat dansa pe cineva, o doamna doctor chirurg. ne-a dat dreptate, nici ea nu ar face anestezie totala la copil in situatia asta. sa vedem.....
aa..si mi-a zis de carne de vitel cica, ca e mai buna de dat decat cea de pui
zumzu spune:
apropo de caini, sa ma bag si eu in seama:era azi o tipa cu 3 dulai, dar dulai nu gluma...si unul dintre ei s-a pierdut, adica nu venea la apel, i-a lasat pe ceilalti doi liberi!!! fara bornita nimic, si s-a dus dupa al treilea. si erau din aia de rasa neprietenosi(recunosc ca nu ma pricep prea mult la rase, dar totusi, intr-un parc plin de copii sa faci asa ceva...)
zumzu spune:
noi avem manduca din ala, l-am folosit pana acum fix de 2 ori. pb e ca eu nu reusesc sa mi-l inchid singura pt ca bebe se agita, transpira etc. poate la iarna sa-l mai folosim ca vara cred caii e super cald in el. iar pe tati nu-l incape ca e lat in spate (o sa incerc a doilea mod de prins)
eu i-am dat numai terciuri pana acum sa manance, chiar ma simt asa vinovata..ar tb sa ii fac si eu ceva dar alea sunt asa rapide, si le mananca. ii combin cate 3 legume din ce am prin casa si gata,plus ca le fac la stemer si e super rapid, le coace ,le toaca..doar ca nu-i da in gura![]()
zumzu spune:
la multi ani pt cei sarbatoriti azi, in special pt gemenii nostrii
si al meu e un mic explorator, a inceput sa-mi umble prin dulapuri, deschide sertarele, scoate carti,cd-uri etc.tb sa stau cu ochii pe el ca pe butelie nu altceva
zumzu spune:
hihi...ia sa vad cate mesaje pot sa scriu la rand pana sa apara altcienva
nu mai stiu cine intreba, si Darius transpira la greu, uda cearceaful.gata, m-am blocat nu mai stiu ce vroiam sa zic
zumzu spune:
ah,vroiam si eu sa intreb
1)era cineva pe aici care a icneput deja munca(din Romania).sorry, nu mai stiu cine, ocsanica parca?! anyway, ma interesa daca a primit 2 ore pe zi libere cum zicea in lege(pana face bubu 2 ani). stiu ca v-am mai stresat si altcandva cu asta dar nu am aflat inca(si nici voi:)
2)se pricepe cineva mai bine la aranjat bloguri/personalizat.? vreau si eu sa-mi fac cateva chestii la blog si nu ma pricep. nimic complicat.
eu sunt ca vorba aia cu batranii si dansul
zumzu spune:
pentru laura eu stiam asa: primesti 500 daca ai optat pt un an si te intorci inainte sa faca copilul un an