Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(71)
Raspunsuri - Pagina 15
florintunde spune:
Buna gagici!
Lori;lipsesc si Eu juma de zi si vrei sa te sinucizi mama?offf..compresa cu rivanol,aloe first,etc..
Sa stii ca am bagat legumele in steamer,cu carnita cu tot ..ma bag la macinat si facut chiftelute a' la tanti Lorich!
Acuma mie imi vine sa frec baia cu periuta...Am primit o veste soc despre matusica mea
Roxx;sa va disrtati bine!sa-ti iasa torul superyammi
Fug sa mai citesc ce ati facut
Aaaa...mie mi-ar place sa fiu vegetariana,daca sa avea pereche..tati si Mario nu pot trai fara carne..adica mananca carne cu carne
Insa am citit aseara un articol despre patologia laptelui de vaca..de m-am socat..nu stiu ce e de facut
Lorich spune:
Tunde unchiul meu a iesit relativ ok, adica are o tumoare mare in stomac, dar e benigna, deci nu cancer; numa ca el s-a relaxat si nu mei merge la dr. si e musai sa se grabeasca sa o opereze, ca e ulcer, poate muri mai rapid decat la cancer..
oricum, sper sa iasa analiza si la matusa ta, ca la unchiu meu. 
mai, gata pe azi, va pup, ne auzim luni, pana atunci cine se stie cu musca pe caciula sa mai treaca la semnat condicuta
hai, incolonarea la rand!!!!
Weekend placut!!!
gabivalceanu spune:
Lorich, mama, nu e joaca! Ai grija.
Wudy, daca fata e sanatoasa...nu vad unde e problema. Eu zic sa nu te stresezi rau si sa nu faci o obsesie cu hranitul. Copilul va minca exact cit poate/ vrea/ are nevoie. Cu graficele, hm, eu nu dau doi bani pe ele. Compara un copil de filipinez cu unul de suedez, na! Ioana a fost cam slabutza intr-un timp si nu minca nimic, imi venea sa-mi iau cimpii. Imi si imaginam scenarii cu tot felul de carente si grozavii. Plus familia care ma stresa. Noroc cu pediatra care era asa relaxata mereu, zicea: da-i si tu ce vrea, dar nu cereale, biscuiti sau alte porcarii, de dragul de-a o vedea mai grasa. Ea considera ca a fi slab sau gras e fara importanta. A fi sanatos sau bolnavicios e de avut in vedere. Acum, nu stiu cum e exact, stiu numai ca de atunci ma lasat fata in pace si m-am calmat si eu. Maninca daca vrea, nu maninca daca nu-i e foame... Acum e f bine, chiar c-am bulanoasa pt gusturile. Mele. Maninca multe cruditati, ceapa, usturoi. Fara stres si indopat.
florintunde spune:
Anca;chiar am cumparat azi piept de pui COCO RICO

Maimutico;Dumnezeu cu voi
..sa aveti noroc pe meleagurile Spaniei!
roxx26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich superb! Vad ca nu mai pot comenta, da' chiar care e faza cu anomimul?/ |
Hai ma ca poti comenta, cum sa nu poti??? Scrii acolo la guest cu nume si adresa de mail...
Anonimul este o anonima, o terminata de cunostinta de-a mea care zacea prin lista de FB si pe care tre s-o zbot pt ca nu s-a zburat singura...Evident ca am descoperit cine e, ca de-aia lucrez unde lucrez
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Lori;Ea a fost deja operata...si nu bine..cu totul ca a fost dusa la Budapesta..au ramas tesuturi canceroase..
Acum e nasol...
Cu masuratul..niciodata n-am stiut cat mananca fata mea..mama denaturata ce sunt..nu masor nimic..dau dupa ochi..cand nu mai vrea ma opresc..nici nu stiu ce greutate are..e zvelta,e ok!
gabivalceanu spune:
Nu ma scuz, ca eu chiar n-as avea scuze. Dar butonez de pe telefon si nu stiu ce setare are ca de cite ori bat "am" scrie "ma". Deci: am lasat fata in pace, ma vrut sa zic.
Roxx, la multi ani, sotului!
G
luciact spune:
Lorich,uff, sorry
Wudy daca fata e vioaie,...asta e ritmul ei, nu ti face ( prea mari) griji
mie mi place tare pediatra lui gabiv...tare tare!!!
Tunde si eu am citit ca laptele de vaca este foarte bun....dar pt vitei nu pt oameni, hahaaaaaa

mirela2 spune:
noi prin zona
lori pup eu si trece!
legat de vegetarism nu ma pronunt...la noi cea mai buna leguma e carnea.....cu toate ca mancam si legume destul de multe
fiecare face cum simte
doamne facuram 8 luni, cum trece timpul

o sa mergem marti la medic sa ne cantarim si poate facem si vaccinul de 6 luni pe care l am amanat
pupi fetelor
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi