Aspirante optimiste>20(710)Felicitari Bettercy!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Scuza-ma, nu am stiut... Sanatate multa surorii tale si bebelusului!

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui dreambaby

Am o prietena care a nascut de 2 ori cu el (a doua oara a avut complicatii, a stat 3 saptamani in spital si in fiecare zi se ducea la ea sa vada cum e, sa ii spuna de fetita ce mai face). Una din cumnate a nascut un bebe de 4.100 kg si a fost totul absolut ok, ea si-a revenit f repede. Nastere usoara surorii tale!
Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Il stiu,sora mea a fost la el si trebuia sa nasca cu el

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

a nascut acum 11 luni dar nu cu el ,ca a fost nastere prematuira si nu aveu incubatoare libere asa ca a ajuns la giulesti

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor, ce mai stiti de paula?
ne-a parasit si ea?

cosminutza, tu?

si kitty?

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Si eu am observat ca nu mai vin cateva fete , dar poate s-au hotarat sa ia o pauza ...oricum le asteptam cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am facut testul de ovulatie cu pricina de care va povesteam de dimineata si am liniuta pala spre pronuntata, deci se apropie, ce bine imi pare ca e in weekend, nu voi pregeta, ca pionierii, tot inainte Voi profita si de ocazia cu consultul la gineco sa imi spuna doamna ce foliculi sunt pe acolo si vroiam sa va intreb cum se numeste medicamentul acela care se ia sa se sparga foliculii? Parca intelesesem din postari mai vechi si de pe alte topicuri ca exista asa ceva.

Mama mi-au crescut niste unghii (de cand cu tratamentul cu vitaminele de la semnatura) de imi intra in tastatura laptopului ce mult imi place, pana sa o nasc pe Eva aveam ditamai unghiile, apoi mi le-am taiat din carne doi ani de zile sa nu zgarii puiul, acum de vreo 6 luni iar am inceput sa mi le las sa creasca si tare mult imi mai plac.

Hai va poooop!!!!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Si eu merg la o nunta in septembrie si pt asta mi-am cumparat un fel de corset (un chilotel lung) care ajunge pana sub sutien. Simt ca strange si arata mai bine, nu se mai fac colacei, dar vanzatoarea de la un alt magazin de rochii unde probam zicea ca trebuia sa iau mai mic...pe eticheta de hartie scria ca e XL, iar pe chilot scrie XL-XXL marimea 44-46...rochia mea de ex, e 46...oare trebuia sa imi iau mai mic??? Ma gandesc ca poate nici nu incapea pe mine.
[scuze de of topic]

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Asa Ylari, tot inainte! Cred ca Pregnyl sparge foliculii.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

hello, girls!

Ylari, cred ca de Pregnyl intrebi. Baga carbuni, ca trebuie sa te tii de promisiunea sa golim topicul in septembrie

Eu sunt z16, suntem constiinciosi, prestam in fiecare a doua zi. Stiu ca suna matematic, dar nu suntem robotei, mai mult ne amuzam, e ca si cum ne-am lua medicamentul la o anumita ora Doc mi-a zis in z12 ca ovulez undeva in z14-15 si sunt happy ca am prestat in z11, 13 si 15. Maine evadam in weekend romantic/terapeutic, la salina si bifam si eventualele ultime zile fertile. Sunt multumita si optimista, incerc sa-mi ocup mintea cu multe alte chestii pana luna viitoare cand testez.
Oare ma fac de ras ca va intreb daca 2 zile in salina imi pot dauna? Practic chiar daca ar fi ceva pe acolo, ar fi ultra minuscul.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Si noi la fel Bob...tot ca un medicament :)...tot din 2 in 2 zile si inca nu am test pozitiv, cred ca duminica va fi ovulatia.
Nu are de ce sa iti faca rau salina, iti va face bine ca te relaxezi. Eu nu stiu daca sa mai prestam si dupa ovulatie si cand...a 2-a zi? ca daca las 2 zile, ca de obicei, oricum nu mai rezista ovulul.

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

aaaa, noi mai ne "impiedicam" si dupa ce trece ov, mai ales daca nu merg luna aceea la ecograf sa imi certifice ov in z14. Ma gandesc ca poate corpul meu are alte idei si alt ritm fix in luna aia si poate ovulez in cu totul alta zi. L-am obisnuit pe consort cu atacuri inopinate de distractie/"medicatie"

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

noi am terminat cu prestatul
ne-am facut plinul

acum stam cuminti :))) pana ne revenim
mi-am facut hormonalele de ziua 14
vi le transcriu cand le am
per luni cred...

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Ylari, nici eu nu mananc junk food, mezeluri, nu beau sucuri artificiale, nu beau alcool, nu fumez.Incerc ca la fiecare masa sa am 50%raw( legume, fructe)
Fetelor, eu n-am observat sa ma fi ingrasat de la progesteron. Am fost 55-58 kg de cand ma stiu.

Mergi la inceput