Aspirante optimiste>20(710)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 22
Bob_Pixel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bettercy Ylari, nici eu nu mananc junk food, mezeluri, nu beau sucuri artificiale, nu beau alcool, nu fumez. Fetelor, eu n-am observat sa ma fi ingrasat de la progesteron. Am fost 55-58 kg de cand ma stiu. |
Ia-ti adio de la prefixul 5

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
dreambaby spune:
Mealex, eu aproape intotdeuna imi iau bluza marime mai mare si fusta mai mica (am sanii destul de mari si nu se potrivesc intotdeuna). Bob, bine ai revenit! Cum a fost la serv, ai discutat cu colega insarcinata? Eu de cand am inceput sa iau Euthyrox pt tiroida am luat putin in greutate, dar mancam ca sparta. Acum incerc sa ma amagesc cu multe fructe. 
Bob_Pixel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dreambaby Mealex, eu aproape intotdeuna imi iau bluza marime mai mare si fusta mai mica (am sanii destul de mari si nu se potrivesc intotdeuna). Bob, bine ai revenit! Cum a fost la serv, ai discutat cu colega insarcinata? Eu de cand am inceput sa iau Euthyrox pt tiroida am luat putin in greutate, dar mancam ca sparta. Acum incerc sa ma amagesc cu multe fructe. ![]() |
Hello
La serv este minunat, m-am tot dat rotunda ca ce bine ca am munca multa, mai devreme ma trageam de par incercand sa jonglez cu proiectele
Acum le-am dat de cap, sunt mai calma si ma relaxez putin pe forum 
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
MeAlex spune:
Iau Duphaston/Utrogestan de vreo 4 ani, cu intreruperi, normal...dar cred ca e cam mult. Sigur, si noi9 ne mai impiedicam, dar nu stiu cum sa aranjez schema dupa ovulatie ca sa nu ratam...ca totusi nu o tinem toata luna cu pretsat din 2 in 2 zile...desi...ar fi o idee
.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui dreambaby Mihaela, eu am luat 2 tratamente pt candida pana acum, m-am chinuit o gramada pana am scapat de ea. Pune ovulul seara inainte de culcare si de preferat e sa il tii pana dimineata (adica sa nu faci treaba mica deloc pana dimineata). Si pune un absorbant zilnic sau un absorbant normal pt ca ovulul o sa se topeasca si o sa curga pe chilot(eu m-am speriat de cum arata dimineata absorbantul zilnic ![]()
|
Buna.
Nu pentru sot mi-a dat doar flucovim care se ia doar o singura data si eu am 3 ovule de canesten gyn pe care a zis sa le pun o seara da si una nu ca se topesc mai greu.Dimineata nu era nimic pe chilot ce sa zic poate nu era topit bine ca am vazut ca asta e solid.Crema nimic , eu nu cred ca are si sotul pentru ca eu am facut candida, daca e asa vedem pese 2 saptamani, dupa chiuretaj si de la antibiotice si de atunci am avut contact doar cu prezervativ deci el nu are cum sa aiba dar preventiv i-am dat si lui pastiluta.Eu sper sa nu fie candida si sa trec c bine peste asta.
Voi ce ziceti in perioada asta pot avea contact daca e protejat?
Astazi sunt pe acasa dar sunt asa de obosita ca nu imi vine sa fac nimic.
Va pu si ma apuc sa citesc din urma.
Apropo stiti ca astazi m-am uitat pe hartiile mele si am vazut ca in 2009 am avut anexita pe dreapta de vreo 2 ori si eu am facut extrauterina pe stanga.Ce zice-ti de asta?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.