Aspirante optimiste>20(710)Felicitari Bettercy!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Catalin Haiduc, la spitalul Filantropia din Bucuresti. Dar este si la cabinet particular si la Euroclinic

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui dreambaby

Deny, cel mai bine gasesti un medic bun si competent. Eu platesc 160 lei consultatie la obstretician, dar vreau sa iti spun ca atunci cand mi-au iesit rezultatele de la TORCH si multe alte analize m-am speriat un pic de atatea chestii incercuite incat l-am sunat imediat. Saracul era plecat in concediu, a auzit cat de disperata eram si mi-a spus sa i le trimit pe mail sa se uite peste ele. Vineri seara le-am scanat si le-am trimis, sambata dimineata deja aveam raspuns de la el. Si de fiecare data cand l-am sunat a avut timp sa imi explice absolut tot ce il intrebam, ce inseamna analiza aia etc. Si tot datorita lui mai rezolv si problema cu tiroida, pt ca nu multi medici iti dau analiza numita TSH sa o faci. Am toata increderea in medic si imi vine sa il pup de cat de competent e (plus ca mai toti din sanatate au auzit de el, ma felicita pt alegerea facuta si ma intreaba unde il gasesc pt cunostinte).

ce medic?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Il stiu,sora mea a fost la el si trebuia sa nasca cu el

poze si filmulete
povestea nasterii

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Dragelor,
am fost eu la gineco ieri,a zis ca spermograma e f buna si ca abia peste o luna imi face HSG ca ea intra in concediu si nu poate acum.
Mi-a dat sa fac monitorizare in ziua 13,imi place de ea ca imi stie povestea si e bine ca am abonament de nu platesc toate consultatiile si analizele astea.
Mi-a zis k si HSG e inclus in abonament,sper sa nu se fi inselat.
Am o problema in schimb,sunt in ziua 7 dupa CM si am deja mucus,l-am avut si dupa CM dar acum e mai abundent. Sa ma duc sa-mi iau niste teste de ovulatie? Sa imi iau temp dimineata e exclus la mine,uit sa o iau si mi se pare un stres in plus.Nu ma doare nimic,sanii sunt cam plini.
Ce parere aveti? Ovulatie spontana?

Mergi la inceput

Am o prietena care a nascut de 2 ori cu el (a doua oara a avut complicatii, a stat 3 saptamani in spital si in fiecare zi se ducea la ea sa vada cum e, sa ii spuna de fetita ce mai face). Una din cumnate a nascut un bebe de 4.100 kg si a fost totul absolut ok, ea si-a revenit f repede. Nastere usoara surorii tale!

Citat:

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Eu am ras de n-am mai putut de o vecina de-a mea care ma intreaba acum vreo luna daca sunt insarcinata, ca am putina burtica. Si eu ii zic: asa sunt eu mai grasa de felul meu . Nu cred ca ma mai intreaba a doua oara asta...

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor, abia acum am putin liber si am citit din urma, eu zicea ca ovulatia este un proces inflamator si nu este indicat sa iei antiinflamatoare, fetele de la mine de pe forum , la endo spunea ca ar influenta fertilitatea si ar periclita ovulatia si logic as ar fi...oricum in endo ai tot timpul ceva de durere in geanta nu stii cand te apuca....cateodata doare si fara motiv.
de exemplu, ca am ajuns la capitolul dureri , de azi dimi am niste dureri in partea dreapta...ohoo...si ma gandesc ca pana la urma era chist, trebuia sa ma doara dupa injectie nu????dupa injectare aparae ovulatia la 12-36 ore, deci sambata la ora 16 injectiafacuta si azi joi nu are relevanta....o sa ma duc mai rpd la eco sa vedem daca e chist sau a fost un folicul grasan si precoce...
acum sunt pe utrogestan 200mg noapte la culcare si astept, nici nu mai calculez cand trebuie sa-mi vina, ca am vazut ca e ciudat ciclu meu....adik mie imi venea la 16 zile fix de la testul de ovu pozitiv(asta pe natural)....luna asta au trecut vreo 18 zile de la ovulatie si cm-ul meu abia incepea mi-am mai facut si iluziii degeaba.....
asa ca poate imi aduceti voi aminte, in cazul in care o intarzia....
aaaa si dreambaby apropo de discutiile voi cand faceti un bebe, deja ma scarbesc, imi caut o rochie in care sa nu par gravi pt botezul finutului, pt ca de progesteronu asta am burta de 5 luni....am zis ca am sa-mi fac un tricou cu mesajul I am not pregnant, I am just fat!!!!...ca sa nu mai intrebe...hmmmm eventual cu traducere in lb romana pe spate
va puuuup ca asa m-am lungit
ps::::lore multumimmmmmmmmm

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor, ce mai stiti de paula?
ne-a parasit si ea?

cosminutza, tu?

si kitty?

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui dreambaby

Am o prietena care a nascut de 2 ori cu el (a doua oara a avut complicatii, a stat 3 saptamani in spital si in fiecare zi se ducea la ea sa vada cum e, sa ii spuna de fetita ce mai face). Una din cumnate a nascut un bebe de 4.100 kg si a fost totul absolut ok, ea si-a revenit f repede. Nastere usoara surorii tale!
Citat:

poze si filmulete
povestea nasterii

a nascut acum 11 luni dar nu cu el ,ca a fost nastere prematuira si nu aveu incubatoare libere asa ca a ajuns la giulesti

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, si eu am burta, pana acum nu m-am gandit la progesteron...unii mi-au zis ca ma ingras de la progesteron, altii ca nu. Eu-s mai plinuta peste tot, dar burta e cea mai mare...Ca sa o citez pe maica-mea "din spate arat super", burta strica totul...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

si eu si eu

daca ma vedeti sigur ziceti ca sunt cam in 5 luni

as vrea eu...

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

si cred ca e adevarat asta cu progele mare ca si eu il am la limita superioara....nu duc lipsa

Mergi la inceput