Aspirante optimiste>20(710)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 19
MeAlex spune:
Lorena,
! Ai atat de multa dreptate in tot ce spui!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Deny draga mea, ia mai cu rezerva ce iti spune unul sau altul. Nu vreau sa fiu rea, dar am cunoscut multe asistente care isi dau cam aiurea cu parerea. Sunt foarte multe cazuri de infectii genitale care nu dau niciun simptom, nici chiar secretii. La carte scrie ca tricomonas da secretie alba sau galben-verzuie spumoasa cu miros urat, dar sunt f multe cazuri in care nu apare nimic. Asteapta sa vorbesti cu medicul, nu te lua dupa fiecare. Si parerea asistentei ca ai pierdut sarcina de la tricomonas sau de la CMV e spusa asa, ca sa se afle in treaba...mai ales ca CMV IgGpozitiv nu inseamna ifectie, ci dimpotriva, faptul ca ai anticorpi, deci imunitate! Stiu ca par rea, sau cel putin rece, dar m-am lovit de astfel de asistente si chiar de medici care fac afirmatii nefondate si te sperie sau te linistesc, dar fara o baza. Asteapta sa vorbesti cu medicul. |
MeAlex
nu esti rea, si iti multumesc ca esti sincera. Sa stii ca inlcin sa-ti dau dreptate, pt ca Lorena, si tu si celelalte m-ati linistit ca e Ok la mine si ca am imunitate la virusul unde e IgG pozitiv. Ca si pe net la fel gasesc asa info. Si am impresia ca noi toate aici stim mai multe decat medicii astia incat degraba le ocupam si posturile
Multumesc pt raspunsul tau.
Am sa fiu mai rezervata cu medicii astia.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma
ca in curand-curand sa fiu
pana la termen. Si asa
si asa
! 
odata!!! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )
DenyAnd spune:
Da, Lorena, ai dreptate![]()
Multumesc pt raspuns

Iarta-ma ca te-ai enervat, Te rog fii calma ca faci rau la bebic 
Fetele, eu ma duc la treaba ca vine sefa![]()
![]()
Revin mai tarziu daca voi gasi un free time![]()
Va
pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!
pana la termen. Si asa
si asa
! 
lorena_86 spune:
deny, CMV si toxoplasmoza dau avorturi spontane in luna mica
dar daca analizele tale sunt corect efectuate nu asta a fost cauza pt ca nu esti infetata
oricum, am vazut eu o gramada de cazuri cu aceste infectii pozitive si acum au bebelasi sanatosi si mari
ok
acum, trihomonas
da, de la un consult de specialitate iti poate spune daca se vad scurgeri verzui si urat mirositoare dar nu iti poate confirma daca ai sa u nu pana nu se insamanteaza
uite aici sa te lamuresti mai bine...
Si in cazul femeilor aceasta afectiune poate ramane fara simptome (in aproximativ 30 % din cazuri). La femeie poate fi afectat atat vaginul cat si uretra. Cand este afectat vaginul simptomele sunt secretii anormale de culoare galben-verzuie, spumoasa si cu un miros foarte neplacut, secretii ce provoaca mancarimi vaginale si vulvare. Cand este afectata uretra apar dureri, usturimi si arsuri in timpul urinarii. Simptomele sunt mai pronuntate inainte de menstruatie sau dupa actul sexual. Poate apare si durere in timpul actului sexual (dispareunia).
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Tocmai ca lui Deny i-a zis invers, ca nu are...asta mi se pare mai grav...daca nu ai secretii, nu ai nici infectie. Daca vedea ceva si ii zicea, hai, e chestie de statistica si experienta, daca vezi secretiile modificate, poti crede ca are infectie.
Denny, acum nu trebuie sa iti pierzi increderea in medici, mai ales ca acum nu medicii ti-au creat probleme. Trebuie sa verifici intotdeauna informatiile.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
dreambaby spune:
Deny, cel mai bine gasesti un medic bun si competent. Eu platesc 160 lei consultatie la obstretician, dar vreau sa iti spun ca atunci cand mi-au iesit rezultatele de la TORCH si multe alte analize m-am speriat un pic de atatea chestii incercuite incat l-am sunat imediat. Saracul era plecat in concediu, a auzit cat de disperata eram si mi-a spus sa i le trimit pe mail sa se uite peste ele. Vineri seara le-am scanat si le-am trimis, sambata dimineata deja aveam raspuns de la el. Si de fiecare data cand l-am sunat a avut timp sa imi explice absolut tot ce il intrebam, ce inseamna analiza aia etc. Si tot datorita lui mai rezolv si problema cu tiroida, pt ca nu multi medici iti dau analiza numita TSH sa o faci. Am toata increderea in medic si imi vine sa il pup de cat de competent e (plus ca mai toti din sanatate au auzit de el, ma felicita pt alegerea facuta si ma intreaba unde il gasesc pt cunostinte).
lorena_86 spune:
alex
merci!
deny, m-am suparat pe sistemul asta bolnav
daca si la privat sunt atatea tute care se dau cu parerea si-ti mai cer si bani.....
pai mai bine mergeai la o chicitoare si cred ca tot asa iti spunea...
oricum, stai calma ca sunt ok
m-am incintat putin dar a trecut
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
DenyAnd spune:
Bine dragele mele, am citit raspunsurile cele din urma.
Va multunesc ca imi sunteti alaturi

Revin mai tarziu, daca nu azi, atunci maine![]()
pana la termen. Si asa
si asa
! 
Katy82 spune:
Buna fetele! Am venit de la examen. A fost f. bine ma astept la o nota buna. Mai am luni si marti, cel de marti e cel mai dificil dar sper sa trec cu bine.
Tin pumnii fetelor care sunt la ovulatie, sa se lase cu bebe la purtator.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dreambaby Deny, cel mai bine gasesti un medic bun si competent. Eu platesc 160 lei consultatie la obstretician, dar vreau sa iti spun ca atunci cand mi-au iesit rezultatele de la TORCH si multe alte analize m-am speriat un pic de atatea chestii incercuite incat l-am sunat imediat. Saracul era plecat in concediu, a auzit cat de disperata eram si mi-a spus sa i le trimit pe mail sa se uite peste ele. Vineri seara le-am scanat si le-am trimis, sambata dimineata deja aveam raspuns de la el. Si de fiecare data cand l-am sunat a avut timp sa imi explice absolut tot ce il intrebam, ce inseamna analiza aia etc. Si tot datorita lui mai rezolv si problema cu tiroida, pt ca nu multi medici iti dau analiza numita TSH sa o faci. Am toata increderea in medic si imi vine sa il pup de cat de competent e (plus ca mai toti din sanatate au auzit de el, ma felicita pt alegerea facuta si ma intreaba unde il gasesc pt cunostinte). |
ce medic?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni