Aspirante optimiste>20(710)Felicitari Bettercy!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Pai nu e ok deloc Deny (abia acum am inceput sa citesc din urma ). Pe foile mele cu rezultatele analizelor e trecut antetul clinicii, semnatura medicului de laborator plus stampila lui. Eu am patit-o la 14 ani cand m-am dus la o policlinica de stat sa imi fac grupa sanguina si mi-a iesit 0 (in conditiile in care mama are B si tata A2). Acum 3 ani am repetat grupa sanguina si RH la o clinica privata si mi-a iesit A2. Anul asta le-am repetat la alta clinica privata si tot A2 a iesit. Mai bine refaci toate analizele intr-un loc de incredere si nu te mai stresa atat.

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex
Aaaa, am crezut ca ti-a dat trimitere si te-ai dus sa iti recolteze...Nu apare numele laboratorului pe foaia de analiza?

Nu, ca daca era scris, ma duceam deja de mult la ei sa vad de ce asa si nu asa.
Sangele mi l-a recoltat la policlinica unde nu este pt torch. Si a fost trimis in alt laborator. De aia si a durat asa de mult pana sa vina rezultatele, de parca a fost trimis in capatul celalalt al pamantului.

edit: culmea, nu vad nici macar semnatura laborantului care a facut analiza(abia cuma am observat-o si pe asta). da' ce mai inseamna si asta? E cumva bataie de joc la adresa mea cu buletinul asta? Mai are si o pata pe el de parca au scapat ceva lapte pe el. Uffff
Eu zic chiar s-o las balta cu foaia asta si sa mai repet torch-ul la alt laborator si apoi vad eu unde e greseala.
Mi se ridica deja parul de atata nebuneala cu foaia asta.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Fetele, iata-ma din nou, sunt la job, dar pana cand e liniste aici si pot sa va citesc si sa va scriu.

Monique, si tu ai herpesul ala? . Ufff incet incet vad ca descoprim ca avem aceleasi boli. Intai sindromul antifosfolipid, acuma herpesul. Urmezi tratament ceva pt "balaria" asta?Sau ai lasat-o in pace atat timp cat ea nu te deranjeaza in conceperea bebitzului?
Te

YLARI draga mea, acuma inteleg ce inseamna raw food. Imi este FOARTE cunoscut stilul de alimentatie sanatos care povestesti ca ai urmat si ai ramas pe el. Am fost si eu vegana100%, dar nu doar 3 luni ci un an de zile, apoi am cedat la stilul vechi, dar fara carne, apoi m-am reapucat si de carne, si e drept-m-am ingrasat mult cu stilul vechi. Am "oprit" vegan-ul pt ca aveam ameteli si slabiciuni. Ceea ce e drept, nu ma alimentam cu toate vegetale existente, plus ca eram falita cu banii si nu puteam sa le procur ca sa ma hranesc, stii si tu, ca alimentatia vegana este foarte scumpa, dar si cea mai sanatoasa pt organism.
Da, si eu sunt de acord cu tine ca la gravidutze este cam interzis alimentatia vegana, si trebuie multe suplimente vitaminice, si se recomanda sa mai bei si un lapte, sa mananci si carne rosie(de vita) pt a da vitaminele necesare pt bebe.
Relatarea despre alimentatia ta, mi-a trezit un asa dor de dupa alimentatia vegana cred ca o sa reincep din nou, dar de data asta chiar am sa mananc de toate vegetale! Si cate feluri sunt pe pamantul asta, ca nu resuesti sa le incerci pe toate.

NUNU, EU AM ANTICORPII, AM AVUT SE PARE....

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Mihaela, eu am luat 2 tratamente pt candida pana acum, m-am chinuit o gramada pana am scapat de ea. Pune ovulul seara inainte de culcare si de preferat e sa il tii pana dimineata (adica sa nu faci treaba mica deloc pana dimineata). Si pune un absorbant zilnic sau un absorbant normal pt ca ovulul o sa se topeasca si o sa curga pe chilot(eu m-am speriat de cum arata dimineata absorbantul zilnic ). Nu ti-a dat o crema si pt sot? pt ca de obicei iei si tu, ia si el tratament in acelasi timp

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna.
Sper ca nu m-ati dat disparuta.
Eu ieri am fost la medic si mi-a luat pentru papanicolau dar parerea lui este ca sigur e un pui de candida pe acolo ca deja a inceput sa ma manance si sa am secretii albicioase.
Mi-a dat flucovim si canesten giin ovule 3 buc si sa ma spal timp de 6 zile cu ceai de galbenele si cu bicarbonat de sodiu, incerc asta si daca nu reusesc sa scap cand vin din concediu trec pe alea homeopate.
El a zis ca sigur am facut de la antibioticul de dupa chiuretaj ca am uitata sa iau si altceva sa nu fac candida si ca s-ar putea ca organismul meu sa fie prea slab ca si imunitatea si sa nu faca facta la bacterii si celelalte din cauza metotrexatului.
Am 3 zile de cand robotesc pentru iarna am facut zatzavatul si zacusca de asta nu am intrat pe la voi si nu am nici laptopu acasa.
Va pup si mai intru.Auziti da spalaturile oare sa le fac cu irigatorul sau nu ca in seara asta incep? El a zis sa pun un ovul o data la 2 zile ca se dizolva mai greu dar daca ma spal inauntru maine seara nu se scurge tot de acolo?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

dreambaby iti multumesc pt incurajare
Analizele astea ale mele, chiar e asa cum a zis si Ylari, mai tare m-au incetosat.
Azi dimineata am reusit sa ajung la policlinica (la cea privata, ca la cea de stat in veci nu ma mai duc!).
Nu era ginecologa(e dupa masa azi) dar am putut macar sa dau la frotiu vaginal, pt a vedea daca intradevar am tricomonas. Si stiti ce imi zic asistenta? Ca nu am tricomonas! Ea zice ca se vede imediat dupa eliminari, asa ca la mine nu vede asa "balarie". Dar totusi mi-a luat la frotiu ca sa ne asiguram daca e sa nu.
Si la eco, am fost, iarasi mi-a pus acelasi diagnostic din iunie: ooforita cronica. Doar ca in iunie am avut pe dreapta-ca aveam ovar drept cam marit si inflamat, acuma am pe stanga. Ma astept deja sa urmez acelasi tratament dinainte sa raman gravida.
Am profitat de asistenta sa ma lamureasca ea cu TORCH-ul asta al meu.
Dar mai intai am pus-o la curent cu ultimele evenimente, ca ultima data fusesem la ei inainte sa raman gravida cand am si urmat tratament pt ooforita si ceva coci. I-am zis ca am ramas gravida, si ca am pierdut sarcina, ea s-a uitat socata la mine ca nu-i venea sa creada prin ce am trecut, si abia acuma le anunt? , intr-un fel trista pt mine. I-am aratat TORCh-ul si lupus anticoagulant, si mi-a zis ca ele pot sa fie cauza pierderii sarcinii. Mai ales de la TORCH, nu i-a placut CMV IgGpozitiv si HSV 2 Gpozitiv. Dar mai ales CMV-ul. Mi-a zis ca el cauzeaza avortul, dar trebuie de facut si alte analize, pt diagnostic sigur.
Despre IgG si IgM m-a lamurit exact asa ca Lorena, si la CMV IgGpozitiv, m-a lamurit ca a fost candva virusul asta, dar este inactiva. Pe cand IgM pozitiv inseamna ca acuma la momente este activa in organism. Si cum eu am la toate 4virusuri- IgM negativ- e de bine!
In schimb doar la CMV IgG e pozitv- si asta nu e chiar bine.
Si la sfarsit a zis ca mai bine sa vb cu ginecologul.
Norocul meu ca ginecologul are si specializarea "planificarea familiei" si eu am hotarat sa dau din nou toate analizele si la lupus si la TORCH, si de azi raman numai la ea pana dupa ce voi naste!
Am iesit din policlnica cu zambetul pe buze si cu sentimentul ca in sfarsit sunt pe maini bune.
(ca sa va aduc aminte, cand am pierdut sarcina, nu am putut sa ma duc la ea pt ca erau toti in concediu, si de aia m-am dus la stat unde... care pana la urma mare folos nu mi-a adus, plus cu un rezultat gresit, ca cica am tricomonas, dar se pare ca e alarma falsa. dupa pranz ma duc dupa rezultatul de la frotiul de azi si vedem atunci).

Ufff ce m-am intins cu scrisul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dreambaby

Pai nu e ok deloc Deny (abia acum am inceput sa citesc din urma ). Pe foile mele cu rezultatele analizelor e trecut antetul clinicii, semnatura medicului de laborator plus stampila lui. Eu am patit-o la 14 ani cand m-am dus la o policlinica de stat sa imi fac grupa sanguina si mi-a iesit 0 (in conditiile in care mama are B si tata A2). Acum 3 ani am repetat grupa sanguina si RH la o clinica privata si mi-a iesit A2. Anul asta le-am repetat la alta clinica privata si tot A2 a iesit. Mai bine refaci toate analizele intr-un loc de incredere si nu te mai stresa atat.

Da dreambaby, ai dreptate si tu, ca nu e bine daca nu este nici semnatura, dar nici stampila. Ai spune ca au fact misto de sangele meu dus pt analiza si acuma eu sunt cea care trag consecintele unor rezultat gresit/eronat/ numai Dumnezeu stie care este adevarul.

Monique, scuza-ma ca intelesesm gresit.
Lorena mi-a zis ca la HSV eu am G pozitiv si inseamnca ca si eu am anticorpi, corect? Adica candva am avut si herpesul asta dar acuma nu mai e activ.
Ufff abia astept sa repet TORCH-ul ca sa ma lamuresc o data ce am pozitiv si ce nu, si la care virus?

Mergi la inceput

Va pe toate !!!
Ce m-as fi facut fara voi?

pt fiecare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dreambaby

Deny, am revenit. A trebuit sa caut pe mail rezultatele pt ca dosarul cu analize e acasa. Eu am facut doar IgG pentru ca mi-a spus obstreticianul ca daca nu am anticorpi la ceva ma pune sa fac si IgM (a vrut sa economisesc niste banuti). Dar eu nu am facut herpesul, abia peste 2 saptamani ma duc sa il fac impreuna cu alte 17 analize. Ma mai uit si pe analizele tale si mai vorbim. Amabella, a venit CM? Eu nu am nici simptom acum si deja ma gandesc duminica dimineata sa fac un test. Ce test imi recomandati? Mersi

eu iti recomand din start BHCG

Mergi la inceput

Lorena,tu in a cata zi DPO esti?
Ai mai avut asa dureri la sani dupa ovulatie?
Eu sper ca e la tine!

Dreambaby si Amabella, care din voi se testeaza maine?

Eu astept rusii, ca maine poimaine sigur apare, ca de azi TB incepe sa scada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny draga mea, ia mai cu rezerva ce iti spune unul sau altul. Nu vreau sa fiu rea, dar am cunoscut multe asistente care isi dau cam aiurea cu parerea. Sunt foarte multe cazuri de infectii genitale care nu dau niciun simptom, nici chiar secretii. La carte scrie ca tricomonas da secretie alba sau galben-verzuie spumoasa cu miros urat, dar sunt f multe cazuri in care nu apare nimic. Asteapta sa vorbesti cu medicul, nu te lua dupa fiecare. Si parerea asistentei ca ai pierdut sarcina de la tricomonas sau de la CMV e spusa asa, ca sa se afle in treaba...mai ales ca CMV IgGpozitiv nu inseamna ifectie, ci dimpotriva, faptul ca ai anticorpi, deci imunitate!
Stiu ca par rea, sau cel putin rece, dar m-am lovit de astfel de asistente si chiar de medici care fac afirmatii nefondate si te sperie sau te linistesc, dar fara o baza. Asteapta sa vorbesti cu medicul.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

deny, scumpa mea, cum faci tu ca tot peste o gramada de incompetente dai....

pai cum frate sa-ti zica ca nu e bine ca ai Ig G-uri pozitive si ca ai pierdut sarcina de la ele
pai daca tu ai facut torch-ul imediat e clar ca nu au fost Ig M pozitive

hai sa zicem ca ai avut CMV Ig M pozitiv in trecut
de la contact si pana la vindecare e totusi o perioada mare
apoi tu daca ai facut torch-ul imediat dupa ce ai pierdut sarcina nu avea timp Ig M sa devina negativ si sa se pozitiveze Ig G

hai sa-ti zic
de cand ai contactat tu virusul dupa o perioada de incubatie de 20-60 de zile, iar afectiunea dureaza in medie 3-6 saptamani timp in care ti-ar fi iesit Ig M pozitiv
apoi dupa alte cateva saptamani ar fi trebuit sa apara IG G pozitiv

sper ca ai inteles ca boala are o evolutie de durata nu azi ai CMV si maine esti vindecata dar intre timp ai pierdut si sarcina....

DIN TORCH-UL TAU NU REIESE DE CE AI PIERDUT TU SARCINA!

Doamneeeee....imi vine sa iau primul avion spre orice destinatie numai sa ma duc, sa nu mai aud de romania nici nu merita a fie scrisa cu litera mare

tara e frumoasa, pacat ca e locuita de atatia incompetenti si oameni rai care fac viata grea oamenilor normali

scuzati-ma fetelor dar deja vad prea multe si sunt extrem de nervoasa

deny, scumpa, mergi tu la privat
sacrifica 2-3 mil si repeta-ti analizele

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput