Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumesc, Laura!

Mama se simte binisor; in 3 saptamani de tratament am reusit sa aducem analizele in parametri normali si sa avem un diagnostic confirmat. Suntem departe de situatia ideala, dar macar ne-am impacat cu ideea unei boli cronice de sange, care necesita monitorizare permanenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Si noi ne pregatim de scoala!Am eu asa de mari emotii ca ma iau furnicaturi prin stomac...Nu stiu cum o sa fie la scoala dar sper din toata inima sa se acomodeze si sa fie bine(e si programul asa de lung!!)
Luni suntem la datorie prezenti la scoala cu mamici, tatici, bunici....
Mai frate dar aici la Girov bate un vant de te da jos nu alta!Am iesit afara din sediu si ma luat vantul pe sus cu tot cu usa...

Acu... eu sunt bine dar trebuie reparata usa(asta-i o problema!!!)
va pup si wk placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Luni incepem si noi...eu am emotii, sincer. Si Iustina zice ca are, dar e f. fericita ca incepe scoala.

Adriana, multa sanatate mamei tale!

Carmen, te asteptam cu poze, vezi ca ai ramas datoare deja.

Azi am fost la scoala si-am cunoscut-o pe d-na invatatoare, a vazut Iustina clasa...per total, suntem multumiti. 'Om vedea de luni incolo cum va fi.

Mult succes tuturor boboceilor - fie ei de gradinita ori scoala!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutareee !
Am disparut un pic,dar mi-ati lipsit .Am avut musafiri, plimbari...cat cuprinde,peste tot .Am avut o vara aglomerata rau.
Lora - ma bucur ca v-a placut si a fost ok si a doua tura la mare
Si noi incepem luni cresa/gradi cu emotii
Mult succes copilasilor in noul an !

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata! Poftiti la o cafeluta, fierbinte, aburinda, sa ne incalzeasca putin.
Copilasi frumosi, sa aveti un an frumos si usor la scoala (pupam micii scolarei de clasa 1, ce de emotii ).Nici mandra mea nu-i foarte bucuroasa, dar na, daca trebuie, atunci asta e.

Sa aveti o zi frumoasa si calduroasa.

Adriana, multa sanatate mamei tale.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

Un an scolar plin de realizari frumoase, drag de invatatura si veselie! Dorim din suflet adaptare usoara celor ce intra intr-o noua etapa (cresa, grupa mica, cl.1, cl aV-a...).eu astept mamicile de bobocei sa povesteasca ce si cum a fost.

La noi a fost ok, lin. S-au trezit la timp, nu am intarziat f, tare , am mers calmi si veseli, se vede ca avem experienta

La multi ani Andrada! Iti dorim tot binele din lume, sa cresti mare, fericita si iubita!

O saptamana buna! ( si mie bafta sa trec hopul ce-l am de trecut si sa pot zice "pfiu, a trecut. E bine"

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

E venita Iulia de vineri in Piatra. Sta pana joi. Ne vedem cu ea la o bere intr-o seara? Cand? cine? Eu as putea miercuri cel mai sigur.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Noi am inceput ziua cu emotii( adica eu ),Razvan nerabdator sa ajunga la gradi...Stefanut va incepe de maine,pt ca m-am "trezit " tarziu sa-i fac analizele,exudatul faringian si nazal,rezultatul il am dupa-amiaza, asa ca va merge de maine .
La intalnire vin si eu, treceti-ma pe lista

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Multa bafta bobocilor de scoala/gradinita/cresa! Si celor din clase intermediare, readaptare usoara!

L-am dus si eu dimineata pe Stefan la gradinita. Imi pare rau ca nu mai are aceeasi educatoare, avea emotii cu noua educatoare, plus cu noii colegi. I-am descoperit, in schimb, pe dulapuri, colegi din vechea grupa, deci va avea cu cine sa socializeze pana ii va cunoaste pe ceilalti.

Laura, vin si eu la intalnire, chit ca vin cu Stefan dupa mine. Bafta si tie orice ai avea de facut!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Laura multumim. Andrada e tare fericita. Nu ca incepe scoala ci ca e ziua ei si a dus bomboane la scoala . Si emotionata , bineinteles.

Cu Alessia e mai trist ca atunci cand am lasat-o la camin era o mareee de parinti care mai si boceau plus copiii care le copiau comportamentul. Alessia nu a plans, am lasat-o si am plecat dar m-am intors mai tarziu cand mancau. Mai erau in continuare parinti acolo , mai erau si copii care plangeau si surpriza... si Alessia se smiorcaia putin si educatoarea o tot impaca. Nu am mai intrat dar am plecat cu inima stransa .

Mergi la inceput