Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Cu Alessia e mai trist ca atunci cand am lasat-o la camin era o mareee de parinti care mai si boceau plus copiii care le copiau comportamentul. Alessia nu a plans, am lasat-o si am plecat dar m-am intors mai tarziu cand mancau. Mai erau in continuare parinti acolo , mai erau si copii care plangeau si surpriza... si Alessia se smiorcaia putin si educatoarea o tot impaca. Nu am mai intrat dar am plecat cu inima stransa . Bazar general DC Criss de Alessia si Andrada "Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii) |
In cateva zile va fi bine. Pupam fetita curajoasa. Ea are experienta atator ani de cresa, va fi bine. Nici eu nu inteleg parintii aia. Si la ai mei la gradi era plin de parinti pe holul din fata grupei mici. Nu stiu de ce nu pun educatoarele piciorul in prag, sa ii trimita pe toti acasa. Mai rau le fac copiilor. Adica na, inteleg ca sunt ingrijorati, ca vor sa faca adaptarea copiiilor cat mai usoara, dar nu cred ca stand si bocind pe hol cot la cot cu copiii ii ajuta cu ceva.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
La multi ani frericiti si sanatosi si norocosi, Andrada! Criss, sa iti traiasca fetita mare! Si cea mica si boboaca de gradinita, de asemenea!
Uram si noi un an bun si frumos tuturor scolarilor si copiilor de cresa si gradinita!
La noi a fost f.f. bine in prima zi, Iustina e f. incantata, d-na a fost la inaltime, sta in banca cu prietena ei cea mai buna, a fost f. dezinvolta, si-au scos amandoua pachetele si-au inceput sa manance in timp ce d-na le vorbea, prin urmare d-na a fost nevoita sa le spuna tuturor copiilor: atunci scoateti toti pachetelele si mancati, daca va este foame. Au si mascota clasei, au si simbolul clasei - un boboc de ratza f. simpatic...se pare ca o sa fie bine.
Poze din prima zi:
https://picasaweb.google.com/105133124390231857633/September122011?authkey=Gv1sRgCMb5k97c2dDBeg#5651393307154952978
O zi buna!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
allexa06 spune:
La multi ani Andrada ! Criss, sa va traiasca fetitasi sa aveti parte numai de bucurii din partea ei
Lora - am vazut pozele...oftez si-mi trag sufletul,emotionant,a trecut timpul asa repede, la anul va intra si Razvan la scoala,o Doamne ...
http://community.webshots.com/user/allexa06
oramona spune:
La multi ani Andrada.Sa cresti mare si frumoasa.
Lora, frumoase poze, Sa ii fie cat mai usor Iustinei la scoala si cat mai placut. La anul o sa plang si eu, una incepe scoala, alta cresa . Noi ne-am dus la gradi, ne-am pupat si atat, dar na , e fetita mare.
Cred ca ajung si eu la intalnire, dar cu fetele amandoua.Va
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
Ancutza_Bro spune:
hellooooo...ce faceti?
noi am lipsit, dar am avut multe treburi interesante...cum ar fi: vacantaaaa si inceputul cresei
hai sa zic intai La multi ani Andradei, sa creasca mare si sa fie sanatoasa
apoi sa o felicit pe Lora ca i-am vazut bobocelul in clasa I
Alexa imi pare rau ca nu v-ati nimerit cu exudatul faringian si nazal...si noi era sa-l ratam...l-am facut vineri si ne-am dus dupa rezultat luni la 7 dimineata...ei, oricum Stefanut a fost putin si in vara, sper sa se reobisnuiasca repede.
Pt noi prima zi de cresa a fost neasteptat de buna...Sabina nu a plans deloc...a pupat pe toata lumea, a papat singurica tot la masa, iar cand ne-am dus sa o luam la 12 jumate mai ca ar fi vrut sa mai stea putin
am reusit sa-i facem o singura poza, asa de ametiti si emotionati am fost
mai vroiam sa mai zic cate ceva, dar am fost intrerupta de terorista asta mica si nu mai stiu ce...trebuie sa mergem la nani de'acum
noapte buna la toata lumea
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Mai rar scriu, dar va citesc si aflu detalii despre ce mai faceti.
Deci s-o lauam cu inceputul: felicitari si invatatura usoara tuturor boboceilor, fie ei de cresa sau scoala.
Si apoi La multi ani! Andrada, sa cresti mare, sa-i bucuri pe a tai parinti. Criss sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii.
Va pup si o noapte buna va doresc.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
crissandrada spune:
'Neata.
Haideti la o .
Multumesc tuturor pentru urari, sunteti niste dragute .
Eu sunt cam trista. Alessia m-a luat total pe nepregatite astazi. A facut o adevarata criza la camin cand am lasat-o. Nu m-am asteptat, credeam ca e obisnuita dar e totusi o schimbare : copiii, doamnele, locul. Offf .
PS : Astazi e ZIUA POMPIERILOR si la 9.45 in centru sunt ceva manifestari si simulari de accidente. Iar diseara la 8.30 ies cu torte prin oras, cred ca va fi frumos si interesant pentru copii.
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada 'Neata. Haideti la o . Multumesc tuturor pentru urari, sunteti niste dragute . Eu sunt cam trista. Alessia m-a luat total pe nepregatite astazi. A facut o adevarata criza la camin cand am lasat-o. Nu m-am asteptat, credeam ca e obisnuita dar e totusi o schimbare : copiii, doamnele, locul. Offf . PS : Astazi e ZIUA POMPIERILOR si la 9.45 in centru sunt ceva manifestari si simulari de accidente. Iar diseara la 8.30 ies cu torte prin oras, cred ca va fi frumos si interesant pentru copii. Bazar general DC Criss de Alessia si Andrada "Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii) |
'Neata!
Criss, tinem legatura, poate iesim si noi diseara.
Nu-ti fa griji cu Alessia, stii doar ca dupa ce pleaca parintii ei nu mai plang, e normal. Fii linistita ca totul o sa fie bine, e o schimbare si pentru ea.
Laura25 spune:
'Neata!
Criss, unde anume? Prin centru? Poate ajungem si noi. Nu te amara, asa au facut si ai mei desi mersesera la cresa. E totusi altceva pt ei, e o schimbare, plus gasca de colegi urlatori de langa ei. Intr-o saptamana va fi bine, vei vedea.
Lora, a mai vrut Iustina la scoala azi? I-ai dat mancare mai multa?
Mihaela? Ce zice Cosmin de scoala? Hai sa ne povestesti!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Anca, f.f. frumoase pozele din vacanta. Mi-ai zis unde-ai fost, parca si-am uitat eu...sau nu mi-ai zis? Deci unde-ati fost?
Poza de la cresa...no comment...ai facut si una si nici nu se vede bine Sabi. Rusinicaaaa! Ia sa mai faci azi!
Laura, da, a vrut la scoala la fel de incantata si nerabdatoare ca si ieri. Sper sa mai vrea si maine. M-a innebunit cu pachetul, sa nu uit sa-i dau si sandwich la ea si-a verificat exact dimineata daca are mancare de-ajuns. I-am dat un sandwich mare, un corn si un mar, sper sa nu se mai planga. Si-a mancat si dimineata.