Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura25 spune:
'Neata!
Bun venit plimbaretilor! Nu stiu ce sa zic cu mersul la bulgari ... mai meditez. Stii cat de incantata sunt eu de ideea de hotel si aglomeratie. Nu stiu, mai vedem pana in ianuarie cand ne apucam de cautat.
Bun revenit elena-adina! Ce-ti mai face flacaul?
Desi nu cred ca Dana mai citeste pe aici, vreau sa ii urez din suflet La multi ani Ana!, fetita frumoasa de lunna27. Sa ai mult succes la scoala, sa iti placa in noua ipostaza de scolarita, sa fii sanatoasa si foarte fericita.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cosminiq spune:
Bine ai revenit Adina!si pt Razvanel.
Asa e! Dana nu a mai intrat, dar stiu ca mai citeste cand are timp!Ar trebui sa mai semneze condica din cand in cand sa stim ca mai traieste...
LA MULTI ANI ANA!Sa cresti mare, sanatoasa, multeeee succese la scoala(numai FB)!
Lora, fain tare la Bulgari asa-i?La anul musai trebuie sa mergem si noi sa vedem cum e!
Noapte buna va doresc!
Eu una nu am somn...sotul meu e la Bucuresti la meciul cu Franta si eu bantui pe net!
pa,pa
Laura25 spune:
'Neata!
Las o cafea sa va mai treziti un pic.
www.lovendal.net/wp52/wp-content/uploads/2009/01/cafea2.jpg" border="0">
A cam venit toamna, sau mi se pare mie?
O zi frumoasa!
LoraG76 spune:
'Neata!
Vin si eu la o cafea.
"La multi ani" Ana de lunna, sa cresti mare si fericita si succes la scoala!
Mihaela, e fain, da. Zona muntoasa a Bulgariei, pe unde mergeam noi spre Grecia, dupa Sofia, e mai faina, mai bine pusa la punct in ceea ce priveste strazile, dar statiunile de la malul marii sunt superbe, e mult mai frumos si mai curat decat la noi, mai ieftin, hotelurile si mancarea nici nu se cumpara cu ceea ce e la noi. Merita incercat.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
'Neata!
Cine imi da si mie o cafea?
La multi ani fericiti Mariilor!
La multi ani Paul, flacau de lunna27
Gata pregatirile pt scoala/gradinita? Sunt copiii nerabdatori? Ai mei sunt asa si asa .. nu chiar se dau in vant.
cosminiq spune:
LA MULTI ANI!Mariilor si Mariutelor!!
La multi ani si pentru PAUL, DE LUNNA!
Eu as bea vreo 2-3 cafelutzema simt asa de obosita!
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare. Avem recomandare pt un medic hematolog din Piatra Neamt (pt monitorizarea evolutiei bolii mamei). Este vorba despre doamna doctor Carmen Tutuianu. Din pacate, nu avem nici un detaliu de contact. Nu stiu cum sa procedez, aveti cumva idee daca activeaza la vreun cabinet in afara spitalului? Pe net nu am gasit nimic.
Multumesc anticipat.
carmenstefi spune:
Salutare scumpe fete
LA MULTI ANI DE SF.MARIA!!!!!!!!
O seara frumoasa sa aveti si un wek mumos cu soare pt ca la noi aici plouaaaaaaaaaaaa........
va imbratisam cu drag
carmen si stefi
Laura25 spune:
'Neata!
Adriana, din pacate eu nu te pot ajuta, nu am auzit de doctorita asta. Am sa mai intreb pe soacra'mea, ca ea sta pe la usile medicilor mai mereu si daca aflu ceva, iti spun. Sanatate multa mamei tale! Cum se mai simte?
Carmen, cum au fost primele zile de scoala? Ceva poze nu ne arati cu Stefi scolaritza?