Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)
Raspunsuri - Pagina 4
ramona_patra spune:
Buna seara fetelor,
, de ceva timp nu am mai apucat sa citesc si sa scriu forum. Parca de cand am inceput munca nu mai am timp de nimik, ajung seara acasa si imi vine sa ma bag la somn, asa de obosita ma simt.
La munci nu prea apuc sa va citesc, caci vine si mai urla cate unul si tot asa, stres, targhete... .
Cosminiq, imi pare tare rau ca nu te poti baza pe soacra ta, dar sunt sigura ca o sa va descurcati voi cumva, curaj.
Lora super fain ca pleci din nou intr-o mini vacanta, as vrea si eu.
In rest mai nimic nou, we trecut am fost la un gratar la Almas, era plin de albine si am pazit bebicii sa nu fie piscati, caci fiimea am observat ca e alergica la piscaturile de insecte si se umple toata de bube.
Gata, ca m-am intins cam mult.
Va pup.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
ramona_patra spune:
Tot eu,
acum am observat ca am si eu castane, mersi Laura.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
ellinia spune:
Neatza!
Lora, da, eu am papat chiar sambata de la ei, sunt super bune toate produsele!
Ramona, bine ati venit si voi inapoi, te obisnuiesti incet, incet la serviciu!
Laura, si n-ai facut ceva poze la intalnire?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Neatza! Laura, si n-ai facut ceva poze la intalnire? Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
Nu am facut poze, nu. Dar hai cu noi maine la gratar si facem si poze
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Mda, s-a anulat mersul la gratar de maine. Dar oricum, mai pe seara ne vedem la o bere undeva. Deci daca e cineva amator de o bere la ceas de seara intr-o companie foarte placuta , sa ridice mana!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
uliiasi spune:
Bre mamici, io vin la piatra in sapt 12-17 sept, poate nu veniti si cu mine la o bere ca va mananc! Ca de cand vreau sa mai ies si io la o hamsie cu voi....
Noi suntem bine, am intrat in rutina, servici-gradi-casa-utauta-casa-laptic-dus-nani....si asa in fiecare zi.
Sa fim noi sanatosi si sa crestem mari. Apropo de crescut mare, am inceput sa pun slanina pe mine si se impune sa merg la sala, dar snt f greu de negociat orele de sala cu dnul sot, nu m-am incumetat pana acum sa-mi arunc hainele intr-un rucsac si sa ma deplasez.
Gata, va pupacesc, ma intorc la treaba. Va rezervati o dupaamiaza si pt mine, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
Pup!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
LoraG76 spune:
Daaaaaaaaaa!!!
Tu si grasimea...fa-ma sa te cred!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
magdaR spune:
Buna dimineata!
Cosminiq mai ai clatite?
Eu va servesc cu un frappe, ca de obicei. Poftiti, va rog!!!
Lora e grozav ca ai castigat un asemenea premiu! Te invidiez, dar numai un pic...
Sa aveti o saptamana frumoasa, doamnelor!
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com
LoraG76 spune:
'Neata!
Dau si eu o cafea tare si-o cola rece, ca poate cu socuri din astea ma trezesc si eu. Nu stiu de ce sunt asa obosita si adormita...
Noi in week-end am facut ziua bolfoseniei, nana-sa a dezmotat-o (cam mult spus, ca la cat par are ea..), am fost cu corturile, a fost f. fain si ne-am simtit tare bine intre prieteni apropiati si dragi noua. Am si poze, da' nu-s deloc selectate si parca e aiurea sa le pun asa, la gramada.
Noi in noaptea asta plecam, asa ca dau de azi de baut [pentru ziua bolfoasei.
O zi cat mai frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)