Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)
Raspunsuri - Pagina 3
LoraG76 spune:
Mihaela, te inteleg perfect...aceeasi problema o am si eu si trebuie s-o las pe Iustina la after. Asta e. Sper sa isi gaseasca sotul tau un serviciu mai bun decat asta de-acum, bafta!
In alta ordine de idei, noi saptamana viitoare plecam la mare. Da, ati auzit bine! Cica e oficial, azi ne da nenea voucher-ele. Plecam de miercuri pana duminica, in Bulgaria, la Nisipurile de Aur - am castigat o excursie la un hotel de 4 stele acolo, de la agentia DCS Travel de pe Traian, ieri. Fara misto! Deci plecam a doua oara la mare pe anul asta.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Si-i all inclusive, bey!
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
LoraG76 spune:
am intrat pe FB!
ellinia spune:
Moaaaama, ce tare esti! Bravo, felicitari, Lora! Faci si tu o escapada cu sotul tau! Ce misto! Ai mai castigat vreodata ceva?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Moaaaama, ce tare esti! Bravo, felicitari, Lora! Faci si tu o escapada cu sotul tau! Ce misto! Ai mai castigat vreodata ceva? Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
daaa, escapada cu sotul si cu 2 copii :))
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
M-am intalnit aseara cu buflea, care e o tipa de milioane, super funny si plina de viata, am ras si am stat la taclale pana aproape de 12 noaptea . e drept ca ne-am intalnit pe la 20.
Vineri am merge dupa 17 la un gratar cu ea la Batca Doamnei. Mai sunt amatori? Ea vine cu copiii si cu o verisoara de-a ei cu 2 copii. Mergem pana in poenita, facem un gratar, bem un cico si venim inapoi cand se intuneca. Mai tenteaza pe cineva?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
sunflower1979 spune:
da, ma tenteaza pe mine, dar degeaba, ca eu vinerea merg la tara sa-l aduc pe Denis. va doresc petrecere frumoasa si ma bucur ca a fost frumos si ieri!
Lora ce norocoasa esti! sunt invidioasa . pai sa aveti vreme buna si distractie frumoasa in concediul no.2!
cosminiq te inteleg tare bine si-mi pare rau ca soacra te refuza. daca nu e bunavointa, n-ai ce-i face, dar pentru ca refuza si varianta a doua, chiar e de condamnat. desi mai este mult pana va merge si Denis la scoala, stiu ca nici eu nu ma voi putea baza pe soacra zi de zi, si atunci trebuie sa gasesc alta solutie, si mai nasol e ca vom prinde grupa pregatitoare la scoala.
cat despre cafea, te inteleg .
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
LoraG76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
daaa, escapada cu sotul si cu 2 copii :)) Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, raspuns de 100 de puncte!
Oricum n-as fi mers fara copii, asta a fost conditia mea si 2, sa fi vrut si nu am cu cine sa-i las, deci....escapada in 4.
Cristina, nu, n-am mai castigat nimic niciodata. Dar toate au un inceput, nu?
Voiam sa va zic, de fapt, ca s-a deschis un magazin - mai exact o pravalie - "bucate-n tihna", pe strada care o ia la dreapta in intersectia de sus din Precista, unde e biserica noua, cum ar veni, strada din spate de la Laguna...intr-un fel, nu's cum sa explic, da' intelegeti voi. Au produse naturale gen pastrame/salamuri/cascaval/branzeturi/sunculite/paine etc.etc. Au si pagina pe FB!
allexa06 spune:
Salutare !
Lora - chiar e pe bune ? Daca e asa...super tare !!! Bravo voua.
Cosminiq - cat am stat eu in Mamaia,nu am vazut alge.In locul unde faceam noi plaja,era super bine si locul nu l-am ales,de fapt era in dreptul hotelului nostru, nu m-am deplasat prea mult ( ieseam din hotel,traversam strada si intram pe plaja.Nisipul f fin,strat gros,apa faina si curata,limpede,am sa pun niste poze mai tarziu si ai sa vezi
http://community.webshots.com/user/allexa06