Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)
Raspunsuri - Pagina 2
Laura25 spune:
Mihaela m-am delectat cu pozele tale, mi s-a facut asa un dor de mare . Mai vreau si eu
Carmen saluti si de la noi!!! Pupam scolarita si tinem pumnii sa fie fara emotii mari(la tine, ca ea cred va fi stapana pe ea, tu sa nu
plangi prea tare)
Cum ramane cu intalnirea cu buflea? Numai Allexa e amatoare? Eu m-as duce maine in strand dupa 18 sa ma intalnesc cu ea. Daca mai sunt amatori, ziceti si stabilim ceva de comun acord.
O seara frumoasa!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Va servesc o cafea neagra si fierbinte, asortata cu 2 ochi frumosi.
www.news20.ro/pics/news/13894_man-drinking-coffee.jpg" border="0">
O zi minunata sa aveti!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
allexa06 spune:
Buna dimineata ! Dar ce cafea ne-ai servit tu...
http://community.webshots.com/user/allexa06
LoraG76 spune:
'Neata!
Oooo, mama, ce cafea! Asa da!
Mihaela, am vazut si eu pozele, f. frumoase! Sunteti pregatiti de scoala? Ai o lista de la invatatoare cu ce trebuie sa cumperi, ce stii?
Carmen, bafta la scoala Stefaniei!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
allexa06 spune:
Laura- noi plecam astazi hai-hui , profitam de ultima zi de concediu a lui Marcel, nu stiu daca ajungem in oras la 18-19...daca venim pana atunci trecem si noi prin strand ...am sa te sun sa vad unde va intalniti pana la urma .
magdaR spune:
Laura, baiatul asta cu ochi frumosi a baut toata cafeaua sau el e cel care ne serveste azi?
Alexa, asadar umblati hai-hui...? Hai..pe unde?...Hui... tot pe acolo?
Mihaela, ce dor de mare mi-ai facut!!!
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com
allexa06 spune:
Laura - imi pare rau ca nu am ajuns, nu m-am gandit ca stam asa de mult,abia acum am ajuns acasa.V-ati intalnit pana la urma , cum a fost ?
Magda - chiar am umblat hai-hui astazi, ne-am facut de cap.Am fost la Izvorul Muntelui,am vazut un pic Ceahlaul( tare mi-ar fi placut sa urc un pic )apoi am plecat la Bicaz,la baraj, la Lacul Rosu ( acolo a fost supeeeerb .Avem niste poze faine de acolo, de prin Chei,foarte fain a fost
.Stefanut cuminte foc, nici nu am stiut ca avem copil cu noi .
sunflower1979 spune:
neatza!
fetelor, ce va mai plimbati, ce aer de vacanta e pe aici!
eu inca il am pe Denis la tara, asa ca m-am apucat de putina ordine, am dezghetat frigiderul, sa vad ce mai incape, am facut curat prin sifonier, am dat o multime de haine pe care nu le mai purtam, acum urmeaza sa mai fac si prin jucariile lui Denis.
eu am fost in week-end la pescuit cu sotul si am ramas peste noapte. am dormit la casuta, desi prefer cortul, dar pe net anuntau ceva averse si am zis sa fim siguri. am facut gratar, Catalin a prins o multime de peste si un salau, care nu stiu ce cauta in balta aia . Denis a fost destul de cumintel, foarte incantat de unditele lui taica-su. n-am facut nici o poza, ca am uitat aparatul acasa.
Laura ma intrebai unde am fost cu cortul. pai am coborat din Durau spre lac, in satul Ceahlau. noi am mers prin Izvorul Muntelui, dar nu-ti recomand, caci drumul e mult mai rau. daca vrei, il intreb pe Catalin mai exact, caci la intoarcere am venit prin alta parte si am trecut viaductul.
azi nu a dat nimeni cafeaua; nu pot sa concurez cu frumosul Laurei, dar totusi cafeaua mea e buna, la ibric, cu caimac .
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
cosminiq spune:
'neatza si de la mine!
offf...o noua zi de munca(nu's ce am azi dar ma simt asa de obosita)
Ma bucur ca v-au placut pozele, chiar vb cu sotul dimineata ce fain ar fi daca am merge inca o tura de vreo 3 zile la mare(la TV tot ne inspitesc astia ca sunt super oferte pe litoral la cazare si papa)VISE...VISE
Copilutul meu e la bica la tara asa ca ieri m-am apucat de mutat prin casa,aseara pe la 22,30 dadeam cu aspiratorul( am multa carne in frigider de la vecini, sigur! )
Cristina, far de suparare dar eu ma bag la cafelutza data de Laura!Sa ma ierte DD dar ce e frumos, e frumos si gata
Lora, de vreo 2 sapt tot zic sa o sun pe invatatoare!Nu am reusit, sau mai bine nu am curaj...parca nu imi vine sa cred ca merge Cosmi la scoala!De ce trece timpul si se apropie sept parca am o strangere de inima.SPER din tot sufletul sa fie bine!(In wk socrela mea tocmai ce si-a facut curaj sa ne zica ca ea nu poate sa isi schimbe programul si sa il ia pe Cosmi de la scoala in fiecare zi la 12,30.Ca de!are si ea o varsta cand are alte treburi de facut
Ce credem noi ca ea nu sa chinuit cu ficiorusu!!???il lasa acasa cu cheia de gat...
Vreau sa va spun ca la toate neamurile se lauda ce mult il iubeste ea pe Cosmi, singurul si unicul nepotel,ca sta cu el din dragoste,sincer nu stiu ce dragoste simte ea( parerea mea e ca e foarteeee egoista!)Nu am avea nevoie decat acuma in clasa 1 de serviciile ei, din clasa a 2 zic eu ca fiind un pic mai marisor poate veni singur acasa in siguranta.
Inca nu am curaj sa las copilul singur sa vina acasa de la scoala,e distanta prea mare, sunt multe masini, multi nebuni,mai ales la vremurile astea!Ma gandesc poate sunt eu prea fricoasa!!!Nu mai stiu..
Asta e !E grele..
Soacra mea sta peste drum de scoala si i-am propus sa ii dam o cheie lui Cosmi ca dupa ce termina sa mearga singur la ea fiindca e mai aproape,dar nu vrea nici asa si nu inteleg de ce????Cosmi e foarte cuminte, sau ma rog in comparatie cu alti copii(cred ca se gandeste sa nu ii sparga bibelourile de prin casa....
La inceput o sa incercam varianta cu after, si mai vedem !
Ma gandesc sa pun o femeie sa il ia de la scoala ,sa stea cu el pana la 16,asta in cazul in care ma ajunge financiar mai putin.Si serviciile astea sunt cum sunt, nu te poti baza pe nica stabil.La sotul meu e naspa de tot(o sa ii de-a in somaj cat de curand)
De 2 sapt se intereseaza de un loc de munca dar e greu...
Nu ma plang, o sa ne descurcam !Cunosc situatii mult mai rele,unde sunt si 2 copilasi,salarii mici sau deloc...
V-am zapacit de cap dar am rabufnit si eu acuma!
Gata ca m-am intins la vorbaraie...mai beau o gura de cafea de la Laura si ma apuc in forta de lucru!
pa !va pup!
cosminiq spune:
Allexa, ceva pozici??
Nu au fost alge la mamaia ?Ma intreba o cunostinta care pleaca maine pentru 4 zile in aceeasi statiune ca voi.