Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Lora, drum bun!
Sa aveti vreme frumoasa si sa va relaxati superrr si pt noi!(cele care muncim din greu...)
LA MULTI ANI!!!Sa creasca mare printesica voastra,de frumoasa e frumoasa foc asa ca aveti cu ce va lauda!
Inseamna ca vineri mai sarbatoriti inca odata numa ca in Bulgaria!BRAVO,ma bucur mult pt voi ca ati castigat!
Una peste alta eu am deacuma inante 3 saptamani in fiecare sambata dupa cum urmeaza:cumatrie, nunta , nunta!Incepe si Cosmi scoala asa ca tr sa ma tin bine!!!
Noi suntem fornaiti, iar ficiorasu meu vad ca de dimi a inceput si cu tuse plina!Luam coldrex,decasept,prospan, ceai la greu cu lamaie si miere...

Mergi la inceput

Vreau si eu o cola!
Am uitat sa ma laud ca de 2 nopti doarme Cosmi in camera la el
In prima noapte a fost bine, a adormit dupa ce sa terminat setarea de 15 minute pe desene normal, pe la 4 juma dimineata a vrut sa ma duc cu el in pat ca cica ii era frica...bun!
Aseara am facut si eu si tatsu de garda langa el...nu stia ce are dar nu putea sa inchida ochii.Asa de tare m-am suparat de ma intepa si inima de nervi, imi venea sa ii dau cateva bucati! pentru ca vedeam clar cat e de smecheras si speculeaza momentul nostru de slabiciune si poate il aduc iar in camera nostra!!
Sa vedeti voi cam ce o sa imi faca el in noaptea astadar nu cedez deloc chiar daca fac planton langa patul lui
Trebuie sa se obisnuiasca si singur ca asa se mai intareste si el...nu toata ziua dupa mine si tatsu.
De multe ori intru asa intr-o panica de zic GATA! ma duc la psiholog sa ma invete cum sa procedez mai corect , sa nu gresesc, nici nu vreau sa il fortez cu ceva dar nici sa ma ia de fraiera!Oricum e mult prea alintat si asta ma deranjeaza foarte tare( eu in general sunt cea dura in familie, tatsu ii face toate voile si copilul stie ca ii merge...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mihaela, multumim!
Stai linistita, ca si Iustina face la fel - nu in fiecare seara, dar aproape. Vine la noi in camera de multe ori si sta langa pat, pana o invitam sa se urce in el. Aseara i-am zis: fata draga, daca te mai trezesti noaptea, sa te asezi direct in pat la noi, nu ne mai trezi inainte. No, glumesc, nu i-am zis asa, dar i-am sugerat cumva sa nu ne mai trezeasca, sa se aseze langa noi si sa doarma in continuare. Din fericire, dormea tot la ea in camera dimineata.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

neatza!
O cafea, o turta dulce vrea cineva??
Lora,mi-ai inveselit dimineata!Ma gandeam ca are Cosmi ceva???Asa e generatia asta...generatia PRO!
Aseara Cosmi a reusit sa ma uimeasca(cred ca era super obosit!!)a dormit in camera la el fara sa se mai trezeasca peste noapte.Pe la 7 dimi ma rugam de el sa vina la masa

Mergi la inceput

'neatzaaaaa!Nu-i nimeni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosminiq

'neatzaaaaa!Nu-i nimeni???

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

nu, nu mai e nimeni.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

aveti chef de glume?

Stati sa va cant si eu ceva: "A venit, a venit toooooooamna!Acopera-mi inima cu ceva!"

Sa nu deveniti melancolice acum

Cand facem o intalnire? Ca nu mai merge berea, ne dam pe gin

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Cand facem o intalnire?

Da, buna intrebare!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Maine, ca sarbatoresc plecarea soacra-mii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Revin cu o informatie: ati auzit ca s-a facut cinema 3D la mall? Cica azi e deschiderea cu Avatar.
http://ziarpiatraneamt.ro/3d-cafe-la-galleria-mall-piatra-neamt/
http://www.3dcafe.ro/

Mergi la inceput