Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)
Raspunsuri - Pagina 20
cosminiq spune:
de ce nu ma lasa sa vad si eu pozele tale Laura???
O sa mai incerc poate are ceva calculatorul meu!
LoraG76 spune:
maaaama mia, Mihaela, bietul Cosmi!! Dar unde se grabeste invatatoarea lui asa? O pagina intreaga? Fie-mea are cel mult 5 randuri o data de scris....cel mult. Cum sa nu fie obosit cu asa ritm? La Iustina (una din clasele de la sc. 3) au ajuns la mate la cifra 3, ieri au facut-o, iar la limba romana la niste bucle care seamana cu litela L mic de mana...ceva de genu', stii tu. Oricum, arata.....deplorabil caietele ei, da' nici macar eu nu pot face bine liniile si incarligaturile alea ciudate.
Mult succes lui Cosmin si lasa-l mai incet, ca oboseste prea tare si ajunge sa urasca scoala.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
oramona spune:
Fetelor, dau eu, cam tarziu , cafeluta, sucuri, un gratarel si ciupercute alaturi, eclecre si o felie de tort de mere, are mama o fetita mare care a implinit 1 anisor. Sa-mi traiasca si sa fie toata viata fericita.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
Laura25 spune:
oooo ,Ramona!! Scuze ca am ratat, bine ca ne-ai amintit tu!
La multi ani Elena!! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa, inconjurata de dragoste si veselie!! Sa va creasca puica mare, Ramona! Sa va bucurati de ea si sa va aduca numai motive de mandrie. Sarbatorire frumoasa!!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ramona_patra spune:
Salutare fetelor,
In dimineata asta dau eu un 3in 1. Din pacate nu am reusit sa mai intru, dar v-am citit. E multa activitate aci din cate vad. Ramona sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare si sanatoasa. Noi suntem bine in mare.
Dienutza mea s-a stricat la burtica si inca ne tratam. Cred ca a fost ceva in aer,caci f multi copii au avut probleme. Am dus-o la cardiolog in Iasi si a facut un spectacol de zile mari, de a trebuit sa o sedam pentru ecocardio. Dar suntem bine si asta e cel mai important. Din pacate eu nu pot venii cu mandra la Lollipop, caci muncesc pana la 19.
Va pup si sa aveti un we minunat.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
allexa06 spune:
Salutare !
Nu am mai reusit sa mai intru,am avut treaba multaLaura - si eu merg la Dr.Horia( de cand avea Razvan 2 ani, acum...si cu Stefanut)Eu sunt multumita,copilul tratat in timp cu remedii homeopate devine mai reziztent.Cu Razvan nu am nici treaba,Stefanutla fel,pana in momentul de fata nu a luat antibiotic deloc.Orice se poate trata homeopat.Prima data iti trebuie programare,dupa care vorbiti la tel si vii imediat.
http://community.webshots.com/user/allexa06
ellinia spune:
Ramona, la multi ani fetitei tale! Cu intarzierile de rigoare!
Ramona_patra, de ce ai dus fata la cardiolog? Daca nu sunt indiscreta .
Noi stam la caldurica, ca tot a venit toamna, scoaetm hainele groase de prin dulap si ne uitam la zapada la televizor. O asteptam si pe la noi, cat de curand !
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
allexa06 spune:
Buna dimineata !Da'o cafea nu bea nimeni ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 Buna dimineata !Da'o cafea nu bea nimeni ? http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
Pai dai? Ca de baut o bem, numai sa aiba cine sa o dea.
'Neata ! A cam venit toamna... era cazul de acum, dar nu imi place. Aseara am dat drumul la centrala vreo doua ore, mi s-a parut prea rece in camera copiilor.
Cum facem cu intalnirea de joaca? Ramane pe joi? Aveti alte propuneri? cine vine?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me