Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

he, he ce bine c-am mai dat si eu pe aici tocmai cand discutati de-o noua intalnire la Lollipop. si eu am voucherul si daca e dupa preferinta, eu as vrea in weekend sau saptamana viitoare, caci asta inca se mai anunta cald si mai profitam de utimele zile frumoase. dar ma supun majoritatii, desigur.

fetele mele de la strumfi s-au mutat pe FB si scriu intr-o veselie ca nici nu pot sa le urmaresc, asa incat n-am mai apucat sa intru pe forum, de asta apar asa rar.

vad ca voi cautati tot felul de activitati dupa gradinita/ scoala, ce interesant mi se pare. pentru 4 ani o fi ceva?

inainte sa plec va las un ceai fierbinte pentru bolnavioare si infrigurate. va pup!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Laura- frumoase pozele,imi sunt tare dragi gemenii tai, imi place ca sunt tot timpul impreuna,le place sa se joace impreuna( ce frumos dormeau ei amandoi pe aceasi perna, sau cand o pupa Rares pe Bianca...sunt niste scumpi)
De intalnire....eu as prefera tot in cursul saptamanii( weekend-ul asta Razvan nu este acasa).Dar si eu ma supun majoritatii

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Allexa, multumesc mult .

Pai daca saptamana asta e cam 'in scurt' sa ne organizam, iar in we avem fiecare treaba /planurile lui, lasam pe saptamana viitoare. Luni si miercuri stiu ca Iustina are engleza (noi nu stiu daca vom mai avea karting, e dupa cum va vrea Rares) , haideti sa incercam marti de ex. Pe la 17:30-18 ?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Pt mine este ok asa .

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaa!!!
Dau o cafea si tot ce vreti voi sa serviti de dimineata si va anunt ca Adelina azi e la cresa! La cresa Andreea, pentru o zi, ca nu aveam cu cine s-o lasam azi. Si, culmea...nici nu ne-a bagat in seama cand am plecat - a intrat acolo zambareata toata, a studiat personalul - niste fete f. tinere si dragute - incaperile - arata suuuper - a insfacat un balon caruia nu i-a mai dat drumu si dusa a fost in sala, la copii, fara sa ne aiba grija. Cica s-a bagat pe jumate intr-un sac cu jucarii, la indemnul baiatului unui coleg de-al meu, care voia musai sa-i arate ce-i acolo - si baietelul mai mare cu 2 luni decat ea. No, sper sa fie ok, desi nu ma indoiesc ca n-ar fi. Va spun maine detaliile.

O zi buna!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

O, misto, Lora, inseamna ca ai fetita mare deja! Bravo ei!
Eu nu mai zic nimic de intalnire, spuneti cand ati hotarat si vad daca ma incadrez sau nu. Doar vinerea viitoare Stefan are programare la dentist, in rest nu ar trebui sa fie probleme.
Laura, m-am uitat si eu pe pozele voastre. Ce mari s-au facut copiii! Bianca are tot parul lung sau ai tuns-o intre timp?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Cristina, asa e, au crescut mult vara asta, s-au schimbat si la fizionomie putin, parca s-au mai maturizat. Nu am tuns nimic . Eu eram tunsa baieteste cand eram mica si uram lucrul asta. Acum ma bucur ca ea isi poate tine parul cat de lung vrea si nu avem probleme cu pieptanatul/spalatul. Mi s-a parut intr-o vreme ca ii cade parul cam tare, dar m-am linistit acum. Nu ii cade mai mult decat e normal.

M-a rugat Ianusca sa va intreb de dr homeopat Violeta Horia. Stiti ceva de ea? O recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

salutare!
Eu am umblat cu Cosmi la Horia!
E foarte buna ca medic numa ca e un pic cam scumpa!!

Mergi la inceput

Buna! Eu cu programarea, eu cu cererea de schimare

Vreau sa va rog sa ne vedem in alta zi, nu marti. Nu putem noi ajunge marti (adica Rares nu poate, ca i-a schimbat ora de automodelism de joi, martea. E f. incantat de ce face si nu as vrea sa continue cu o absenta, dar nici sa il privez de joaca cu copiii vostri). E ok daca incercam sa ne vedem joi?

Mihaela, dincolo de pret, tu ai fost multumita, ai vazut rezultate la Cosmin in urma tratamentelor date? Cum e cu scoala? Mai e incantat, mai vrea? Ce face dupa 12? sta la after? Cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

salutare!!!
O ''cafe''cu laptic da cineva????
Laura , DA cat am umblat la Horia cu homeopate am fost foarte multumita !!Imi aduc aminte ca la un moment dat eram disperata de cat antibiotic bagasem in Cosmi si nu mai stiam ce sa fac ..nu isi mai facea efectul(si de la gradi tot lua ,tot lua viroze si raceli)
L-am scos cu pastilutele si siropurile ei la liman dar trebuie tinut tratamentul cu strictete cat de cat, ma refer la juma de ora inainte de masa si juma de ora dupa masa sa ia bilutele.
Acu stiu ca e consultatia 80 de leiiar cand mergeam eu era 50.
La scoala ce sa zic...facem teme, invatam sa scriem cat mai frumos.A ajuns la cifra 6 iar la abecedar am inteles ca de luni incep cu litera A.(pana acuma la abecedar a facut tot felul de carligute si liniute)
Vreau sa iti zic ca are caiet de teme,caiet de scris in clasa si caiet de recapitulat acasa in wk!!!!
La mine e baiat, e neatent , se grabeste, face numai pete de cerneala pe caiete(corectorul pic sa traiasca!!!)
Ma gandesc ca poate incepe si el de acuma sa fie mai atent pentru-ca toata ziua il bat la cap:fii atent, scrie frumos,nu face puricei de cerneala pe carti, caiete...etc
Mai bine sa scrie frumos si incet decat mult si prost(asta e parerea mea!)
La mate face descompuneri si a invatat semnele mic si mare.Se misca repede Doamna lor pentru ca la scoala 5 nici cifra unu nu au inceput sa o scrie!
Are si note... 2 de B si un FB LA ABECEDAR si la mate un B si un FB.

La cifra 2 a fost cel mai greu( sapt trecuta!).A scris urat in clasa, urat de tot si a trebuit sa mai scrie o pagina de doi acasa...cumplit a fost,se facuse 9 jumate seara ceasul si el tot mai avea de scris.
E foarte obosit ,seara pe la 8 jumate nu mai ai cu cine vorbi...plange din orice,asa ca incercam ca la 9 maxim sa fie in pat!
Eu sunt optimista ca o sa se obisnuiasca si o sa fie bine pana la urma!
Va pup!

Mergi la inceput