Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)
Raspunsuri - Pagina 21
allexa06 spune:
Poftim, e calda,aromata si este pt toata lumea
Daca v-ati hotarat,venim,pt noi este ok si joi.
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 Poftim, e calda,aromata si este pt toata lumea Daca v-ati hotarat,venim,pt noi este ok si joi. http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
Cum stati cu kartingul? Rares a zis ca el nu mai vrea. Dar abia asteapta ziua de maine, sa mearga la automodelism. Si sambata la engleza a fost f. f. incantat.
Bianca ... nu vrea nimic
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
'Neata!
Si noi venim joi.
Las-o in pace sa nu vrea nimic, are timp toata viata sa vrea...obligata de imprejurari sau nu. Macar acum sa-si permita sa stea degeaba.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
allexa06 spune:
Noi ar trebui sa mergem astazi,dar...sa vedem daca vrea.Lunea trecuta a fost o reusita,am mers apoi sambata,dar a fost muuult mai aglomerat,erau si copii mai mari si...s-a speriat de cei mari,de cum mergeausi nu a mai vrut sa mai stea.A facut o tura si nu a mai vrut,sa vedem astazi cum va fi.In caz ca vrea ,trebuie sa-i schimb programul,sambata este prea aglomerat.Si engleza unde face Rares ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura25 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Las-o in pace sa nu vrea nimic, are timp toata viata sa vrea...obligata de imprejurari sau nu. Macar acum sa-si permita sa stea degeaba. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Mda, nu stiu ce sa zic, as lasa-o... dar toata lumea se mira 'cuuum!? Nu vrea sa mearga /nu are nici o activitate?!" Cand zic ca plange si se agata de mine sa nu o las, mi se reproseaza ca asa va face si la scoala si ca atunci ce o sa fac? O sa stau cu ea in brate in clasa? (asta e citat din soacra'mea). Si adevarul e ca inca nu am auzit vreun copil care sa nu vrea sa participe la nici o activitate, nici macar sa nu vrea sa stea sa se uite. Ma rog, a promis ca sambata viitoare va sta la engleza, dar ca nu va vorbi nimic. Pana sambata insa mai e cale lunga ...
Allexa, Rares (si Bianca, vreo 15 minute) si Ian merg la engleza 'Club Andreea', unde merge si Iustina de cativa ani.
LoraG76 spune:
Duuu-te, bai, de-aici...parca noi ce activitati extra aveam cand eram de varsta ei? De fapt, eu n-am avut nicio activitate din asta...decat meditatii... si un 2 la cor, ca nu m-a lasat maica-mea sa ma duc...cica ai de invatat, nu pierzi vremea pe-acolo. Lasa fata in pace sa faca ce are chef, macar cat isi mai poate permite luxul asta. Adica ok, incerci, sunt de acord, o poti putin "obliga" - impropriu zis, un fel de convingere mai fortata - sa intre doar sa vada despre ce e vorba, dar daca nu vrea, gata, punct. Pupa Biencuta frumoasa si relaxeaza-te. Bai, ma enerveaza deja moda asta, ca parca e obligatoriu deja sa faca ceva extra la gradi...dooooh...face cine vrea.
Zi-i soacra-tii ca nu, nu vei sta tu cu ea in banca...o trimiti pe bunica sa stea.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Duuu-te, bai, de-aici...parca noi ce activitati extra aveam cand eram de varsta ei? De fapt, eu n-am avut nicio activitate din asta...decat meditatii... si un 2 la cor, ca nu m-a lasat maica-mea sa ma duc...cica ai de invatat, nu pierzi vremea pe-acolo. Lasa fata in pace sa faca ce are chef, macar cat isi mai poate permite luxul asta. Adica ok, incerci, sunt de acord, o poti putin "obliga" - impropriu zis, un fel de convingere mai fortata - sa intre doar sa vada despre ce e vorba, dar daca nu vrea, gata, punct. Pupa Biencuta frumoasa si relaxeaza-te. Bai, ma enerveaza deja moda asta, ca parca e obligatoriu deja sa faca ceva extra la gradi...dooooh...face cine vrea. Zi-i soacra-tii ca nu, nu vei sta tu cu ea in banca...o trimiti pe bunica sa stea. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
asa , asa, fii rea
sa stii ca sunt total de acord cu tine...nici eu nu as obliga copilul sa faca ceva ce nu vrea/nu-i place
siiii, buna ziuaaaa
eu iar intru din an in Paste...am citit cu sufletul la gura sa nu cumva sa fi ratat intalnirea ...cred ca venim si noi joi
Laura faini copii ai , sa stii ca sunt de acord cu Lora, nu o obliga pe Bianca la o activitate (de genul: nu conteaza de care, activitate sa fie)...poate nu-i place locul, poate e mai timida si nu e pregatita sa socializeze cu alti copii necunoscuti...eu sunt sigura ca o sa aiba o multime de activitati extra-scolare mai incolo, cand o sa vrea sa mearga pt ca e si nush ce colega/prietena cu care se intelege ea bine
eu sunt in butoi rau de tot, ma streseaza gandul ca incep serviciul, mi-ai schimbat postul si nu-l vreau pe asta nou , intre timp imi caut si de munca, poate da norocul peste mine
am fost acum vreo 2 saptamani si in "excursie" la urgenta spitalului judetean Neamt de doua ori in 24 de ore si mi-am jurat ca mai bine mor acasa decat sa mai intru in spitalul ala...atata nepasare si atat de mult sictir n-am mai vazut
in rest...Sabi si-a intrat in ritm la cresa, adoarme singura la pranz, papa tot, se joaca frumos...a fost laudata ca un copil tare cuminte ...doar ca de vreo 3 zile s-a pricopsit cu niste mucisori si o tuse seaca , sper sa scapam repede
aaa, Cosminique , si eu zic ca e prea mult pt saracul copil sa scrie atatea pagini...apoi ne mai intrebam de ce nu le place la scoala, pai daca-i oboseste in halul asta...
un ps mic (ma iertati daca indraznesc prea mult): nu stiti pe nimeni care sa vrea un carucior? (Hauck rosu, 3 roti) vreau sa-l vand pe-al Sabinei si sa-i cumpar o tricicleta ca deja s-a stricat cea primita cadou
Laura25 spune:
Ancutza, eu as lasa-o in pace, dar mi=e ciuda ca nici macar nu incearca. Asa i-am zis de fiecare data:' nu te pune nimeni sa faci nimic. Doar stai si te uiti". ea nici macar atat nu vrea. De unde sa stie daca ii place sau nu? Si nu mi-e de activitati, cat tocmai de socializare si adapatare la medii/situatii noi.
Carutul cu cat vrei sa il dai? O poza ai? Pupa Sabina cuminte si de la noi! Bravo ei pt adaptarea rapida!! In ce domeniu cauti tu de munca? Dar tu pe la spital ce ai cautat? Te simti mai bine acum? sper ca esti ok.
Abia astept sa ne intalnim, acu imi dau seama ca nu ne-am vazut cam de mult.
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Laura25 Ancutza, eu as lasa-o in pace, dar mi=e ciuda ca nici macar nu incearca. Asa i-am zis de fiecare data:' nu te pune nimeni sa faci nimic. Doar stai si te uiti". ea nici macar atat nu vrea. De unde sa stie daca ii place sau nu? Si nu mi-e de activitati, cat tocmai de socializare si adapatare la medii/situatii noi. Carutul cu cat vrei sa il dai? O poza ai? Pupa Sabina cuminte si de la noi! Bravo ei pt adaptarea rapida!! In ce domeniu cauti tu de munca? Dar tu pe la spital ce ai cautat? Te simti mai bine acum? sper ca esti ok. Abia astept sa ne intalnim, acu imi dau seama ca nu ne-am vazut cam de mult. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, daca nu e dispusa nici macar sa se uite e clar ca ceva o retine, incearca sa vb cu ea , poate iti da de inteles ce anume nu-i place la ideea de a avea o activitate
aaa, stai sa-ti raspund pe rand la intrebari
Carutul e 250 ron , poza aici
De munca, la vremurile astea, orice, numa' in asigurari nu, ca de acolo incerc sa fug
La spital am mers intr-o noapte pe la doua dupa ce m-am tavalit pe jos vreo 5 ore de durere in abdomen...m-au controlat si'n fund, pardon de expresie, m-au suspectat de apendicita, ulcer, sarcina extrauterina, si multe altele, mi-au facut un calmant si m-au trimis acasa, a doua zi la pranz, cand a trecut efectul calmantului m-a luat iar...fuga la spital, nu m-a bagat nici naiba in seama vreo 3-4 ore desi plangeam de durere, nu mi-au zis ce am dupa n investigatii si ecografii, mi-au bagat iar un calmant si acasa...pfff...mi-a trecut cu carbune medicinal
si eu abia astept sa ne vedem, doar ca stau in dubii, adica daca isi revine Sabina din tuse si muci vin, daca nu nu, ca nu vreau sa-mi umpleti frigiderul cu carne