Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 20
adrianaBuc spune:
salu'
rubia,
mai bine ca ai descoperit acum decat mai tarziu. Poate se resoarbe singurel.
crispro, cred ca fiecare dintre noi trecem la un moment dat prin starile astea. Cred ca e oarecum normal la primul bebe, ca e o schimbare majora si ne adaptam mai greu. Eu m-am descur cat singura pana a facut Rebeca 1 an, dar sigur nu as mai fi facut fata acum. Un pupic pentru tine si incearca sa mai pasez copilul la mama/soacra sa te mai relaxezi si tu nitel. Poate starea ta e legata si de situatia cu sotu'!? Cred ca lucrurile se leaga. 
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
15+
rodyka spune:
krys, aseara am avut musafiri o familie (colegi de munca), sambata au botez la un nepotel si ea nu-si gaseste nicaieri o rochita
. eu i-am spus de mai demult ca, daca vrea, ii imprumut una, sa nu mai cheltuie pentru o haina ce-o poarta o data, asa ca ieri a venit la probat. nu s-a putut hotari intre doua, i le-am dat pe amandoua, la care Maria: "mami, dar mie imi plac asa de mult, mai bine mi le lasai mie pentru cand o sa fiu mare" [
. si sotului ei i-a dat al meu o camasa, asa ca s-au scos amandoi! dar m-a distrat rugamintea ei de a nu spune nimanui ca i le-am imprumutat eu. pai nu spun, dar cine ma cunoaste pe mine poate le-a vazut in poze sau, si mai sigur, la cununia religioasa. chestia e ca aici, fiind atat de mica comunitatea de romani, o tinuta o porti o data si gata!! ca daca e un eveniment, vin toti!
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
racusor2010 spune:
Neata
LALA i-am facut coproparazitologic si coprocitograma si asa am descoperit. acum cand ma gandesc in urma lui dupa ce a facut febra i-au aparut simptomele..
pe Sebi, eu zic sa mergi cu el la dr, sa il vada, daca ti se pare ceva in neregula, pentru linistea ta 

PUIUT Andrei nu are imunitatea scazuta, adica nu o avea pana la sa facem vaccinul, ca doar de asta nu mi s-a imbolnavit pana acum. dar dupa ROR 4-6 saptamani organismul e slabit si simptomele apar intre zilele 4-13. la noi a fost febra, care s-a combinat cu problema asta la stomacel.
dar ieri i-am dat mar si a facut normal 
deci desi nu ii dau lactate ii mai dau mere, ca saracutul pofteste la fructe, si atat timp cat nu ii fac rau...
CRISTINA si voi nasi sambata? noi nu il luam pe Andrei cu noi, dupa experienta de la cununia civila, cand nasul era hais si nasa cea ![]()
pentru ca alergam dupa copil somnoros si flamand, dar cumintel totusi, am zis ca la nunta sa fim 100% pentru fini, asa ca sta cu socrii mei. va fi prima noapte departe de mine, am niste emotii....
RODI acum arata numa soare la Sighi 

numai Dumnezeu stie cum va fi vremea ![]()

pe Izuca sa nu mai viseze urat 
aa, si ieri am descoperit dintocul nr 7 
asa s-a mai distrat andrei cand i-am zis de dintisor, incat acum cand il intreb de dintisori, baga degetul in gura si ii arata ![]()
si cred ca i se vede coltul si la nr 8, la caninul de langa, e posibil asa ceva? 
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
giorgia23 spune:
Neata fetelor...Rody bine ca m/ai atentionat![]()
Va multumesc ca v/ati gandit la mine
...cu sotul a ramas ca in gara
...a plecat duminica...eu i/am zis ce am pe suflet dar el cam greu sa comunice...cica el ne iubeste in felul lui
...cica dupa nunta ne luam o zi libera amandoi
Zilele astea am fost super ocupata
...duminica am fost la un luat din mot...luni am fost la soacra la copt vinete si ieri am dus/o pe Antonia la mama...deja mi/e dor de ea
...aseara desi am dormit singura tot m/am trezit de cateva ori
...ea nici nu imi simte lipsa...s/a acomodat super repede...e ciudat sa fiu singura acasa...mereu dau sa ma uit dupa ea
...acum tb sa ma mobilizez pt curatenie![]()
Rubia sper din suflet sa fie bine...doamne ajuta 
Racusor sper sa se faca bine Andrei
Cris asa ma simt si eu uneori...mai ales ca tot singura sunt si eu...dar de la un timp incerc sa nu ma mai stresez ca nu mananca sau nu doarme cat as vrea si parca e mai bine...iar cand sunt super nervoasa bag repede o tigara si imi trece
...stiu ca nu e bine dar e singurul lucru care ma calmeaza
Denisa pt tine un brat de
si multi
...habar nu am cum reusesti sa mai rezisti
Florentin
ciristina_serban spune:
Alina, nu nu suntem noi nasii. Doar Riana e d-ra de onoare ca nana si nanul ei se casatoresc. pup.
Rody, eu am noroc ca am cateva rochii de seara pe care le-am rotit, si la nunta asta am vreo doua optiuni, rochii cu care nu m-au mai vazut cei de aici
.
ciristina_serban spune:
Gata, supica e gata, ma duc sa ne pregatim si sa plecam in parc. Nu e de stat acasa. Acasa e mare foiala si iese cu nervi, asa ca o duc in parc... Va pup. Vorbim mai tarziu.
adrianaBuc spune:
A, DA!
La multi Ani, Florentin! Nu a mai dat mami pe la noi!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
15+