Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 16
rubia spune:
Alice cam in 2 saptamani,eu ma rog la DD poate s-o sparge chistul la mestra sapt viitoare si sa se curete odata cu scurgerea de CM, sa nu se scurga sangele in burta,etc
Cam multe vreau si eu dar...momentan sunt cu moralul sub nivelul marii...si denisa apropo barbata-miu e la o beuta,fata a marait toata ziua,seara inainte de somn nu a baut laptele...dar asta e viata mergem inainte -si totusi parca nu m-am enervat prea tare-cred ca sunt inca in stare de soc 
crispro spune:
Saddie, sa stii ca la tine m-am gandit cand am scris ce simt. Stiu ca si tu ziceai de teama, uneori.
tare!!!
Palomina,
. Asa e, nu avem timp de strans prin casa. Dar daca ar fi numai asta baiul. Mie imi pare rau ca s-au racit relatiile cu sotul, am zile cu o stare din asta de sclofosita si mereu nemultumita, desi parca fara motiv.
Ainotna,
. EU cred ca la al doilea nu neaparat ca e mai usor, cum zice lumea, ca doar tot copil de crescut e; dar cred ca mama deja stie ce urmeaza, si ia lucrurile ca atare.
Laurika,
. Stiu cat iti e de greu. Mai ales ca soacra-ta nu te ajuta, ba iti mai baga si strambe. Ma mir de multe ori de tine cand povesteti ce energic, activ, smecheras e Cristian, ma mir cum de mai poti...
Tanti, deci si tu ai avut stari din astea la primul copil. Deci nu is eu chiar dusa rau.![]()
Soacra-mea acum e super ocupata la piata, merge dimineata la 6 la piata, si vine seara la 8. Plus ca noaptea merge dupa marfa, cam la 2 zile. Sambata lucreaza pana la 6-7, iar duminica se odihneste. I-as cere cand o fi mai libera sa stea cu V, dar copilul asta nu bea Lp cu ea. Nici cu Vasi. Numai cu mine. Nu stiu ce are. In rest, alta papa mananca si de la ei. Dar lp nu.
Vai, Rubia, ce veste nasoala!!! Dar pana acum nu ai mai fost la control? la 6 luni de la nastere? nu s-a vazut nimic??? Pai si cum faci? mergi la operatie? cand? Sa nu mai amani, Doamne fereste! Of, draga de tine! Doamne ajuta sa se poata face laparoscopic!
Alice,
. No, vezi, ca tu esti mai intelegatoare si cu capul pe umeri. Eu teoretic inteleg ca nu e o tragedie daca azi nu mananca legumele, dar practic pica cerul pe mine de se intampla asa.
Sa-l ajutam pe Alex
palomina spune:
Cristina-serban, mercic mult pentru gandurile bune!
sunt sigura ca Doamne-Doamne ne ajuta !
Rubia, multa sanatate iti doresc! Nu te stresa, ia-le pe rand, bebe2 va veni la momentul oportun! 

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
crispro spune:
Daca stau sa ma gandesc si sa analizez, problema e clar doar la mine!!! Copilul totusi mananca! Cu jucarii, cu povesti, cu noi si noi variante, dar mananca. Nu rateaza nici o masa, si mananca cel putin 70 din portie. Ceea ce e bine! Dar eu am mult de lucrat la mine, sa invat sa ma bucur de el, si sa nu ma stresez chiar in halul asta de fiecare deviere de program/cantitate mancata. Nu s-a intamplat niciodata sa nu manance legumele/fructele/iaurtul. Si nici nu ar fi o tragedie daca ar refuza din an in Pasti. Doar ca suna foarte usor, dar la mine e foarte greu de acceptat, se pare. 
Sa-l ajutam pe Alex
ainotna spune:
Alice, eu am imprumutat ideea cu geomag de la Denisa, pana la urma nu i-am luat pt ca mi-am dat seama ca aveam deja de la Bogdan cateva jucarii cu magnet, de la imaginarium, care se asemuiau cumva. Sunt ok, B s-a jucat foarte mult cu ele si acum vad ca ii plac mult si lui Sashi.
rubia spune:
Cristina eu am fost in martie 2011 ultima oara la dr si totul era bine,chiar si dr s-a mirat ce repede mi-am revenit,tocmai de aia m-a socat asa de tare vestea(verificata la 2 dr f buni).
ainotna spune:
Cris, o sa vezi ca o sa i se schimbe programul de n ori, trebuie sa te modelezi tu dupa el...si poti sa constati ca programul ales de el e mai bun decat cel pe care vrei sa il faci tu.
Bine, nu sa-l lasi sa faca numai ce vrea el
...dar doar sa-l modelezi cumva.
Eu la serviciu de exemplu eram muuult mai stresata. Am un job care imi place, dar asa imi era felul, sa ma stresez. Cu copiii nu am fost asa stresata, desi nici eu nu am avut tangente cu copii inainte.
Cred totusi ca la mine a contat foarte mult ca a avut cine sa ma ajute.
baby78 spune:
crissy77
Multumesc inca o data pentru tot! Am primit montajul si merge.....(adresa era cu moraru....)
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
lauri_ca spune:
Buna fetelor!
Am vazut ca sunt pe lista cu persoane disparute
. Nu mai am loc la calc. de baietii mei care au descoperit un joc nou si se cearta pe el, mai ales ca sotu e in medical si sta acasa pe post de mobilier
, n-am ce-i face pana pe 31 cand da ghipsul jos.
Despre motata mica, face traznai: a spart un biberon de sticla, un pahar (lasat de sotu pe masuta), si-a spalat manutele in ceasca mea de cafea( 30 de sec. a durat cat am aruncat un pampers), a incercat cred sa si bea ca era uda pe tricou si pantalon, a aruncat o suzeta in wc. Eu in general eliberez totul din calea ei, dar e f. vigilenta, daca mi-a scapat ceva, ei sigur nu-i scapa. In rest e din ce in ce mai dragalasa, intelege tot mai mult. E mortala cum zice "data" cand termina ceva de facut sau cand nu mai vrea ceva, cum scutura manutele de nisip in parc cand ii spun, ma topesc dupa ea
paula_m spune:
Rubia, imi pare rau de vestea cu chistul, dar poate se rezolva totul si poti face ET cat mai repede si sa nu pierzi ovarul. Si o sa vezi ca totul va fi bine si o sa ai si a2a si a3a minune pe langa tine. Si nu face efort!!!
Cristina, lasa gandurile astea de o parte!! Eu poate am noroc cu bona, si cu faptul ca am si mult de lucru si nu am timp sa ma gandesc daca sunt mama buna sau rea, sau ca sunt depasita de situatie...Indiferent cum sunt, asta e...cu mine va defila Raul toata viata
, E un copil vesel, si il iubesc din tot sufletul. Inevitabil, si eu m-am simtit depasita de situatie de vreo 3 sau 4 ori de cand e Raul, dar l-am sunat pe Cosmin urgent sa vina acasa si sa-l preia pe Raul daca ne mai vrea intregi. Si m-am calmat intr-o ora si am luat-o de la inceput. Dar eu am invatat cu timpul sa nu ma stresez daca copilul e cu bunicii, sau cu bona, sau cu oricine altcineva. Eu chiar sunt bucuroasa ca copilul nu e dependent de mine. Doar nu o sa-l tin toata viata legat de mine. Gresesc?
Acum cand scriam mesajul asta, ma gandeam ca sigur mama aia din Cluj de care zicea Ilinca ca si-a batut fetita, sigur nu se gandeste daca e mama buna sau rea!!!
Noapte buna tuturor
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN