Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Foarte bine le-ai facut, Saddie ! Asa ma mai enervez Si eu ca am un Parc din ala fix in fata blocului dar pot sa ma duc acolo ?! Nici gand .... Nesimtiti mai sunt unii.....

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Dragele mele, va rog eu sa nu va mai ganditi la ce e mai rau, ca nu suntem bune...da zic nu suntem fiindca nu cred sa existe mamica sa nu fi trecut prin stari din astea.uneori si mie imi vine sa ma duc in lume, sa ii bat pe toti, sa ma ceert cu toti..nici eu nu prea am ajutor de la sot si cand mai aud pe cate una ca zice:vaaai, al meu ma ajuta, parca imi pica ceva in cap.sau bunici prin parc care ma intreaba: da de ce nu-l mai iau bunicii??recunosc, eu m-am reapucat de fumat de cand avea copilul 3 luni aproape, fiindca nu m-am descurcat cu alaptatul,sotul se lua de mine ca-s grasa..eu nu mai stiu sa fi dormit linistita noaptea de cand am nascut..am numai cosmare,ma trezesc rupta de spate..dar asa mi-s de mandra cand vad ca fi-miu trage numai la mine :).as da orice sa am pe cineva sa mi-l ia 2 ore pe sapt si sa fac si eu ce vreau in alea 2 ore.dar nu am cum.nu vreau sa te sfatuiesc rau, dar daca vezi ca nu mai poti, lasa-l la urle 5 min si iesi de-ti racoreste capul, pune-l in carut si lasa-l sa mai si chiraie 2 minute (al meu urla daca nu vb cu el 1 min)..tre sa fii tare pentru el ca acum nu avem de ales si nici inapoi nu putem da.o sa treaca toate si cand o fi de varsta ta o sa faci si tu misto de el cand o fi cu copil...daca vrei sa fumezi, iesi si fumeaza cand nu mai poti, stiu ca nu e bine, dar macar atata scapare sa ai si tu. ia-le pe toate usurel, stiu ca e greu si tocmai eu vb, care ma regases in tot ce scrii.Hai capu sus si sa mergem mai departe !!Q!PUPAM MULT !!Cand vine mamica ta mai vezi-ti si de ale tale, mai lasa-le incolo de treburi si du-te sa faci ceva exclusiv pentru sufletul tau.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Crispro, iti tin pumnii sa treaca ziua repede si frumos Nu te mai supara!

Alice, am plecat la 12 jumatate, am venit cu taica-miu care a aterizat tarziu. Spune-mi te rog ce jucarii ai comandat si de unde (nu conteaza daca sunt doar de fata, ca am atatea cadouri de cumparat...) Eu acum tocmai faceam o comanda pe amazon. Tare grijuliu mai e Marius cu Mara, sa nu cumva sa o chinui cumva, te-a certat si cand i-ai facut analize... Sa ne arati poze cu Mara cu cercei.

Pufescu, sanatate copiilor!

daaaa anca e tare grijuliu, mi-a mancat ficatii :)) v-am mai zis eu cu barbatii astia curajosi care fug la primul ac sau picatura de sange

jucarii am luat asa:
http://www. jucariata.ro/baby-roly-poly-caine-p-1949.html
http://www. jucariata.ro/geomag-baby-p-1651.html
cred ca tot tu ai zis de ele...

si asa:
http://www. tarajucariilor.ro/0-3-ani-3-5-ani-sub-50-lei-fete-baieti-universale-jucarii-muzicale-jucarii-inteligente_pian-capsuna-funny-piano.html

http://www. tarajucariilor.ro/0-3-ani-sub-50-lei-baieti-fete-universale-jucarii-inteligente_catelus-inteligent-shape-sorter.html

am pus spatiu dupa www.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetele ma stiti ca eu nu prea scriu decat rar, dar am simtit nevoia sa va scriu , este foarte greu acum cu copil mic dar sa stiti ca nici mai tarziu nu va fi usor, se vor face mai mari , neascultatori,noi trebuie sa avem multa rabdare cu ei

La fel ca voi eram si eu la primul copil, m-am intors la serviciu cand copilul avea 1 an si 3 luni, l-am dus la mama la tara, si incet incet am inceput sa imi incarc din nou bateriile cat eram la serviciu, era mai usor la serviciu decat acasa cu el, cu toate ca lucram si ore suplimentare, asa ca daca aveti cu cine il lasa , lasatii macar 1-2 zile sa va reveniti

fetele si multa rabdare si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Off fetelor din mesajul laurikai inteleg ca au fost unele rabufniri de neputintape aici,o sa incerc sa recuperez ca nu amm f mult(am mai citit prin vecini forumul).
Eu am avut azi o zi de KKO:M-am dus la dr sa ma ppregatesc de ET,v-am ai zis analize,eco,etc si cand colo sa cada cerul pe mine,Am un chist de 9 cm pe ovarul drept.Adevarul e ca luna asta in perioada menstrei am fost ca o leguma,f naspa,si de atunci am in continuu dureri cand merg,cand ma asez pe scaun,chiar ii ziceam sotului ca parca am o mingiuta asa simt eu in burta ca ma preseaza.
Partea proasta e ca trebuie sa ma operez,dar asta nu e tot,partea si mai proasta e ca trebuie sa semnez inainte de a ma anestezia pt eventuale complicatii si sa se recurga la operatia clasica-taietura pe burta...si adio planurile mele de ET pt cel putin inca 6 luni.
S-ar putea sa pierd ovarul-imi reduce sansele de sarcina-zicea dr ,apropo e unul nou ca al meu de cate ori am nevoie de el e in concediu si i-am zis ca mi-am cam pierdut speranta sa raman vreodata natural.
Imi vine sa-mi iau campii......

Dr spera sa poata rezolva totul laparoscopic si sa nu fie complicatatii, sa nu-i spun nimik dr din Budapesta pana nu fac operatia pt ca daca se rezolva laparoscopic nu ma impiedica cu nimic sa fac ET,daca nu merge asa atunci sa-i comunic si sa amanam.
Haideti sa va zic cireasa de pe tort: chistul este hematic(plin de sange) si poate plesni oricand si sa fac hemoragie interna,trebuie sa nu fac efort,sa nu ridic greutati

Va pup si sper ca aveti cu toate o stare mult mai buna decat a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

tanti sper sa nu te confund dar tot cautand pe net parca sa zic ca am dta peste tine intr-o problema de chist hematic sau nu erai tu?
Daca erai tu poti sa-mi zici cum s-a rezolvat?

Mergi la inceput

tanti, ce faceti? ce fac baietii?

cristina, eu am foarte putina rabdare de fel, si uneori imi vine sa tip la ea. ma enerveaza cand nu mananca, sau ca urla daca nu ii convine ceva. de ex azi la pranz nu a vrut sa manance deloc legumele, a mancat paine cu unt si gem si un iaurt de fructe. asta e.. nu rezolvam nimic daca o fortam, mai rau ma enervam.
dar, cand vad ca se mira lumea de ea ca intelege multe si face toate alea. sau ca merge, ca rade, ca e sociabila, imi dau seama ca am facut o treaba buna si sunt o mama buna :))

Mergi la inceput

rubia, pai si cand te operezi? tinem pumnii sa nu fie complicatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

cristina, eu am foarte putina rabdare de fel, si uneori imi vine sa tip la ea. ma enerveaza cand nu mananca, sau ca urla daca nu ii convine ceva. de ex azi la pranz nu a vrut sa manance deloc legumele, a mancat paine cu unt si gem si un iaurt de fructe. asta e.. nu rezolvam nimic daca o fortam, mai rau ma enervam.
dar, cand vad ca se mira lumea de ea ca intelege multe si face toate alea. sau ca merge, ca rade, ca e sociabila, imi dau seama ca am facut o treaba buna si sunt o mama buna :))

Asta-i atitudinea ce-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Rubia, sa fie totul bine!

Mergi la inceput