Prietene la bine si la greu -132

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

La multi ani fericiti Simina!!!
Maine cat se face cafeaua verific lista de sarbatoriti.
De bine ce va ziceam ca toate merg relativ bine... a aparut si o problema... de fapt trebuia sa ma astept la ceva. Tocmai m-au sunat de la cabinet sa ma anunte ca dr nu poate maine sa ma vada... merg la eco abia joi. Si uite asa de fiecare data cand tre sa merg la Arcadia apare cate o problema... cand o sa vina ziua in care n-o sa apara nici o problema? oare sunt eu cea mai ghinionista?

Mami fericita de strumfita si 12+

Hai ca e culmea! Si eu am patit o data , dar nu am dat sincer importanta dar la tine e misto tare:D

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

La multi ani Simina, sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii.
Ionela cunosti cumva din intamplare un psiholog bun in Iasi care sa se ocupe de gagalici asa mici ca Danut? Medicul de familie are trei variante dar doua sunt de negasit pana in 15 sept-1 oct. Unul lucreaza la facultate si o tipa de la scoala generala de langa Palatul Culturii si sunt amandoi in CO.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

La multi ani Simina, sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii.
Ionela cunosti cumva din intamplare un psiholog bun in Iasi care sa se ocupe de gagalici asa mici ca Danut? Medicul de familie are trei variante dar doua sunt de negasit pana in 15 sept-1 oct. Unul lucreaza la facultate si o tipa de la scoala generala de langa Palatul Culturii si sunt amandoi in CO.

mami fericit de Danut 28.10.2009

Din pacate nu am o recomandare. Imi pare sincer rau...

Mergi la inceput

Inainte sa se termine ziua
Simina sa fii fericita si iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Fetelor, mai stiti ceva de Lavinia? Ea oare cate saptamani de sarcina avea? Eu imi tot zic in fiecare zi ca o sa o sun si imi aduc aminte tot noaptea .
Nici de cusrcrella Diana nu mai stim nimic, nici de Shtephy, oare ele ce mai fac??

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Astazi vorbeam cu o prietena despre alaptat, vorba Laurei, parca ne apuca nostalgia acum ca trebuie sa ne intoarcem la serviciu. Si se baga si sotul in discutie zicandu-ne ca a vazut azi pe yahoo, pe acolo unde da el stumble la stiri, ca o mama inca isi alapteaza fiica de 13 ani. E oare posibil asa ceva????

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
multa ca sa ajunga la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata!

La multi ani,Simina!
Sanatate multa,fericire si numai bucurii in fiecare zi!

Va multumesc foarte mult ca v-ati gandit la noi
Am fost la doctor, are rosu in gat. Ne-a recomandat Tantum Verde, vitamine si Nurofen in caz de febra.
Nu a mai facut febra,este destul de activa,dar si foarte mofturoasa.

Cu Daddy....offf, a plecat avionul din Tokyo cu intarziere mare, a pierdut zborul Helsinki-Bucuresti, a fost trimis in Varsovia, unde a stat vreo 5 ore, de acolo a mers la Bucuresti, unde l-am asteptat eu(dupa un drum de 6 ore cu taxiul), am stat o noapte la hotel,iar a doua zi dimineata am zburat spre Iasi. Am ajuns acasa la 9:30, iar cand l-a vazut Annabelle, direct la el in brate s-a aruncat. Ce-mi place cum se mai iubesc ei

In rest,totul bine...sau aproximativ bine, tinand cont de faptul ca Annabelle nu e in apele ei.....Speram sa treaca repede.
Oh,am fost ieri la casa,si i-a placut mult lui Richard ce am ales,deci am facut treaba buna

Cam atat despre noi,vreau sa ma bag la vizionat pozici...
Va pup si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Ramo, dar ce semnatura aveeeeeemmmmmmmm!

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Ramo, dar ce semnatura aveeeeeemmmmmmmm!

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Si eu am observat azinoapte semnatura simpatica... dar cum eram pe tel mi-a fost lene sa ma loghez si sa o felicit pt initiativa... sa dea DD sa vina cat mai repede pispirica

Mergi la inceput