Prietene la bine si la greu -132

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Eu dau tarcoale butoiului si musai sa ma descarc.

Finuta mea este acum in operatie de cezariana. Din cauza de tensiune foarte mare, medicii au decis sa scoata bb desi are doar 27 saptamani. MA simt atat de neputincioasa, nici nu am stiut ce sa-i spun. Va fii tinut la incubator, dar sansele sunt destul de mici. M-a mai mancat in sa caut info pe net.

Ma duc sa-l culc pe Andrei sa pot linistita.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Hello

Spun si eu, cu intarziere, Raluci si Simina !!!

Lumi, ma bucur mult ca pisicoasa e mai bine, fara febra sau complicatii. Si acum ca a venit si daddy, sigur o sa-si revina mai repede. Ma intrebai mai demult daca ne-am mutat....oooof,inca nu...am facut curatenia si la final am descoperit ca trebuie sa facem gaura intr-un zid, se infiltreaza apa de la o teava. Tati e tare ocupat la birou, ajunge seara tarziu acasa iar in weekend-uri am tot avut nunti, nu mai reusim sa avansam deloc si mai sunt atatea de facut!!!! Asa ca nu mai astept sa fie totul gata si lansez invitatia:

Iesencelor (si nu numai), ce ziceti de o intalneala la noi saptamana viitoare, marti sau miercuri? Astept sa-mi spuneti cand puteti veni, ce ora preferati. Noi va asteptam cu mare, mare drag .

La noi povestea cu olita a fost cam asa: am lasat-o in fundul gol prin casa...in primele 2 zile a facut pe jos...a treia zi facea putin pe jos si restul la oala, a patra zi doar la oala fara sa scape un strop pe jos. Problema mea e alta...daca ii pun chilotel sau orice alt articol de imbracaminte, face pe ea, probabil le asociaza cu pampers-ul. E si vina mea, pentru ca la somnul de pranz si noaptea ii pun pampers. Deocamdata la faza asta suntem.

Ancutza, saptamana viitoare nu ajungeti prin Iasi? Poate avem noroc sa veniti si voi la intalnire. Sabina cum e, i-au mai trecut zgarieturile?

Pupici tuturor, fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Cristina, oof, imi pare tare rau, ma rog si eu pentru finuta ta si pentru puiul ei , sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Cristina, ne rugam sa fie bine si ea si bebe

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc
Finuta mea este acum in operatie de cezariana. Din cauza de tensiune foarte mare, medicii au decis sa scoata bb desi are doar 27 saptamani. MA simt atat de neputincioasa, nici nu am stiut ce sa-i spun. Va fii tinut la incubator, dar sansele sunt destul de mici. M-a mai mancat in sa caut info pe net.

Mult curaj finutei tale si multa sanatate micutului bb care sunt convinsa ca va fi mai puternic decat credeti !
Am avut ocazia sa vad multi bb nascuti prematur dar deosebit de puternici; pe locul I este fetita careia ii dadeam lapte cand era Rares la terapie postoperatorie, nascuta la 24 de saptamani si care astazi este o frumusete de copil despre care nu ai zice ca a avut 550 gr la nastere !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Salutare,

Eu dau tarcoale butoiului si musai sa ma descarc.

Ma duc sa-l culc pe Andrei sa pot linistita.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

multa putere va doresc!!!ptr.finuta ta si puiul mic....eu zic sa va pastrati increderea daca DD vrea va trai....cand am nascut eu era o doamna care a nascut tot asa pe la 6 luni si o saptamana, prognosticul a fost rezervat (au si botezat-o imediat iar de inregistrat au facut-o abia dupa o saptamana-10zile dupa ce a trecut perioada critica ,a avut in jur de 700 gr) ,dar in ciuda problemelor aparute a supravietuit si ajuns sa plece acasa la scurt timp dupa mine...deci,nu e totul pierdut

unde este operata?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

si acu sa zic si eu "buna ziua" ca tot omul...

Lumi acu inconjurata si de dragostea lui tati ,sigur pisicoasa isi va reveni mai repejor..bine ca e doar atat!!

ramo eu nici nu am bagat de seama semnatura..succes in procesul "pispirica"!!!!... si eu ma intreb ce o fi cu Lavi si cu multe fete care n-au ma dat demult pe la noi si ma gandesc ca acus-acus intru si eu in categoria 'disparute'

lalu spor la treburi !!!!

despre operatiunea Olita: la noi merge destul de anevoie,dar ...am inregistrat un progres :azi a facut primul caca pe olita(dupa ce ieri il facuse la vreo 2 metri de ea) ....nu ma astept la schimbari majore in scurt timp ,ca nu pare prea deranjat cand face pisu pe chilotei...desi stam in chiloti prin casa de vreo 2-3 saptamani....citeam pe undeva( in "anii magici",parca) ca 'educatia sfincteriana" se realizeaza pe durata catorva luni, iar atunci cand "invata" rapid (adica "peste noapte sau in cateva zile") acest control e posibil ca ulterior sa apara probleme care tin de permanenta invatarii sau in alte domenii...deci mai avem de tras ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Cristina, sa dea Dumnezeu sa fie un bebelus puternic! Multa sanatate atat mamei cat si lui!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Cristina tin pumnii sa primesti cat de curand vesti bune de la finuta si cel mic sa fie puternic si luptator.

Mami fericita de strumfita si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna dupa masa . zic si eu doua vorbe scurte, ca plecam spre parc, poate e mai racoare decat cele 35 de grade de pe aici

Multumim pt vizionarea pozelor, pe blog sunt si cele de care zice Ionela, din we asta de la mare. N-am priceput care-i treaba cu picasa si google+, da, am cont pe google+ (e un facebook mai nou), dar albumele din picasa sunt ca si pana acum, adica partial vizibile, numai pentru cei care au link.... In fine...

Cristina of, sa dea DD sa fie bine cu mamica si copilasul... ce decizie si pe doctorii astia

Many cu tine ce-i? puseu de mutenie? ca si cu Liloasa? Hai la 2 vorbe dragelor

Licu hai mai mami, cati copii mai ai plan sa faci? Mai bucura-te de burtica acuma

Ramona vreau si eu sa vaz poze cu vorbaretul soricel pls, ca le-am ratat prin urma... Si bafta la "proiect"

Simina

Lumi eram sigura ca ai facut treaba buna la casa . Multa sanatate Annabellei si distractie frumoasa in 3!

Strumfy tinem pumnii sa vii cu vesti bune si frumoase de la dr

Lalu petrecere frumoasa sa aveti! ce faza cu olita si chiloteii... . Noi suntem tare departe, nici macar ca Miany nu am ajuns

gata, pe cai, ca am stat acum pe caldura asta si am facut ceva de mancare, poate o manca si Iulian, care e intr-un fel de greva foamei, ba are si ceva scaune moi de pe la pranz.... si numai dimineata am dus analiza de scaun la spital (ne trebuie pentru dosarul pt gradinita...), daca stiam, mai stateam 1 zi

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput