Prietene la bine si la greu -132
Raspunsuri - Pagina 8
laurairina13 spune:
haoleu, noroc cu tine mai Ramona
La multi ani, Simina!!!
Sa te bucuri mereu alaturi de ranjita si sotz!
Vino si tu cu o serveala ca siguuur stiu ca gatesti numai bunaciuni azi!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
smaranditza spune:
LA MULTI ANI FERICITI, SIMINA!!!
Asteptam cinsteala (pfiii, ce pofta mi-e de niste cozonaci buni... - inca mai am fitze de gravida )
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
simina_kin spune:
Fetele , va multumesc din suflet pentru urari!!!
Cinste virtuala fac cu mare drag, fiecare serveste ce doreste!!!! Si va mai ofer cu mare drag si gogosi (astea chiar le am)!!!!!!!!
Licurici....mama, daca iti spun ce am "facut eu bun" pana la 6 dimineata......zacusca de iarna.....am apucat si eu 3 ore de somn.Abia astept sa o ia somnul pe ranjita
Ramo....n-am mai intrat pe forum din lipsa totala de timp....si daca apar online pe mess sau FB , este doar calc "online" , ca eu nu
Va pup pe toate!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
floricik spune:
LA MULTI ANI SIMINA, MAMI DE RANJITA!!
Cu scuzele de rigoare pt intarziere: La multi ani Raluci!
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
grigore_tina spune:
la multi ani simina!sa fii fericita si iubita.
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!
strumfy_12 spune:
La multi ani fericiti Simina!!!
Maine cat se face cafeaua verific lista de sarbatoriti.
De bine ce va ziceam ca toate merg relativ bine... a aparut si o problema... de fapt trebuia sa ma astept la ceva. Tocmai m-au sunat de la cabinet sa ma anunte ca dr nu poate maine sa ma vada... merg la eco abia joi. Si uite asa de fiecare data cand tre sa merg la Arcadia apare cate o problema... cand o sa vina ziua in care n-o sa apara nici o problema? oare sunt eu cea mai ghinionista?
Mami fericita de strumfita si 12+
miany75 spune:
salutare si de la noi!!
in primul rand,LA MULTI ANI,SIMINA!!SA FII SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA,ALATURI DE CEI DRAGI!!
licu cred ca e tare greu cu burtoiu' pe caldurile astea si cu puiul mic mofturos,dar mult a fost putin a ramas...
ramo l-am admirat pe soricel..e tare frumusel si din ce zici tu e tare dezghetat !! sa va traiasca!!!
strumphy las ca nu e chiar asa mult pana joi!!
lumi cum mai e Annabelle?(azi fac si eu sufleu ..sunt curioasa daca va avea succes)
si acu doua vorbe despre noi: suntem relativ k...zic relativ ,ptr. ca avem niste 'fitze'( nu stiu cum se le zic altfel) care mie imi pun parul pe moate...nu mai stiu ce tehnici-tactici sa adopt...cu olita,batem pasul pe loc in sensul ca nu sta pe ea decat rar,iar daca se uda pe chiloti nu pare deranjat....pe de alta parte, eu ma gandesc cu groaza ca mai am doar o luna si un pic si incep munca...intr-un fel abia astept,ca simt ca ma tampesc de la atata spalat,facut mancare,calcat etc...dar,cand ma gandesc ca tot eu va trebui sa le fac si dupa aceea ..ma intreb cand o sa mai am o clipa de odihna...anyway...asa merg lucrurile si sper sa ma pot tine pe baricade....ar mai fi multe de spus ,dar ma "asteapta" bucataria...
dupa-masa placuta tuturor!!!