Prietene la bine si la greu -132
Raspunsuri - Pagina 16
monis5 spune:
hai c ama apuca amocul si pe mine, pe langa voi, asa ca va las pentru micul dejun ceva
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
RamonaCopot spune:
many prospanul isi face treaba in 3 zile de adiministrare. Noi l-am "probat" de cel putin 5 ori pana cum.
Si eu as vrea.... Doamne 2 ani deja, oare cat de repede o sa ne acomodam? De cate ori am laptopul deschis (implicit si forumul) fiu-meu il vede la tine pe pocoyo si nu mai scap de el pana nu ii pun un episod.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica
RamonaCopot spune:
Monis foarte apetisante oulelele alea. Niste bacon prajit si crocant gasesti pe undeva?? ca pita prajita o fac eu dimi .
Ramona ,
RamonaCopot spune:
Vizionand poza lui Rares cu bucle, casca si suzeta mi-am aduc aminte ca am facut o poza la soricel cand tot zicea el prin casa ca "nu pot, nu pot" iar eu din bucatarie ii ziceam "hai ca poti' crezand ca s-a impotmolit cu bicicleta prin vreun colt pe undeva. Cand ma duc la el in camera, baiatul era asa. casca inca nu are, dar nici nu ma lasa sa ii pun vreuna in cap sa o probeze.
Ramona ,
grigore_tina spune:
Buna seara,
Ramoc,monis eu azi am stat cam nemancata ca m-a durut capul si pofta de mancare ioc dar cand am vazut ouale si am auzit de bacon parca ma apuca foamea.
Monis ma bucur ca Iulian are burtica reparata.
Many si mie imi pare tare rau ca plec la job.Cine sa ma mai inteleaga?pana acum imi doream sa revin la munca,sa mai ies pe undeva,acum mi-a pierit cheful cand stiu ca joi voi fi la job iar Geo va sta cu bunici si cu tati.Cred ca se vor descurca dar tot nu e mami si mi se rupe sufletul cand stiu cat va intreba de mine.Cand lucreaza sotul,dimineata se trezeste piticul si il cauta prin casa.Daca nu pleaca tati e fericit ca l-a gasit inainte sa plece .Daca se trezeste dupe ofteaza,mai intreaba de cateva ori,iar cand suna la usa sau la telefon cineva primul lucru pe care il spune e "tati?".
Sper sa nu sufere prea mult.
Licurici eu il astept luni pe Dragos asa ca alunga raceala.
Ancutza sa va fie de bine concediul si sa aveti vreme buna.
Lumi sa scapati si voi rapid de problemele cu mucisoriiAlexei.
Cory_b eu ii dau nestle junior 1.Altceva n-a vrut.Am luat acum un lv (lapte de monor).L-am gasit in selgros si penny.E foarte bun.Am gasit smantana in el iar Geo bea 20 ml maxim.
Perseveram.
La lp am ajus la 300 ml in 2 reprize de 150 ml seara si la 3-4 dimineata.
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!
monica_80 spune:
Buna seara fete dragi
Am lipsit din motive de tati venit acasa, concedii prelungite si terminate si acum plecat tati ieri iar noi inca ne lingem ranile..dar o sa vina si vremuri mai bune, pt ca tati revine definitiv pe 15 septembrie si s-ar putea (cam 70% sanse sa ne mutam in bucuresti).
Sa incep prin a le ura La multi ani buni si frumosi alaturi de familii si copilasi, dragelor noastre Raluci si Simina.
Lalu cu mare drag raspundem invitatiei, numai sa va hotarati cand.
Lumi imi pare tare rau ca pisicioasa e bolnavioara, sa dea DD sa-i treaca repede si usor. Eu i-am pregatit Mariutei urmatoarea reteta pt cresterea imunitatii: am cumparat de la munte catina(dar se mai gaseste si pe la noi prin piata cateodata-acum e momentul cand se recolteaza), am dat-o prin storcatorul de fructe si sucul amestecat cu miere de salcam(nu se cristalizeaza) cat suc atata miere, amestecat bine si data cate o lingurita pe zi.
Licu imi pare rau ca tragi acum atatea, chiar nu era momentul, dar ce sa faci..multa sanatate, s ava reveniti cat mai repede si sa vina Dragos pe teren sanatos
Smara ma strabge in spate cand citesc prin ce treceti voi pt ca eu am luat stafilococul din maternitate si asteptam din moment in moment sa apara semnele si la bebe si i-au aparut ca niste cosuri pe fata, eram convinsa ca e stafilococul, mai ales ca mai avem cunostinte a caror copii luasera, dar nu a fost decat acnnea bebelusului (a fost numai pe fata), dar imi povesteau mamicile a coro bebelusi luasera ca aveau pe tot corpul si apareau din ce in ce mai multe bubite si pe tamponau cu albastru de metil si luau antibiotice. Sper din tot sufletul sa nu fie nenorocitul de stafilococ. Daca as fi in locul tau as merge maine la un dermatolog, la o clinica ceva.
Strumfy, Ionela ma bucur ca sunteti bine si voi si burticile
RamonaC felicitari pt initiativa, sa fie cat mai curand un bb sanatos!
Monis frumoase poze, faina vacanta, iar Bucovina..e de vis(si noi visam la o casuta pe acolo)
Iar acum sa facem incalzirea de rigoare cu agitatele[:D
Hai Licurici!!!
Mami fericita de Mariuta
RamonaCopot spune:
Eu "ma lupt" cu o ditai' oala de crema de zahar ars, facuta din 10 oua si 2 l de lapte. Avem musafiri fratele sotului cu familia si m-am gandit sa le fac la copii ceva dulce si rapid. Surpriza, lor nu le place, adultii nu s-au sinhisit sa guste, asa ca totul pentru mine. Pe socrosenie nu o mai rog, ca aia stiu ca nu are fite si nu refuza .
Am bagat oala la rece si ce buna o sa fie maine dimi dupa omleta aia.
Uh...ca deja e trecut de miezul noptii, tre sa o "intind" si eu, dar nu inainte de a ura
La multi ani celor doua sarbatorite Mariandreai si Rony. va mai asteptam cu noutati despre bebsteri si despre voi.
Ramona ,
grigore_tina spune:
Smara de bubite nu stiu.Mie Geo imi mai face de la caldura pe zone mici.
La multi ani Mariaandrei si rony
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!
RamonaCopot spune:
Inca una si ma duc . Fetele ce dati lp nestle la copii. Umbland recent prin magazine, am vazut ca a aparut lp Nan 4, pe care scrie ca se da la copii peste 18 luni. stiati ca exista si asta?? Noi de la 1 an am trecut la nestle junior 1+ si acum ma gandesc daca sa i-l schimb cu ala sau nu...
sau doua si ma duc . ieri am fost cu soricelul si musafirii la Geoagiu bai, unde iarasi Dominic cel neinfricat se simtea in bazinele alea ca la el acasa. La un momemnt dat, am luat ochii de pe el sa ii zic sotului ceva si apoi ia copilul de unde nu-i . Nu cred ca a durat 2 minute pana l-am gasit, dar mi s-a parut o eternitate, nici nu puteam sa ma uit prin jur in multime, ca eu eram cu ochii numai in bazine sa vad daca se vede ceva plutind pe fundul lor. Am crezut ca lesin acolo, cand ma uit mai bine, copilul era la 15 m de unde il lasasem cu privirea, dupa un stalp se uita si el la un magazinas de articole de plaja, mingi, vestute, saltele. Era asa cuminte acolo in colt, cu mainile la spate si se uita la un delfin mare si el nu intelegea de ce scoate mami flacari pe nas, ca doar ce imi facuse cu mana cu ff putin timp in urma. De mult tot zic ca ii pun lesa, dar cred ca la urmatoarea plecare nu mai mergem fara. A mai patit cineva ca noi, sau sunt singura mama care nu e in stare sa aiba grija de un copil?
Ramona ,
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Dau si eu o , dupa ce luati micul dejun lasat de Monis.
Suntem la socrii, iar Andrei s-a trezit devreme, dupa ce a cazut din pat. Nu a plans, deci cred ca nu s-a lovit.
Ramo, eu ma autoinvit la un bol de crema de zahar ars. Si eu ca si soacra ta, fara fite, nesimtire etc. Si eu il mai scap pe Andrei din privire prin parc sau magazine,si pana il gasesc deja incep sa tremur. Mult succes in operatiunea Carmen.
Tina, sigur Geo va fii bine cu tati si bunicii. Si eu ma gandesc cu groaza la inceperea lucrului desi mai am vreo trei luni.
Monis, exact asa am patit si eu cu Andrei: doua scaune mai moi intr-o zi, a doua zi nimic, iar in urmatoarea un scaun normal. Oare cand o face la wc, sa nu mai pot lua la puricat fiecare scaun al lui: de ce-i tare, de ce-i moale, asta ce-i?
MA streseaza sotul sa inchid calcul. Plecam la casa de la tara a socrilor ca am de facut bulion (adica suc de rosii).
Am fost la spital si am reusit sa vad finutza mica. Este asa de mica, ca si un copilas in miniatura. Dr a zis ca azi mai este o zi critica, dupa care sansele de supravietuire vor creste.
Un weekend frumos sa aveti!
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE