Prietene la bine si la greu -132

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166405

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Monis,Doura...poate ajungem si noi in k astazi....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Acum am reusit sa mai citesc putin din urma.

Licu, dar ce le mai trageti si voi...fix acum, inainte de nastere...numai asta nu-ti trebuia. Multa sanatate va doresc la toti 4!

Si....NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA, UN BEBE SANATOS SI MUUUULT LAPTIC!!!

HAI, LICURICIU!

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Smara, chiar nu stiu ce sa zic de bubitele pisicutei tale, sper sa fie doar acneeea aia a bebelusului. Off, sa nu le strangi sau sa le storci, sa nu ramane semne.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ancutzule daca va hotarati in parcul IOR sau Lia Manoliu venim si noi, pana in H sau K ne este greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

smara, aia nu cred ca e acneea bb-lusului..misso a avut, era doar pe fata .

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Ancutzule daca va hotarati in parcul IOR sau Lia Manoliu venim si noi, pana in H sau K ne este greu

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

astept sa vad ce zic si celelalte fete...e bine de stiut ca IOR-ul e bun pt voi

Smara stiu ca si Sabina a avut pe fata bubite de care zici tu, eu o stergeam doar cu ser fiziologic...e drept ca nici nu era atat de cald, era totusi noiembrie...si parca nu a avut pe corp (nu mai stiu exact)...parerea mea este ca daca nu face febra si nu plange sa nu o mai dai cu tot felul de solutii...spalat cu apa calduta si poate sters cu ser fiziologic din cand in cand...e cu pam-pam, desigur

Licu' am pus motatele la incalzire, chiar daca plec in concediu tot o sa am net, nu scapi tu de mine ...si vezi poate uiti de sms, ca eu sunt pe faza...hai, ti pup

va pup pe toate si va doresc noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare,
Smara te cred ca nu poti sta linistita cu bubitele alea pe Dora. Eu m=as duce maine dimi la o clinica sa dau o proba la analizat, ca daca e sa creasca ceva culturi acolo oricum dureaza 72 ore pana la rezultat. Asa o sa stai linistita dupa aceea ca nu e stafilococul ala nonorocit. Din ce ai descris tu acolo, eu ala zic ca ar fi, ca si Dominic a avut la fel la 17 zile cand am fost internata cu el la oftalmologie. A avut atunci conunctivita purulenta la ambii ochii si cateva cosuri din alea pe picioare. Asistentele il dadeau atunci cu un betisor inmuiat in albastru de metil si in 2 zile s-au uscat si au disparut. Sper sa treaca repede si sa nu fie ceva grav totusi.

Monis ai mai avut putere sa il mai si pozezi?? la telefon ma refer. Sa stii ca si eu cred ca girafa aia a protestat ca ai pus-o acolo la intuneric atatia ani. Doneaz-o la cineva in parc, fa un copil fericit! Ia uite aici link la pozele cu soricelul.

Laura deci ramane pe luni cutitul sau se mai amana? Ca maine vreau sa le scot la alergat pe majorete sa isi faca incalzirea pentru maraton.

Ah.... multu pentru aprecieri la adresa noii semnaturi. Lumi inca nu e nici un semn, ba mai mult dupa ce am schimbat semnatura mi-am si bagat un ob, desi trebuia numai peste vreo 4 zile, dar prestam cu speranta. O faza tare e ca (sper sa nu citeasca tati de soricel pe aici sa vada ca dau chiar totul din casa ) dupa ce am prestat prima data cu gandul amandoi la pispirica, ca ma trezesc cu sot' a doua zi la micul dejun zicandu-mi asa din senin "da sa stii ca, Carmen o sa o cheme!"

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Smara, imi pare tare rau de problemele cu Teodora, insa, parerea mea, eu cred ca nu ar trebui sa folosesti toate chestiile ale si sa consultati un dermatolog. Asa am pierdut si eu timpul cu sfaturile pediatrei legate de fistula perianala a lui Vlad, de la 2 la 5 luni am experimentat tot felul de creme pana ce un dermatolog destupat a zis stop si ne-a indrumat bine.
Licu scoatem si noi la incalzit, trebuie sa fie bine

Noi am ajuns in Buc. iar Vlad ma rupe cu mofturile, nu am facut nici o analiza ptr. gradi. Maine mergem sa recoltam sa vedem ce va fi. El tuseste de ceva vreme si vad ca nu sunt semne de ameliorare, cu toate ca la inceput a luat stodal+vitamina C, acum ia (la sfatul pediatrei) prospan sirop + vitamina C.
Nu imi vine sa cred cum una cate una ne pregatim de munca iar fulgusorii incet dar sigur se indreapta catre crese/gradinite
As vrea sa dau timpul inapoi, as vrea sa am iar burtica, as vrea....... multe, din pacate nimic nu se mai intoarce.

NB

Mergi la inceput