Prietene la bine si la greu -132
Raspunsuri - Pagina 17
many_bani spune:
RamoC la noi Pocoyo este poveste veche care ne-a salvat din greva foamei, stiu ca nu este ok, dar cand nu mananca 2 luni, cauti tot felul de solutii. Acum mananca orice, sta in scaunul de masa, pocoyo merge iar eu ii dau sa manance. Cautand sa-i cumpar plusuri cu cele 4 personaje principale am dat de un site care comercializeaza si lenjerii si cuverturi de pat imprimate cu Pocoyo. Nu ma bag sa-i cumpar ca banuiesc ca este o etapa si probabil ca trecem la alte personaje, dar sunt tare faine. Am vazut poze cu Soricelul patinator.
Cristina sper din tot sufletul ca finutza ta sa fie ok. Eu am 2 nepoti gemeni nascuti la 7 luni, unul 900gr, celalalt 1100gr. a fost tare greu mamei lor sa-i hraneasca (cu pipeta) si pana i-a adus la o greutate normala, vai Doamne. Insa acum sunt niste adolescenti fainuti care au prietene si sunt ok, diferenta dintre ei s-a pastrat, defapt chiar s-a marit.
De dimineata am fost la analize cu un copil super marait iar acum il expediez afara cu tati iar eu ma apuc de cele multe treburi pe care le am de facut.
W-e placut
dankutza spune:
http://www.reporterntv.ro/stire/o-fetita-de-doi-ani-s-a-oparit-la-gradinita-cu-cafeaua-ingrijitoarelor
laurairina13 spune:
Mariaandreai
Rony
RamoniXX, tare tare frumusel si maricel ficioru' tau, l-am admirat si la tura trecuta de poze cu tati, o sa fie un maare cavaler.
Many, eu va tin pumnii sa vina si burtica la timpul potrivit.
Acomodare usoara tuturor fulgusorilor care vor incepe cat de curand gradinita. Si mamicilor care stau infrigurate acasa/la serviciu cu gandul la ce fac cei mici in noul mediu.
Danku, este si un subiect pe DC cu mamica fetitei din Bacau care a patit-o la gradinita. A fost dezbatuta si rasbatuta nenorocirea.
Cristina, tare ma rog sa fie bine micuta finuta si sa treaca repede peste faza critica.
Monica, si va mutati de tot in Bucuresti? Tre' sa iti cauti de munca acolo sa inteleg si gradinita pt Mariuca..
Lalu, asa as veni si eu la intalneala la tine acasa....Sa imi clatesc si eu ochii ce inseamna sa cresti copilas la curte.
Monis, nu ai zis nimic, ce gradinita ai ales pana la urma pt Iulian? Felicitari pt cuvintelele rostite de flacau, ce fain!!
Vad ca toti fulgusorii isi dau drumul la vorba, doar a mea e codasa, nu vrea deloc sa silabiseasca macar dupa noi, sa spuna si ea vrun cuvintel, doar ne imita mutrele si gesturile haioase (gen strambat gurita si nasu, pocnit din degete, scos limba, ranjit intr-un fel anume), unde mai pun ca acusica se schimba radical mediul ei, cine stie cum va reactiona. Tare ma tem ca va regresa si mai tare in toate.
Ancutz, spor la bagajit, dau sms, stai linistita, doar sa am si motiv..
Eu sunt in fundul butoiului..racita bocna, bag oscilo, lamaie, miere, nas infundat rau. Amalia parca le miroase pe toate si se comporta tare nasol in ultimul timp, are reprize de miorlaieli care dureaza si cate o ora daca nu ii intri in voie cu ce vrea ea, si care bineinteles e interzis. Sotul e si el la limita limitelor, el se ocupa exclusiv de Amalia, eu fiind racita sa nu mai pasez si ei raceala. Ei, slava Domnului, vad ca sunt ok.
Sunt foarte foarte stresata din cauza operatiei, daca e sau nu luni cu virusii mei de raceala in organism. Sotul vad ca tine mortis sa ma opereze luni, eu intru in panica doar la gandul ca nu pot respira din cauza racelii, mai baga si anestezia..Cum pot eu sa ma descurc racita si operata cu copil mic, sa mai si alaptez sincer nu cred.
Pe de alta parte vrem sa terminam odata, sa scapam de stres si sa aducem cupilu acasa, sa ne intram in 'ritm cu doi'
Din septembrie sotul e foarte aglomerat la scarbici, o sa fie ca naiba. Am ajutorul socrilor, va veni si mama ,care in mod sigur mai mult o sa ma incurce decat ajute. Ca ea oricum nu stie sa ma ingrijeasca copil mic, de iesit cu Amalia nu poate sa o care in brate ca e cardiaca si supraponderala. De gatit , gateste in felu ei, zmau e un sclifo de fel. Chiar ma streseaza si gandu ca vine si ea si tre sa ii port de grija sa nu se simta in plus.
Mai am putin si ma arunc nu in butoi, ci intr-un lac..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
magdaz_ina spune:
Laurairinasi lasa butoiul/lacul, noi te asteptam cu vesti bune !
Maine plecam in Germania la control, ne intoarcem miercuri. Din pacate Rares are o combinatie de febra + rosu in gat + afte + tratamentele de rigoare. Iairna abia asteapta zborul cu avionul. Sa ne tineti pumnii stransi !
rares - clipe in spirala norocului
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Maine plecam in Germania la control, ne intoarcem miercuri. Din pacate Rares are o combinatie de febra + rosu in gat + afte + tratamentele de rigoare. Iairna abia asteapta zborul cu avionul. Sa ne tineti pumnii stransi ! rares - clipe in spirala norocului |
Drum bun si sa veniti numai cu vesti foarte bune !
Mami fericita de Mariuta
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Maine plecam in Germania la control, ne intoarcem miercuri. Din pacate Rares are o combinatie de febra + rosu in gat + afte + tratamentele de rigoare. Iairna abia asteapta zborul cu avionul. Sa ne tineti pumnii stransi ! rares - clipe in spirala norocului |
Doamne ajuta sa primiti vesti bune si sa va intoarceti cu bine. Iarinei ii urez sa aiba parte de cer senin sa se bucure de "priveliste"
many_bani spune:
Urez si eu sarbatoritelor zilei, Mariaandreai & Rony , la multi ani, cu multe bucurii si impliniri. Poate mai aveti timp sa scrieti cateva cuvinte despre voi si fulgusorii vostrii
many_bani spune:
Licu, cred ca si tu suferi de scenarita sau ai prea mult timp la dispozitie sa te gandesti la prostioare. Orice ajutor este bine venit. Nu poate mama ta sa iasa cu copii afara iesi tu si dansa face curat, calcat etc.
Eu iti urez multa bafta si sunt convinsa ca te vei descurca tu.
Ancutza_Bro spune:
hai salut la toata lumea
eu sunt nitel suparata, ca am plecat la epilat dupa ce am adormit-o pe Sabina de pranz cu gandul ca o ora jumate cel putin doarme neintrerupt...e regula!...ti-ai gasit , in juma' de ora ma suna sotul ca nu o poate linisti, plange cu suspine de se ineaca...fundu'n masina urgent si acasa...ce ma fac eu cand incep serviciul?
offff...
Licurici stiu ca e greu pe ultima suta...nu te mai gandi si tu asa intr-un mod pesimist la toate...lasa ca o sa se rezolve din mers...si cu mama ta, pe care sunt convinsa ca abia astepti sa o vezi... o sa treaca si raceala...doctorii aia probabil stiu ce fac, daca se poate face operatia bine, daca nu, mai astepti cateva zile, important e sa fiti bine cu totii, mai ales ala micu' ce vine pe lume
Ancutza_Bro spune:
ah, mai vroiam sa-i spun Smaranditei ca din neglijenta am sarit partea cu stafilococul, sper sa nu fie vorba de asa ceva
Magda bafta multa la control, sa veniti cu vesti bune si insanatosire grabnica lui Rares
Monica ce schimbare de domiciliu , asadar va mutati la capitala...bravo voua, sper sa va mearga totul ca pe roate
de loc de intalnire nu zice nimeni nimic? daca nu e bun IOR-ul vin in alta parte, numai sa ziceti unde...ma vad eu cu Many in Ior vreun ceas , apoi ma teleportez la locul stabilit