Iul-Aug 11- Hai V_florina! Hai crisspy! (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Si eu i-am dat Nataliei suzeta dar nu prea ii place. Voi mai incerca.
Botezul noi il facem pe 17 sau 24 sept sa vedem cand vor si nasii, ne intalnim cu ei sapt asta sa vb.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Corry ce-ti fac motaneii? Deja sunt baieti mari!

Voi ati decis botezul?

Noi cred ca o sa o botezam undeva in octombrie... Asa si mami o sa aiba timp sa se refaca, si cookie sa se faca mai maricica.

Felicia, de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Fecian

Am stabilit botezul pe 09 octombrie!
Ehe, cu piticii este greu....
SI totusi sunt cuminti, adica nu tipa ca altii, doar ca am impresia ca ei, confunda ziua cu noaptea.
Ziua dorm neintorsi 4 ore, iar noaptea..
Acum, stateam de vorba cu cel mare:eu vb , el gangurea

Mai nasol, sunt cu psihicul:ma sperie schimbarile astea(nu fac altceva decat sa schimb scutece, sa alaptez, sa prepar LP, sa spal biberoane....)
De cand visez la un epilat, o manichiura, la o masca de par
Sper sa ies repede din butoiSPER!!!

O mama implinita de: Matei si Iustin

eu inainte sa mi fac molifta, m-am dus fix la salon unde am stat 7 ore si mi-am facut tot ce era de facut. mai ales ca eram dupa 2 luni de stat in spital. intr=o stare jalnica. deci te inteleg perfect.

si iustin de la inceput a confundat ziua cu noaptea si cu tristete iti spun, ca inca o face.

ca sa ai timp de una de alta, trebuie sa mai fie cel putin o persoana cu voi.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

noi facem botezul pe 1 octombrie.
nu stiu ce sa le luam la nasi. parca aveati voi ceva sugestii de cadouri?

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

fetele cat timp poate sa stea laptele muls la temperatura camera?

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Link cu informatii despre stocare lapte matern: www.desprecopii.com/info.asp?id=1383" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1383

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutare si de la noi!

azi sunt mai bine, am dormit 5 ore, sa il manance mama de cumintel. l-am culcat la 9 seara si s-a trezil(l-am trezit) la 2.45 cand m-am ridicat la el sa vad ce are de nu se trezeste.
Sper sa il tina

Nici nu a plans atat de mult azi...deci sunt

Am fost si eu la controlul de 6 sapt, totul bine si frumos.

Va pup ca am "lectii de facut"

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

Alinaoprea ce inseamna scaune prea moi? Adica si Sara are scaunul moale....se murdarte tot pampersul cand face dar nu i-am facut nicio analiza....mananca normal, doarme, e cuminte, nu plange, a luat in greutate...de ce ar trebui sa-i fac o analiza?
O sa-mi sun si eu medicul sa vad daca e ceva in neregula cu kk moale...

Ruxi nu te ingrijora, bebeii mici mai ales cei alaptati la san exclusiv fac kk moale dar Maria facea f moale , verde si cu mucus (scuzati detaliile).
Am fost la pediatra si dupa 5 zile de smecta (jumatate de plic pe zi) si picaturi Protectis situatia nu s-a imbunatatit asa ca mi-a zis sa-i facem coprocultura, coprocitograma, urocultura si testare de Rotavirus.
Am vb la laborator si la Rotavirus a iesit negativ, coprocitograma arata ca nu sunt leucocite in kk asa ca excludem orice infectie si astept rezultatele la coprocultura si urocultura.
Intre timp ea face normal, s-a modificat si culoarea si consistenta in bine, multumim lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

v-am trimis pe mail invitatia la botez compusa de sotiorul meu. Sa imi spuneti ce credeti

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

v-am trimis pe mail invitatia la botez compusa de sotiorul meu. Sa imi spuneti ce credeti

Fashion

Wow Betty! Nu stiu ce meserie are Cristi, dar stiu ca poate cu succes sa scrie poezii! Mi se pare extraordinar textul, descrie tare frumos evenimentul si persoanele care iau parte. Feicitari, e minunat, pe mine m-ar convinge sa vin ;)

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

sa scuzati greselile de ortografie, dar a fost tastata la repezeala

hai ca va trimit si invitatia la nunta

ilida, cum crezi ca m-a vrajit??? doar l-am cunoscut chel si cu cioc...deci nu prin aspect cu siguranta ...dupa ce i-a crescut parul am realizat ca e si frumusel

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

lisssa gata, m-ati convins, vin si eu la botez . Foarte talentat sotul

Nici lui Eduard nu-i place deloc suzeta ba se si enerveaza cand i-o dau si mi-as dori s-o accepte ptr ca ar adormi mai usor.....dar ce sa fac daca ii place mai mult suzeta de "MINE" .

Noi am avut o zi minunata ieri , ne-am jucat si am ras toata ziulica, am jucat cucu-bau cu o esarfa fina pe care i-o treceam peste fata si era atat de incantat de radea in hohote este cu adevarat fantastic sa fii mama (si mai ales cand copilul nu plange si rade ).

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput