Iul-Aug 11- Hai V_florina! Hai crisspy! (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Roxi sunteti bine? Nu te-am "auzit" de mult .

Fetele chiar asa va fi cand se incheie luna??? Adica trecem la clubul scutecelor unde sunt toate mamicile laolalta de la toate odiseele?? Daca da, imi va fi dor de voi

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fetelor, a mai patit cineva asa ceva?
de duminica, m-a pocnit o sangerare cu sange rosu proaspat, ca de la o rana deschisa. curge destul de abundent.
ideea e ca lohiile cam se oprisera sapt trecuta, eu acum am 5 sapt de la nastere. si curge, destul de abundent, sange rosu rosu...nu cu cheaguri, nu ca la o menstruatie...

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

v-am trimis pe mail invitatia la botez compusa de sotiorul meu. Sa imi spuneti ce credeti

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

wow betty! este fff faina si invitatia de botez si cea de nunta!!!!! uite ca mai sunt si poeti si romantici printre barbatii din ziua de azi...

dc l pun pe sotul meu sa compuna ceva, poate dupa 3 ani va scoate 2 versuri seci.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

lisssa gata, m-ati convins, vin si eu la botez . Foarte talentat sotul

Nici lui Eduard nu-i place deloc suzeta ba se si enerveaza cand i-o dau si mi-as dori s-o accepte ptr ca ar adormi mai usor.....dar ce sa fac daca ii place mai mult suzeta de "MINE" .

Noi am avut o zi minunata ieri , ne-am jucat si am ras toata ziulica, am jucat cucu-bau cu o esarfa fina pe care i-o treceam peste fata si era atat de incantat de radea in hohote este cu adevarat fantastic sa fii mama (si mai ales cand copilul nu plange si rade ).

Doamne ai grija de noi

tare bubu al tau!

cand oare voi scrie si eu astfel de mesaje pe forum?

momentan pot sa ma laud doar ca domnul iustin, parca da semne ca ar incepe sa doarma noptile, practic de cand l-am trecut pe humana, de pe nan. adica de 2 nopti. cand s-o face saptamana de somn noaptea, atunci ma laud si fac si cinste.:))

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79
Fetele chiar asa va fi cand se incheie luna??? Adica trecem la clubul scutecelor unde sunt toate mamicile laolalta de la toate odiseele?? Daca da, imi va fi dor de voi

Pufi nu-ti fa probleme, tot impreuna ramanem, in aceeasi formatie . Mai intai la sectiunea Bebelusul primele 365 zile apoi la scutece...dar impreuna, nu ne separa nimeni vom fi odiseea de iul-aug 2011

Crisspy, fericita de Razvi si 39 sapt Andra - Maria

AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

buna dimineata dragi mamici si 2 burtici ! Noi suntem bine, azi noapte ne-am trezit la 2 so la 6 dim
Azi dim bineinteles ca m-am trezit cu sanii cat china...am bagat pompa, am aruncat vre-o 60 de ml ca simteam ca explodez, iar Elizei nu ii mai era foame

suntem in parc, asa ca scriu de pe tel...
Betty, ma bucur ca s-a mai linistit Filip!! S-o tina tot asa...Superb textul :-)
puffy, vom fi tot noi! Aceleasi, dar vom fi bebelusi de iulie-august( cu cerere speciala primim si de iunie...hihi)
Ramona, mai bine suna ginecologul!

Pup toate fetele

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

IMPORTANT !

Fetelor am o intrebare, cat timp pe zi poate fi tinut in scoica bebe?

Eduard face scandal in landou, si de 2 zile l-am tot scos afara in scoica care se monteaza pe carut si este de-a dreptul incantat ca poate sa vada, sa exploreze, vorbesc cu el si el rade...... De exemplu ieri am iesit afara de 3 ori, cate o ora de fiecare tura, o fi prea mult???

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Cat de curand Ramo ai sa scrii si tu astfel de mesaje, ai sa vezi. Am inteles ca dupa 2 luni jumate spre trei luni este asa numita "luna de aur" cand bebeii sunt foarte vioi, curiosi si rad foarte mult deci rabdarica .

Cat priveste sangerarea suna ginecologul, eu am avut sange mai curat primele 2 saptamani si apoi foarte putin roziu inca o saptamana si ceva.

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

de duminica, m-a pocnit o sangerare cu sange rosu proaspat, ca de la o rana deschisa. curge destul de abundent.
ideea e ca lohiile cam se oprisera sapt trecuta, eu acum am 5 sapt de la nastere. si curge, destul de abundent, sange rosu rosu...nu cu cheaguri, nu ca la o menstruatie...

_

e ciclu -- nu sunt cheaguri ca la operatie si cu lohiile s-a curatat uterul

dar sunt cazuri cand vine o data, apoi pauza cateva luni

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

_

e ciclu -- nu sunt cheaguri ca la operatie si cu lohiile s-a curatat uterul

dar sunt cazuri cand vine o data, apoi pauza cateva luni

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

_

Mergi la inceput