Iul-Aug 11- Hai V_florina! Hai crisspy! (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

SDCRISTIAN foarte dulci cavalerii tai , sa va traiasca, sa fie sanatosi si norocosi !! Si tu mami arati foarte bine .

Pare ca a fost cuminte Patrick nu?

Eu am emotii cu botezul , nu stiu cum va fi daca va plange cat a plans zilele astea , cum voi face cu alaptatul daca voi mai avea laptic pana atunci .....

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Sunt pe baricade la munca...m-a dat seful afara, a zis ca sa fac ce fac azi si sa plec acasa. Daca vreau ma uit de acasa pe mailuri & stuff.

Am citit tot dar imi e un sooooomn, as dormi intr-una. Rezolv ce mai trebuie pe la birou si ma duc acasa sa dorm. Profit ca Razvi e la gradi sa dorm si eu linistita.

Ne "auzim" mai pe seara.

Florina esti OK?

Crisspy, fericita de Razvi si 39 sapt Andra - Maria

AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Zau daca am eu vreo problema. Nicio contractie, nimic! Mi-am sunat doctora sperand ca incercam azi o declansare si mi-a zis sa astept totusi pana maine, ca daca am colul tot inchis, atunci sanse slabe sa aiba rezultate.
Din ce am citit pe net, cine a facut declansare cu col inchis, a ajuns la cezariana. Sincer in momentul asta nu-mi mai pasa. Vreau sa nasc si gata.
Asa ca vedem maine ce o fi...

Va pup!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Sunt tare trista...razvi e bolnav,are febra 39,6 si doc m-a sfatuit sa nu il tin acasa (caci avem si un ap mic mic) daca am cu cine,asa ca e la sor-mea...iar eu ma simt ca pe jar,ma invart de nebuna prin casa...imi vine sa plang de durere ce simt ca nu am eu grija de el,ce oare o simti el???dar trebuie sa imi sterg lacrimile,pt ca si bb are nevoie de mine intreaga si nici sa risc sa il imbolnavesc nu pot,pt ca e asa mic....sunt chiar asa o mama rea????

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mady nu esti rea ...imi inchipui ce e in sufletul tau, ma gandesc cu groaza ca o sa trec si eu prin momente cand Razvi al meu o sa fie bolnav si nu o sa pot sta langa el.

Sanatate multa piticului, sa treaca repede ca sa vina la mami a lui

Crisspy, fericita de Razvi si 39 sapt Andra - Maria

AMR 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui albertje

fecian ,unde vad si eu niste poze cu printesa ?

vine bebe

Pozici cu noi avem aici. P.S. Cum merge la voi ? Acusi vine si la voi barza...sper sa nu intarzie ca la noi

Felicia, de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

lissa, te inteleg perfect. si eu sunt k nervii la pamant. iustin efectiv urla non stop. ma duc la pipi cu el de gat. akm sta la mn in brate. o sa fac ulcer k nu apuc sa mananc decat cand vine sotul de la serv.

i am skimb laptele pe humana, ma mulg de 2 zile si arunc laptele ca am zis c o fi de la mine, facusem eu diaree. ieri ce a mai dormit, dar azi a reinceput urletele.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetele intru si eu scurt sa va pup pe toate cu scuzele rigoare ca n-am mai intrat de mult.
De citit va citesc zilnic dar in timpul ala mananc sau mulg cu pompa asa ca mainile sunt ocupate .
Maria are si ceva probleme cu scaune f moi si azi asteptam rezultatul la analize asa ca am fost si suparata zilele astea, dar pediatra zice ca starea ei e f buna si sa nu ma ingrijorez daca mananca si doarme bine, a luat si in greutate...
Va pup inca o data si sper sa reusesc sa intru mai des.

Alina de Carla Maria (13 iulie 2011)
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ramona la bebei cu diaree se da LP fara lactoza.
pupi si sanatate

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Citat:
citat din mesajul lui albertje

fecian ,unde vad si eu niste poze cu printesa ?

vine bebe

Pozici cu noi avem aici. P.S. Cum merge la voi ? Acusi vine si la voi barza...sper sa nu intarzie ca la noi

Felicia, de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

E o dulce, o suava si o pletoasa! Si tu arati foarte bine!

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput