Iul-Aug 11- Hai V_florina! Hai crisspy! (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Sdrcristian si Ananemi asteptam poze de la botez si felicitari pt crestinare!! sa cresteti mari si voinici si sanatosi si sa fiti in grija lui doamne doamne!!

Alinuff ma bucur sa aud ca vestile sunt bune! O sa fie bine in cele din urma!!

Lissa imi pare rau sa aud ca bebe plange asa mult...cred ca esti epuizata :( sper sa treaca cat mai repede perioada asta

Babyblue am baut zilele trecute ceaiul pt stimularea lactatiei de la humana si Sara a fost ff agitata...initial am zis ca are ea o zi mai proasta insa cele 2 zile cat am baut nu m-am putut intelege cu ea, a fost agitata, a plans, nu a dormit noaptea...apoi am renuntat la ceai si si-a revenit la normal...eu sunt convinsa ca ceaiul ala a agitat-o...poate incerci sa vezi ce se intampla cu iustin daca nu il mai folosesti

Sara e cumintica...azi am lasata-o la pranz cu mami si am fost la mall la cumparaturi si pe seara am fost la film...de cand i-am dat suzeta e linistita si cand sta treaza...trage la suzi si urmareste in jurul ei.
La baita ii place mult si masajul...nu-mi vine sa cred ca deja a trecut o luna si o saptamana

Maine merg la biserica pt molifta de 40 de zile si sa fac programarea pt botez si nunta...si de saptamana asta intru in priza si cu pregatirile pt nunta.

Am pus si noi poze noi!
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

fecian ,unde vad si eu niste poze cu printesa ?

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nu e vorba de oboseala la mine, dar zau ca nu mai pot cu nervii.
Ma mai streseaza si mama ca sigur e ceva neinregula cu copilul asta de plange asa de mult...si eu clar ma apuc de plans...concluzia...eu sunt cu nervii. Nu intelege de ce plang, ca nu sunt singura mama cu 2 copii

si cand mai imi zice ca Ana face ce vrea...clar ma apuca plecatul de acasa.

azi dupa multe plansete de-a lui Filip, a inceput si Ana sa planga si am auzit-o pe mama zicand ca "va face cu nervii"...iar m-am pus pe plans...de parca ar fi vina mea ca Filip plange si ca Ana e mai plangacioasa acum. sa nu uitam ca e bolnava si e mai maraita

Sincer, imi pare rau ca a venit mama...trebuia sa ma astept ca la 63 de ani nu va avea rabdare pt 2 copii.

Ma simt prost eu fata de ea acum, ea se simte neputincioasa si uite asa...e un chin pe amandoua

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

lissa imi pare f tare ca e bolnava ana, te inteleg perfect.

a venit dani acasa si deja sunt zombi ... doamne, cat poate sa vb copilul asta ... nu stiu cum de nu ii oboseste limba . da' tare bine e cu el, acum suntem in formatie completa.
s-a bucurat f tare cand l-a vazut pe alex si alex a fost tare cumintel in seara asta, ne-a lasat sa recuperam cu dani.
fetele, ma duc la somn ca iar m-a luat migrena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Pana si Cristi a zis:"mult mai plange copilul asta" si cat sta el acasa??? Va dati seama eu cum ma simt si ce simt
o sa treaca...trebuie sa treaca...cat de repede

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Bety, uite o imbratisare si-un pupic si de la mine !
Sper si eu sa treaca - si al meu e a fel. Azi am intalnit o mamica in paarc cu un bebe de 3 luni care spuena ca la fel, primele doua luni au fost groaznice, nesomn zi si noapte, plansete, dar apoi totul s-a regat in luna a treia. Si avea un grasunel de baiat!!!! Deci, ne va fi si noua mai bine in curand, ai ca mai avem un pic!

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele

Va pup si va mulumesc !

Noi intr-o jumatate de ora plecam la mare asa ca am intrat fff scurt sa le urez Cristinei si Florinei, nastere usoara si bebei sanatosi ca pana sambata sigur nasc

Lissa multa rabdare si muuuulti nervi de otel Te inteleg perfect, perfect...parca o descrii pe Anastasia ... si mie toi mi-au sarit in cap ca "am invatat-o in brate" sii ca eu sunt de vina ca plange cand sta jos si ca vrea numai in brate ...Dar a trecut !!!!

Multi,multi pupici !!!

p.s La botez a fost f frumos ! Am pus cateva poze !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...
Anaemi distractie placuta la mare!

Offf Razvan a facut azi dimi febra 38....nu stiu ce sa fac cu el,mi-e frica sa il tin pe aici sa nu il imbolnaveasca pe bb...cred ca o sa il trimit la sor-mea...il duce sotu acum dimi la doc,si apoi,nu stiu...mi-e asa mila de el,ca el e genu de copil daca are febra zace in pat si mereu ma striga...dar mi-e teama si pt bb,ca el e mic.....

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

sunt oficial prima cu CM de aici

a venit imediat dupa botez - boul. dca venea cu o zi inainte intram si eu in haine ca s-a dus burta. dar nu, din 15 rochii nici una nu atatea bine pe mine. acuma ar sta...

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Buna fetelor,

SDCristian imi pare rau ca au venit "rusii peste tine", ai presimtit tu bine zilele trecute. sa nu fi supi

MAdy multa sanatate lui Razvi, poate nu e vreo infectie si scapati repede.

Anaemi drum bun si sa te relaxezi , imediat ma duc sa vad pozele si abia astept detalii de la botez .

Si eu sunt zombi, eu nu stiu ce e cu bubu meu zau, daca prima luna nici nu stiam ca am copil de cuminte ce era, a doua luna au venit colicii si a mai plans nitel si mai nou plange mereu , cand iesim afara, cand il pun jos , are un somn iepuresc si se trezeste la orice miscare . Ieri cel putin chiar m-a ingrijorat, nu are febra, nu pare sa-l doara nimika caci in brate ii trec toate....dar nu inteleg de unde nevoia asta subita de a fi luat in brate mereu . Nici aseara nu a dormit grozav, dimineata avea chef de joaca si zambareala asta ar fi ok dar pare sa nu aiba nici pofta de mancare iar sanii mei parca se golesc din cauza asta si nu am energie sa ma mulg sa stimulez .

Mergem miercuri la vaccin si sper sa-mi poata da niste raspunsuri dr.

Altfel va doresc un inceput de saptamana linistit .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/

poze de la botez

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput