Pufi de ian-feb 2010 ! (39)
Raspunsuri - Pagina 16
nyny spune:
Sorina ai incercat sa suni si seara la dr. S ? Eu am prins mult mai usor dupa orele 19-20. Sper sa aflati repede unde este buba (daca este) si sa te linistesti
.
Larisel succes.. sa gasiti cea mai potrivita gradinita pt gemanutele frumoase
. De body ce sa-ti zic... eu nu i-am mai pus Marei dupa ce a renuntat la pampers... cel putin prin casa e mult mai comod asa si pt mine si pt ea (parerea mea
). Sigur o sa iau cateva bucati ca sa-i pun pe dedesubt la iarna cand iesim afara.
Loredana
si voua la fel... succes cu gradinita. Probabil ca e mult mai simplu acolo ... sau poate nu
.
Dandanaaoleu... kk cu sange
? Cum mai e azi?
Mamica fericita de Mara si de David
dandanaG spune:
sorina te cred ca iti e tare greu, regimul e teroare si pe dragos, abia mananca cate ceva, azi mi-a cerut papa cu nita ( adica papa cu lingurita) nu ii place nici laptele fara lactoza si cam face foamea, mananca covrigei de foame 
simpli
din pacate am maifacut o data cefort in vena, este printe cele mai tari antibiotice, sper sa scapam fara
nyny
multumim ptr lista, chiar f utila
tomaca am vrut sa zic ca mi l-am imaginat pe buturel indragostit de porci, e tare simpatic si f vesel si energic se vede in foto 
am vazut poze cu pufi superbi si NUMAI mamci sexoase

, eu nu stiu ce tot vb voi de diete
Dragos Andrei
dandanaG spune:
nyny
, nici nu stiu cum suntem
aseara a facut de 2 ori legat fara sange, azi dimi de 2 ori moale cu firicele negre
am vb cu farmacista de la noi si zice ca ar fi tot sange dar inchegat, ceea ce ar fi spre bine
de dimi nu a mai facut nik
mai astept poate scapam de branula 
Dragos Andrei
Loredana71 spune:
Ziua buna!
Acum mi-am dat seama ca nu i-am raspuns lui Lorex...Sigur ca ne putem vedea daca ajungem la Iasi!Poate lasi un numar de telefon intr-un mesaj,si daca ajungem,te sun,cu mare placere!
Legat de hainute,si eu ii iau la fel ca Simply,adica daca gasesc oferte,chestii,iau,chiar daca nu imi trebuie inca...Eu i-am luat ghetute groase si bune,geaca groasa,multe bluzite cu maneca lunga,ceva pulovere...Pantaloni ar mai trebui ceva ceva,dar mai ochesc reducerile,ca deocamdata mai avem...Eu sunt acum in cautare de jucarii care sa o tenteze,e tare aiurea ca nu o mai captiveaza nimic...i-am luat deunazi o masuta din aia cu pupitru muzical si cu aia se mai joaca si mai impinge caruciorul cu bebe prin casa (asta ii place tare) in rest cu nimic nu se mai joaca,tot cu obiectele de prin casa,scormoneste in pamantul de la flori,orice altceva....Iar cartile nu o intereseaza nici cat negru sub unghie,si i-am luat o gramada,asa,tot in ideea ca,lasa ca asta o sa-i placa,si neam
Cam atat,mai sunt pe aici...Va pup,sanatate pufi si mamici!
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Voi v-atzi apucat de cumparaturi pt sezonul toamna-iarna? Gen garderoba, incaltzaminte, gentuzta gradi & co? M-ar interesa si pe mine un necesar _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() Noua la capitolul geci ne vin inca cele de iarna trecuta si mai avem una primita inca de la botez care e mare, poate iarna asta si iarna viitoare asa. Plovere nu prea servesc nici macar pentru mine. Mi se pare cald in casa si la gradi sau oriunde, in Romania inca e cald in interior si cum ei acum alearga...o sa folosesc bluzite/tricouri din bumbac cu maneca lunga, am luat niste seturi (3a cate 3) de pe e-bay asa de toata ziua sa le foloseasca la gradi, iar mai de fitze cred ca inca ii vin cele de anul trecut si muuuulte camasi pe care le avem primite de la botez o sa i le dau cu body pe dedesubt. Am comandat si niste body cu maneca lunga...cred ca vro 8-9 asa. Eu sunt fan body, toata vara am folosit body la greu si o sa folosim si la iarna. Nu stiu cu olitza, el nu da semne si eu nu ma grabesc, ma gandesc ca si daca o fi sa fie de olitza i le dau (body) dar nu le mai inchid capsele macar sa stiu ca sunt mai lunigi si intra in pantaloni ca la cat se zbenguie, fara body ar fi numa cu burta goala si nu ma incanta ideea. Ghete am comandat o pereche....de iarna trecuta mai avem una , inca ne vine ca Yannis tot la 20-21 este dar nu cred ca trecem de Noiembrie cu perechea de anul trecut. Daca merg la gradi o sa iti trebuiasca multe d-astea de casa, pantalonasi de bumbac lungi si bluzite de bumbac cu maneca lunga ptr ca (cel putin la noi) sacul ramane acolo toata saptamana, ei pun in sac ce e murdar in varii pungute sau ti le dau tie, oricum un numar de cel putin 3 schimburi curate per copil sunt blocate la gradi asa ca tu trebuie sa te gandesti ca iti mai trebuie niste schimburi curate de stat prin casa plus ce se murdareste....daca nu vrei sa speli la fiecare 2-3 zile...mie una cu gradi mi s-au parut necesare cam minim 10 schimburi de casa |
de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Dece, Dandana... ![]() ..Nu stiu daca problema a fost una adevarata...n-am idee....acum o luna tot ce a facut a fost sa vomite bibele de lapte de la culcare si a doua zi a facut un singur scaun, dar moale...i-am dat niste smecta, debridat si biotics in ziua respectiva....si cam asta a fost tot... Nu pricep deloc ...nu mi s-a parut ceva grav...De atunci le tot alterneaza, la kk, cand tare, cand moale...de vomitat ea nu vomita de fel...cred ca numar pe degetele de la o mana de cate ori a varsat, de cand este...In mod normal...stiu ca i-ar trebui niste regim...din pacate teoria este una, iar practica pe iris...este cu totul altceva.... ![]() ![]() Ea nu mananca nimic altceva decat borcanele si cereale straciatella, nici macar ceai nu bea, de nici un fel... De curand a inceput sa bea apa...chiar si asta mi se pare o mare realizare... Ce orez, ce morcovi, ce paine prajita si branzica...vise soro.... Vreau sa vad cum ies analizele...sunt curioasa....si apoi...le duc unui medic... Sorina, mami de Diana si Iris |
sorina nu v-ar ajuta niste colostru cu probiotice? si daca bagi in lapte pe langa cereale cu straciatella si o masura de ceva cereale doar din orez??/le detecteaza mallista? (la mine uneori Yannis detecteaza si 1g de altceva decat ce stie el

)Si Yannis Lapte, borcanele, lately nici macar fructe nu mai papa. Dar daca ii gatesc o anume mancarica (aceeasi in fiecare zi) papa fara gres): pulpa de manzat cu cartof dulce, rosii , un pic de ceapa, sare, nucsoara, ulei de masline. La blender evident!
Ceai nu bea si nu a acceptat niciodata, uneori bea sucuri de fructe alteori nici vorba, mananca in schimb crackers, grisine, saratele, biscuiti sarati, pufuleti

de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, Nu mai stiu daca am scris ieri. Ca am paralizat dupa ce am vazut pozele Alexutzzei cu Yannis. Sigur nu sunt poze dintr-un film turnat in Paradis? Vreau si eu acolo.... ![]() Sa strig catalogul pufilor care nu au fost bolnavi? Off, off. Lali, Dana, Alexa, Lorex, BF - sanatate multa. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Noi acum suntem in Atena, nu e rau dar insula e intr-adevar Paradis. Pentru mine nimic nu e mai frumos decat acolo, sunt niste locuri si peisaje de vis, plaje multe care de care mai frumoase si mai curate, orasele frumoase cu cafenele cochete sa te adapostesti de soare la amiaza, magazine cu lucruri numa unu si unu' gasesc acolo ce nu gasesc in Bucuresti in 10 mall-uri, desi e o insula prapadita au si branduri si parca acolo ajung cele mai frumoase hainutze si cei mai tari pantofi din colectiile brandurilor. Sa nu mai vorbesc de mancare

...sa nu mai zic ca aprox 90% se gateste cu produse locale majoritatea bio... si acum nu zic neaparat bio = sanatos cat bio=gustos 

Ne intoarcem cam pe 20 sept ca avem un botez in familie pe 18 si facem economie la bilete de avion, stam aici pan la botez.
de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui dandanaG nyny , nici nu stiu cum suntemaseara a facut de 2 ori legat fara sange, azi dimi de 2 ori moale cu firicele negre am vb cu farmacista de la noi si zice ca ar fi tot sange dar inchegat, ceea ce ar fi spre bine de dimi nu a mai facut nik mai astept poate scapam de branula ![]() mami de shugubetz Dragos Andrei |
sanatate si succes!
de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui Loredana71 Ziua buna! Eu sunt acum in cautare de jucarii care sa o tenteze,e tare aiurea ca nu o mai captiveaza nimic...i-am luat deunazi o masuta din aia cu pupitru muzical si cu aia se mai joaca si mai impinge caruciorul cu bebe prin casa (asta ii place tare) in rest cu nimic nu se mai joaca,tot cu obiectele de prin casa,scormoneste in pamantul de la flori,orice altceva....Iar cartile nu o intereseaza nici cat negru sub unghie,si i-am luat o gramada,asa,tot in ideea ca,lasa ca asta o sa-i placa,si neam ![]() Cam atat,mai sunt pe aici...Va pup,sanatate pufi si mamici! Lara |
Welcome to the club!!! Eu m-am lasat pagubasa de asa ceva

Yannis tot cu mopul, matura, farasul, galetile, ghivecele, ramele foto, telecomenzile, telefoanele se joaca 

Am primit cadou asta http://www.amazon.com/Fisher-Price-Brilliant-Basics-Musical-Singin/dp/B00004R8W8 vad ca se joaca, are 10 forme si il tine ocupat pana scoate tot afara, le baga apoi inauntru, evident NU pe pe forme, deschide usa si le baga cu gramada, dar macar il tine ocupat. E fain ca poti sa si construiesti cu ele, mai face turnulete, el insa vrea sa faca numa 1 turn cu toate cele 10 forme si eviden ca deseori se darama si se enerveaza.
Ieri i-am cumparat asta:
http://www.amazon.co.uk/Chad-Valley-Create-Travel-Table/dp/B004EQPJNY/ref=sr_1_3?s=kids&ie=UTF8&qid=1314267668&sr=1-3
Bine, a noastra e de la Crayola, dar arata exact la fel si functioneaza la fel. Am luat-o ptr ca eraredusa de la 30 de euro la numai 15E so...why not, demult ma uitam sa ii iau ceva de desenat...ce crezi? deseneaza 1-2 minute maxim dar o foloseste cu placere pe post de scaunel

Asta din seria d-ale jucariilor ...(bani aruncati)

de
Yannis
decenuela spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Dece, Dandana... ![]() ..Nu stiu daca problema a fost una adevarata...n-am idee....acum o luna tot ce a facut a fost sa vomite bibele de lapte de la culcare si a doua zi a facut un singur scaun, dar moale...i-am dat niste smecta, debridat si biotics in ziua respectiva....si cam asta a fost tot... Nu pricep deloc ...nu mi s-a parut ceva grav...De atunci le tot alterneaza, la kk, cand tare, cand moale...de vomitat ea nu vomita de fel...cred ca numar pe degetele de la o mana de cate ori a varsat, de cand este...In mod normal...stiu ca i-ar trebui niste regim...din pacate teoria este una, iar practica pe iris...este cu totul altceva.... ![]() ![]() Ea nu mananca nimic altceva decat borcanele si cereale straciatella, nici macar ceai nu bea, de nici un fel... De curand a inceput sa bea apa...chiar si asta mi se pare o mare realizare... Ce orez, ce morcovi, ce paine prajita si branzica...vise soro.... Vreau sa vad cum ies analizele...sunt curioasa....si apoi...le duc unui medic... Sorina, mami de Diana si Iris |
cam asa a fost si jiji..nimic zgomotos...
dintre fructe..banana...mar copt...sunt la borcanele banane+ mar+ branzik..hame park
iaurtul k biscuiti populari..cik reface flora...uscaciuni..en stiksuri...nu prea lea am io cu astea..
si lapte fara lactoza...dar inacearca indulcit k gulcoza..altfel jiji nici nu s-a atins de el...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...