Pufi de ian-feb 2010 ! (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Nu mai stiu daca am scris ieri. Ca am paralizat dupa ce am vazut pozele Alexutzzei cu Yannis. Sigur nu sunt poze dintr-un film turnat in Paradis? Vreau si eu acolo....

Sa strig catalogul pufilor care nu au fost bolnavi? Off, off.
Lali, Dana, Alexa, Lorex, BF - sanatate multa.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Tomaca, Simply scuze ca m-am laudat degeaba...nu reusesc sa incarc pe transfer. Filmele se opresc la 40 sau 40 si ceva %, poate din cauza ca incarc pe .ro din grecia, poate conexiunea nu e buna, nu-mi explic, am reusit sa pun numai un filmulet scurt:
http://dl.transfer.ro/Winnie_the_Pooh_and_a_Day_for_Eeyore1983_-transfer_RO-24aug-c8b2cc.avi

de Yannis

Nu-i bai, l-am luat pe acesta. facem proba si daca iese, facem Plan B. Va intoarceti voi pana la urma nu? Sau ramaneti in Paradis si pe noi ne dati uitarii?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

am intrat sa va zic ca david a trecut peste faza cu vomitatul. nu a mai vomitat deloc de atunci, doar a doua zia facut mai mult caca moale si galben. In schimb de duminica avem o tentativa de raceala cu muci curgand care intre timp s-au mai ingrosat si vad ca de azi noapte a inceput sa si tuseasca putin. Are bona noastra un noroc...chior...azi au plecat la Breaza, sper sa nu pateasca la fel ca si data trecuta sa raceasca urat. Eu de cum am vazut duminica ca stranuta putin i-am dat juma de oscilo, niste vitamina C, vitaminele Minevita ca ii folosesc la imunitate si pofta de mancare, iar seara i-am dat niste nurofen si mai nou siropul Prospan pentru tuse. Credeti ca e Ok? Az noapte cand tot maraia ma gandeam sa nu-l mai las sa mearga la Breaza, dar pe de alta parte am mare incredere in bona ca va avea grija de el ca si cu propiul ei copil, plus ca pe caldurile astea eu zic ca mai bine ii foloseste aerul de acolo decat caldurile de aici. Cred ca azi noapte nu a dormit bine si din cauza caldurii, iar daca deschideam geamul la el in camera, intrau tantarii. Musai trebuie pusa plasa la geam.

Cand citesc la voi ce bine beau pufii vostri laptele, va invidiez sincer. Al meu iar este in perioada in care dimineata nici macar nu vrea sa-l guste, chiar daca i-am luat feluri noi de lapte si cereale. Il tot alerg prin casa sa-i dau diverse budincute, fructe si cereale. Al mweu are o masa de legume si carne la pranz, lapte dimineata si seara si in rest iaurt, cereale, orez/gris cu lapte si multe fructe simple sau cu iaurt sau cereale.

Lali de David luptatorul nostru

Sanatate multa David!

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Si noi cu maraieli si mofturi la mese... cred ca urmeaza un canin-doi si la Alena (nu prea ma lasa sa verific). Si se pare ca eruptzia asta buclucasha deranjeaza si dupa ce sparg dintzii gingia (aviz tomaca?)... cel putzin dupa comportamentul Nataliei care are deja 3 in creshtere, dar balele n-au incetat si nici maraiala.

lali Tzantzarii au facut ravagii si la noi, deshi avem toate geamurile cu plase... au intrat pe usha de la intrare in apartament .

ale, dandana Si voi bolnavi? si refacere rapida!

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Deci nu suntem singurii. Of, sa creasca mai repede.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Sorina de cafelutza, sper sa iasa rezultatele ok

Noi am avut ieri o zi ff grea nici la pensat nu am mai ajuns

Merg sa vad si eu pozele

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"All I know is that I know nothing."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Ruxita cam aproape toate simptomele tale le am si eu, dar eu m-am obisnuit cu ele ; Eu iau zinat, tie ce antibiotic ti-a recomandat? am refuzat sa fac radiografie... stiu deja ca-s cu capul ce sa-mi mai confirme si altii , sa ne tii la curent

pui mic

alexutza, dar iau de vreo 3 sapt polen si asta ar trebui sa acopere carentele daca o fi vreuna (analizele mele arata beton toate in limitele normale). Mai degraba putem vorbi in cazul meu de niste "sensibilitati", "dezechilibre" asa minore cum sunt dar care ma deranjeaza foarte tare... am fost o femeie sanatoasa tun pana sa ma casatoresc cu sotul meu... si cum ziceam vreaun sa ma simt din nou ca la 20...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ruxi - sanatate multa. Dar posibil, asa cum ziceai si tu, sa fie vorba despre niste alte tipuri de dezechilibre, de aceea iti ies analizele bune, dar tu te simti rau. Poate e un stres interior, te macina ceva si subconstientul refuleaza pana la urma. Am retinut asa niste idei pt mine cand citeam odata. Daca ai facut o legatura de cand au inceput simptomele, poate il tragi mai mult de manaca pe sotz.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Apropo de garderoba de toamna! Mai funtzie body-urile sau incurca de acuma? Noi vara nu prea am folosit (rar cate un tricou body), dar iarna trecuta erau tare practice. Acum cu gradi, olitza, copil activ nu-mi dau seama daca mai sunt utile. Voi ce ziceti?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

N-am cumparat nimic. Eu astept pana in buza toamnei, ca Tudor se lungeste tot timpul si sa mai musc din cascaval.

In caz de urgenta, mai am una alta care ar merge si de vreme rea.
De luat am sa iau din toate, inclusiv body ca tine mai bine la spate. Finutele mele au stat in body pana aproape de 3 ani. Cred ca merge si daca sunt la gradi.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sorina de cafelutza, sper sa iasa rezultatele ok

Noi am avut ieri o zi ff grea nici la pensat nu am mai ajuns

Merg sa vad si eu pozele

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"All I know is that I know nothing."

Ce ati patit?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Noi dimineata am gasit iar motanul lesinat cu glicemia aproape de zero. A doua oara. De data asta a fost mai rau, ca nu s-a mai putut controla de loc, saracul. Si nu i-am facut multa insulina. Sotul chiar i-a sarit o doza. Urata si boala asta.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna dimi...

Sorina, Larisel sarumana pt cofee.

Larisel ce bine imi prinde si mie necesarul asta de gradi. Eu n-am luat inca nimic. Am zis ca o sa dam o fuga la Buc sa rezolv problema asta. As gasi si la noi cateva lucrusoare frumoase dar sunt exagerat de scumpe.

Ar trebui pt interior:
-papucei plastic(eu as zice sa nu fie botosei d-aia din carpa pt ca merg cu ei si la baie),
-un rand de haine de schimb daca se murdaresc rau, se uda, etc
-pijamele, prosop
si cam atat cred... oricum, la inscriere o sa va spuna exact.

pt exterior:
-ghiozdanel pt gradi (pt copii care merg la camin/cresa nu cred ca este cazul pt ca nu vin cu mancarea/apa de acasa)
-pantofi, adidas
-sosete -cel putin 7 buc cred
-ciorapi-tot asa vreo 7 buc
-pantaloni (eu am vreo 3 perechi de blugi pt Mara si momentan ma limitez la aia)
-tricouri eu cred ca nu mai cumpar de acum, ne descurcam cu ce avem
-bluze cu maneca lunga tot vreo 7 si mai mult pe culori deschise, ma orientez sa le pot da si pe sub sarafane cand se mai raceste afara
-rochite/sarafane cred ca are vreo 10 deci s-ar putea sa nu mai cumpar ... decat daca ma indragostesc de ceva la fata locului.
-hanorace vreo 3-4
-trening
-geaca de fash
-pulovarase nu stiu daca ii iau deocamdata... la gradi (in interior) nu prea sunt ok pt de obicei e cald si transpira. Probabil ca o sa iau mai tarziu cateva pt iesirile in parc si eventual cu nasturi sau fermoar.
-maieuri, chiloti vreo 7 buc
-caciulitze, palarii, sepci
-geaca groasa, fular, manusi si alte chestii de iarna nu ma grabesc sa le iau de acum.

nu stiu daca mai e ceva... trag cu ochiul la voi si completez si eu lista mea

revin...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput