Pufi de ian-feb 2010 ! (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Salutari si de la noi!

N-am avut net pana acum, iar ieri n-am mai avut timp sa intru.
Din pacate si noi in clubul pufilor bolnaviori, avem muci, tuse si ceva febra. Sper sa scapam repede de ele, de mancat mananca bine.

Noaptea trecuta statea pe perna si gemea asa a boala, ca un om mare. Voi vorbiti de gradinite, parca a trecut prea repede timpul. S-au facut omuleti pufosii nostri.

Eu cred ca nu o dau mai devreme de 2 ani si 6 luni la gradi, ne-om descurca noi cumva. Si nici nu cred ca o intarc pana la 2 ani, m-am gandit eu asa aseara.

Cumparaturi de toamna-iarna da, am inceput sa facem. Nu stiu exact ce o sa-i iau, trebuie sa probam ce avem in sifonier, ghetute si cizme ii iau sigur.

Ma duc sa-i fac o ciorbita, pupici!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

aaa.. din garderoba de toamna-iarna ... am omis sa spun ca la Mara pe langa cele 3 perechi de blugi mai am vreo 6 perechi de colanti de anul trecut care inca ii vin si mi se par foarte practici si comozi... iar la Dav , la fel vreo 5 blugi cu talie ajustabila de anul trecut cu care sigur trecem si iarna asta. Ramane eventual sa le iau mai incolo ceva mai gros, captusit si impermeabil pt ger, zapada...

Mire sanatate multa si Marutei... bine ca macar n-aveti probleme cu mancarea.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ca tot il laudam eu...ete ca abia acu a adormit...si cik ne chinuim de pe la 1...2 ore..zburate fara a face nik...

alex , frumu jucarii...io-s la faza de standby...nu mai e interesat de mai nik...poate peste vreo 2 luni cand va sta mai mult in casa...m-am saturat sa am casa plina de jucarii...

nyny..sarumana de sugestii vestimentare..

pupam marutza bolnavioara...n-o fi temp de la dintzi?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Am culcat si eu princesita in somnul 2 pe azi, sunt curioasa cat o tine..
Pana acum doar 2 kk, e mai mult decat ok…i-am dat niste enterol cu smecta, mai dimineata…Incep sa vina si rezultatele analizelor…ok toate, pana acum…n-are nici giardia, nici helicobacter, nici alti paraziti…maine asteptam rez la coprocultura….

Larisel...eu folosesc body pentru iris...mie mi se par practice...am si avut o gramada cu maneca scurta, asa ca i le-am dat sa le poarte ...Cum nu are nici un fel de intentie sa faca ceva la olitza...sigur o sa poarte body si in iarna...Dupa ce implineste 2 ani...nu stiu...mai vedem ce va mai fi...

Dece..da, asa e, se schimba pufii nostri…cresc….Nici iris nu mai urla la toata lumea, cum facea inainte…nu mai urla deloc la straini…maaare lucru e asta, pentru noi…Bine ca a dormit jiji, pana la urma …Cu branzica si iaurturile si laptele…la noi e pb mare tare…nu papa nimic lactat(sau aproape nimic), in afara de laptele pe care il bea noaptea…cam 600ml, zilele astea;…cu fructele istorie mare, la fel…Mai accepta cateva combinatii de la nestle, pe care i le mai rotesc la masa de 18: multe fructe si iaurt, banana-para si iaurt, morcovi si cartofi…cam astea.

Simply…sorry de zi agitata, offff!

Tomaca…rau tare cu pisicul vostru…cred ca trebuie sa fiti mereu pe faza..

Dandana….off, branula, cefort…saracutul Dragos….tinem pumnii, poate scapati fara!

Nyny…sarumana! Asa o sa fac…insist mai pe seara!

Mire…pupam Marutza , sa se simta mai bine! Bine ca papa bine, o sa se refaca repede!

Alexutzzza…daaa, sarumana de idee, bine ca ai zis! Uitasem complet de colostrul cu probiotice, mi-a iesit complet din cap…Ii dau acum enterol, e tot un probiotic, am mai folosit si il aveam in casa…si cand il termin…o bag pe colostru! Daca simte ca-i pun altceva in mancare…oooo, daaa! Doamne, cum face, daca ma prinde! Face okii mari (adicaaa…ea stie ca vreau s-o pacalesc)..plimba prin gura, zici ca mesteca cine stie ce (ea mananca numai blenduit bine, ca si yannis)…asha..Daca ii convine, merge mai departe, papa. Daca nu…comedie mare…! Scuipa, si isi sterge si limbutza cu mana, bine-bine…expresie a dezgustului ei total! Frumoase tare jucariile…si eu butonez cu spor, de cateva zile, in cautare de noi chestii cu care sa se joace mandra…Pana la urma i-am luat un fel de orga-pian cu Hello Kitty(e iubita ei), cu care se joaca frumos(inca..e sosit abia de 4 zile), si o papusica-bebe chinezoaica, frumi tare, de colectie, pe care a urlat-o de cum a vazut-o…

Loredana...cu jucariile…si noi suntem cam in impas…in schimb ii plac cartile…n-a ramas nici una intreaga, de cat le frunzareste, si mi le aduce sa..”ii citesc”… Se mai joaca frumos(inca) cu cuburile moi de la clemmy, cu paharelele matrioshka, in piscina cu bile (din sufragerie )..si ...cam atat...Momentan n-o atrage nici caruciorul de bebe, nici "my little pony" (are 2 buc, cu premergatoare, biberoane, perii pt. coama..etc)...mai nimic...Aaaa, ce mai gaseste f. amuzant..este un magarush de cauciuc, gonflabil, nush cum sa explic..pe sistemul mingiilor alora saritoare, cu coarne...pe care tzopaie mult si bine, prin casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ce liniste pe aici...

Am fost cu Lara la Dom,luna-parkul nostru stagional,si am intrat la circul de soricei
O multime de soricei albi cu ochii rosii,aveau acolo un habitat,cu roti din alea in care alearga ei,cu masinute in care dormeau puturosii unii peste altii,a fost atat de dragut,unii mergeau pe cate o sfoara si se bagau unii peste altii in cercurile alea si se dadeau peste cap,ce mai,nebunie mare...Lara era cu ochii cat capele si tot facea cip,cip,ca ii spuneam chit chit hahaha,tare haioasa...Am fost la un pas sa o urc si pe un ponei,dar mi-a fost teama pana la urma,mai asteptam putin...A fost o seara frumusea...

Sorina,mersi de tip-uri,am sa ii iau si eu un animal din ala gonflabil,ca tot m-am uitat la ele si nu eram sigura...dar daca zici ca Iris se joaca,poate s-o juca si a mea....

Alexutza,matura si mopul sunt si preferatele Larei...Mai asteptam sa mai vedem ce preferinte mai dezvolta si apoi i-om mai lua cate ceva,ce sa facem...

Va doresc noapte bunutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza doamnelor...haideti la o coffe, sa ne trezim...

je sunt cam cheauna...jiji s-a trez la 3 juma pt bibe si nu mai adormea...nu stiu daca e bine insa...daca stau langa el si baga mana la tt...se linisteste....oare deja si-a faut un obicei???...plus ca daca le vede radiaza..ttziii...

lore ce frumos ca ai timp sa mergi in diverse locuri frumu..mmmmm

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata
buna cafeaua

dece dragos cand ma vede ca ma imbrac sau daca vede vreun sutien tipa 'tzatzee' cred ca ma trezesc o data ca striga prin magazin pe undeva

DRagos e mai bine, a facut ieri de 3 ori fara sange, credca am scapat, dar regimu e teroare,nu ii prea place nici laptele fara lactoza si e mort de foame
ieri l-am lasat putin la mama si i-a vazut ca mananca ciorba- va imaginati cum se ascundeau ei cu ciorba de copil
azi ii fac pilaf si supa...... cred ca merge

o zii frumoasa!

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

de cafea, Dece...mmm, delicioasa, ca de obicei...Cu tzatzele.....haios tare jiji! Iris nu prea are treaba cu ele...stie unde sunt, le arata la ea, spune "tzatze"...si cam atat..

Loredana......cred ca Lara a fost super-incantata de soriceii cei albi!

Dandana... Felicitari pentru refacerea lui Dragos! Ce haios tre' sa fie, cum striga el "tzatzeee"

Si noi suntem super bine.....ieri 2kk...Azi unul singur, profi...In cautarile mele de alternative alimentare (regim usor...)...am gasit www.procto.ro/remedii-diaree-copii/" target="_blank">asta...Pun link-ul,poate este de folos cuiva... Rosiile cred ca mi se cuvin de drept.

O zi minunata, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna dimineata!

Lore ce distractii interesante aveti voi acolo! Poneiul (adica magarul) il avem si noi, are si larisel vreo 2 (i-am vazut in poze), se joaca cu el...mai rar, dar se joaca.

Sorina ma bucur ca este ok Iris, pupicei multi.

Deceof, deci Luca e insomniac. Poate reusesti sa te odihnesti in weekend.

Dandana super pt Dragos, sa aiba pofta la supa si pilaf!

Nyny

Mara si-a revenit, mai tuseste f rar iar mucisorii au cam disparut. Sanatate multa tuturor pufislor!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Sarumana de cofee Dece. Oare Luca isi mai aduce aminte ca a fost alaptat? Eu am ramas masca cand i-am aratat suzeta lui Dav la cateva luni dupa ce l-am intzarcat de ea si a fost extaziat .... ti-ti, ti-ti. I-am dat una care avea aproape toata tetina taiata si se chinuia sa o tina asa cu dintii cum putea.

Loredana va invidiez sincer. Super ca are ce vedea Lara pe acolo. Imi imaginez ca a fost super incantata... din ce povestesti si eu, om mare m-as bucura ca un copil. Eu chiar n-am unde sa duc copiii in alta parte decat in parc si la ZOO. Avem acelasi drum de luni de zile, cred ca s-au saturat si ei .

Sorina ma bucur ca isi revine Iris. Mi-am adus aminte ca m-ai intrebat ieri daca m-am odihnit si nu ti-am raspuns. N-am reusit... abia azi-noapte pot sa spun ca am dormit. I-am dat o fiola de Camillia ca nu se mai putea. Cu ocazia asta m-am convins ca il dor dintii ...

Mire, Dandana ce bine ca aveti vesti bune.

Si ca tot vorbiti de tt, ale mele au cam intrat la apa. Am o nunta maine si ma gandeam sa ma imbrac cu tinuta care am avut-o pe zi cand am nasit asta toamna. A trebuit sa o duc la croitor sa-mi umble un pic la piept ca era larga rau.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput