Aspirante optimiste>20(709)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 24
Monique77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Am tot citit despre spermotrend si nu cred ca ar dauna cu ceva tinand cont ca e un preparat nutritional , medicii il recomanda foarte des , altii iau fara prescriptie...ma mai gandesc vreo doua zile si vedem ce hotaram ![]() Moni dar sotul tau a facut si doozarile hormonale si a fost la urologie?Ca al meu a facut toate astea si nu iese de niciunde care ar fi cauza numarului mic de miscatori Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
n-a facut decat spermograma
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_loca Buna fetelor. Am nevoie de ajutorul vostru. Se presupune ca as fi in sapt 5-6 de sarcina, iar beta mi-a iesit 307 mU/ml. Astea sunt valorile de referinta de pe analiza La gravie valorile vor fi interpretate in functie de sarcina(saptamani) - 1,3-2 =16-156 - 2-3 =101-4870 - 3-4 = 1110-31500 - 4-5 = 2560-82300 - 5-6 = 23100-151000 - 6-7 = 27300-233000 - 7-11 = 20900-291000 - 11-16 =6140-103000, etc. Ei incep cu sapt 1,3 - 2 ceea ce mi se pare cam ciudat.Adica calculeza varsta efectiva a sarcinii sau de la ultima menstra? Lorena te rog frumos sa ma ajuti. ![]() ******************************************************* Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un , nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna... 5+ |
sarcina ta are 5 sapt de la ultima menstra iar ei dau valoarea fara cele 2 saptamani,sa te linistesti repeta beta peste 48 de ore desi nu cred ca ceva este in neregula.

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
MeAlex spune:
Alina, spune-ne la cate zile ai ciclu, se intampla foarte des ca dr. sa considere ultima menstruatie si in cazul unui ciclu mai mare de 28 de zile, nu se mai calculeaza corect, iar sarcina este considerata fals ca fiind prea mare. In plus, nu se stie cand a avut loc fecundarea, implantarea...deci apare iar o variatie...adica nu-i totuna sa se implanteze imediat dupa fecundare sau la cateva zile (maximum 7 zile din cate imi amintesc)...Si cum eliminarea hormonului are loc dupa implantare, sunt multe variabile in chestiunea valorilor BHCGT pe saptamani. Important e sa creasca corect, ar trebui sa repeti la 48 de ore. Hai, curaj, nu te speria!
Ei se raporteaza la data probabila a fecundarii, nu la ultima menstruatie.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
YLARI spune:
Buna fetelor, va era dor de mine? Mie taaaare dor de voi. Scuze am disparut ca magru in ceata in weekend. Hm sambata a fost minunat, iar duminica un cosmar, m-am cam certat cu sotul dar nimic serios, din cauza tigarilor, am depasit momentul nu-i bai. In fine.
So, Bettercy felkicitari scumpa mea ce mult ma bucur ptr tine, in ceea ce priveste fata pe care sa o iei cu tine, ia-na draga mea pe toate, dar pick me, pick me!!! ![]()
Eu sunt ziua 10, 36,7 TB , luna asta vad ca am mai normale temperaturile, ce o fi fost luna trecuta cu mine, stiu ca am mai intrigat pe Deny parca, acum vreo 3 zile aveam 37,1 - pai Deny daca vezi graficu de luna trecuta te crucesti. Daaaaar, am inteles ca si vitaminele pot creste temperatura?
Bon, problema mea, stie cineva se mai ia Aspenter dupa test pozitiv de sarcina?
Bun venit noilor venite si sa stea cat mai putin aici.
Gabi concediu placut.
Vineri ajung si eu la gineco, abia astept, poate daca tot fac eco imi zice si daca am ovulat sau daca urmeaza. cum ii zice la medicamentu ala de sparge foliculul?
Va pup 

Bob pupic special ptr tine, bine ca esti ok, lorena ce-ti veni cu limba lu shakespeare? spor!
Alex tu ce mai zici? Intrebare: vreau sa ajung zilele astea la Uscatescu, Moni daca poti sa ma ajuti please si tie, cum fac, sun la nr ala sa intreb daca este ziua urmatoare si pe la ce ora e bine sa ma duc? Cati bani sa am la mine? Mi-am pregatit dosarul si speach-ul
in rest ce mai trebuie sa fac? Help, merci mult tuturor.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
lorena_86 spune:
alina, valorile se refera clar la saptamanile de gestatie, adica alea de dupa fecundare (DPO)
deci tu te incadrezi la saptamana 4-5
repeta beta la fix 48 ore si regula ar fi sa se dubleze
tu parca ai mai facut o beta, nu? sau ma insel?
dar pana atunci trebuie sa te calmezi
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Miha sunt in per de tratament. Dar luna asta a fost luna de incercat pt bebe, daca imi vine o sa am iar o luna de restrictie, cu antibiotice puternice si antiinflamatoare. Imi este f. frica de o extrauterina, stiu ca merit bataita dar se pare ca daca ai anexita ai sanse f. mari de extrauterina. Ma inteapa ba pe stanga, ba pe dreapta. Mai sunt si cu examenul pe cap. Moni facem galerie pt marea intalnire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Luci unul daca e mai vioi, vi cu II Amabella esti bine venita! Ne-ar prinde bine sfaturile unei mamici. ma intorc la invatat. Vineri am primul examen.Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png |
hahahha
merciiiiiiiiiiiiiii
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Ylari, bine ai revenit! Bafta la eco sa ai cat mai multe informatii! Cine stie ce-i cu temperaturile, eu cred ca nu-s influentate de temperatura, dar na...
Eu sunt in perioada fertila
si contez pe faptul ca august va fi luna norocoasa...asa am decis eu! Oarecum am decis asta pentru ca am serbat 7 ani de la casatorie si 14 de cand suntem impreuna...deci din 7 in 7 ani are loc un eveniment deosebit
!
Suna inainte la Fundeni, mergi dimineata (eu eram in jur de 6.30 acolo ca sa intru printre primele). Nu iti trebuie prea multi bani, singura data cand am platit a fost cand mi-a masurat si homocisteina si am inteles ca analiza se face la un alt laborator). Doar daca vrei sa dai o atentie, ceva...Super ca esti pregatita, tinem pumnii!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
alina_loca spune:
Va multumesc din suflet fetelor, ce m-as face fara voi? Mi-ati mai dat o speranta, tot drumul m-am jelit.
Pai da am facut pe 13 aug in ziua cand medicul mi-a confirmat 4-5 sapt de sarcina si era 303 dar era la ei la laborator, iar cea cu problema am facut-o la 5 zile dupa joi pe 18 aug si a iesit 307 la alt laborator.
La primul laborator calculul sarcinii incepea cu sapt 3-4 si la celalalt cu sapt 1,3-2.
Sper sa fie bine, sunt perfect normala, nu am nici un fel de scurgere sau durere.
Doamne ajuta.
Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un
, nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+
ancadragoman spune:
repeta peste 48 de ore la acelasi laborator 
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
lorena_86 spune:
alina, spune-mi repede unitatile de masura de la primul si de la al doilea lab
nu vreau sa te sperii dar nu e ok daca sunt aceleasi pt ca trebuia sa creasca
data viitoare mergi la acelasi lab pt ca si metodele si unitatile de masura sunt diferite
hai calmeaza-te si mergi peste 48 ore la acelasi lab ca cel de azi
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen

. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!