Aspirante optimiste>20(709)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 23
Amabella spune:
Dreambaby, si mie tot maine sau poimaine ar trebui sa imi vina. Ba as numara si vineri, desi cel mai probabil e poimaine. Hai sa vedem care vine prima cu vestea buna. ![]()
Luiza
de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)
MeAlex spune:
Fetelor, care o fi secretul sa ramai din prima
?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Amabella spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Fetelor, care o fi secretul sa ramai din prima Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Cred ca secretul asta il detine Doamne-Doamne. Ca daca l-as sti, puteti fi sigure ca l-as aplica si l-as fi aplicat si la a doua sarcina.
Luiza
lorena_86 spune:
buna fetelor
eu invat engleza....si m-am indragostit de limba asta, e frumoasa...
si eu am ramas din prima luna de incercari la doua sarcini.....deci se poate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
elenusht spune:
fetelor, mi-a trimis sotul un mail ca sa ne vedem diseara pentru o discutie. Stiu ca nu mai poate fi nimic intre noi si ca o sa vorbim despre finalizarea acestei povesti, insa am asa niste emotii negative de parca m-as duce la taiere...e urat ca dupa 10 ani frumosi o sa ne intalnim asa...o sa ma aranjez, o sa fiu frumoasa doar ca sa-i arat lui ca pot si fara el. Sa-mi dea Dumnezeu putere sa nu plang, sa pot sa vorbesc....sa-mi tineti pumnii! offf
Amabella spune:
Lorena, MeAlex, de unde ati scos voi cuvintele alea pe care le afisati la semnatura? Unde v-ati facut astfel de analize si cum de v-au fost recomandate? Ca eu am mai multe prietene care incearca sa ramana insarcinate de mai bine de 2 ani si niciuna nu a facut astfel de analize. Presupun ca nu au mers la cine trebuie, ca sa le recomande.
Elenusht, iti tin pumnii. Fii tare, fii demna! Chiar daca nu se mai intoarce, trebuie sa fii tare si sa ii arati ca pentru tine viata continua si va fi frumoasa si fara el. Si asa trebuie sa fie!
Luiza
dianalaura spune:
Elenush, multa putere diseara. Si asa sa faci, sa te aranjezi, si sa fi distanta si tu. In nici un caz sa nu te vada ca suferi. si nu sta mult, abordeaza direct subiectul divort la notar, sa se finalizeze totul cat mai repede. Daca 2 luni cu tine nu a reusit sa faca alegerea, dar in 2 zile cu amanta s-a hotarat ca ramane cu ea, e clar ca nu te mai iubeste, asa ca incheie acest capitol cat mai repede cu putinta. Si ia-o de la capat! Stiu ca acum ti se pare greu, dar in curand o sa intalnesti un om minunat care te va merita. Nu-ti irosi tineretea plangand si suferind dupa unul care e un las, si isi trimite mama in locul lui.
diana
23+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
lorena_86 spune:
amabella, pt ca am si pierdut doua sarcini, au incetat in evolutie datorita trombofiliei
de aceea am fcut mai multe investigatii si asa am descoperit
sa mearga la fundeni la dr uscatescu
eu am fost pt ca am pierdut doua sarcini, la fel si alex
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Da, Amabella, si eu la fel ca Lorena. Primul pas e sa mearga la Fundeni, la dr. Uscatescu, apoi, daca totul e OK, se mai fac si alte analize care nu se fac la Fundeni.
Elenush, tin pumnii sa ai putere si sa fii tare! Aranjeaza-te, asta o sa iti dea curaj! Ar fi buna o gura de tarie ca sa fii mai bataioasa, sa nu te inmoi...e greu, te cred, dar daca nu mai e drum de intors, macar sa ii arati ca esti oricum puternica!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
alina_loca spune:
Buna fetelor.
Am nevoie de ajutorul vostru.
Se presupune ca as fi in sapt 5-6 de sarcina, iar beta mi-a iesit 307 mU/ml.
Astea sunt valorile de referinta de pe analiza
La gravie valorile vor fi interpretate in functie de sarcina(saptamani)
- 1,3-2 =16-156
- 2-3 =101-4870
- 3-4 = 1110-31500
- 4-5 = 2560-82300
- 5-6 = 23100-151000
- 6-7 = 27300-233000
- 7-11 = 20900-291000
- 11-16 =6140-103000, etc.
Ei incep cu sapt 1,3 - 2 ceea ce mi se pare cam ciudat.Adica calculeza varsta efectiva a sarcinii sau de la ultima menstra?
Lorena te rog frumos sa ma ajuti.
Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un
, nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+