Aspirante optimiste>20(709)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 22
danaela23 spune:
Da.... cred ca asta asteptam sa aud....ma tot gandesc de cateva zile sa fac sau nu test...dar parca asteptam confirmarea de la voi. Maine dimineata ma testez. Sper din suflet sa fie bebe mic si mult asteptat.
Imi era frica sa ma testez sa nu cumva sa-mi fi indus eu starile pe care le am...
Multumesc pentru impuls. Dimineata va anunt rezultatul.
cixinica spune:
Buna fetele!
amabella bine ai revenit in randul aspirantelor, felicitari pentru cele 2 minuni si sa mergi cat mai repede la odisee( visul nostru al tuturor de aici) 
danaela23 haide fa un test sa avem un motiv de bucurie astazi
eu cred ca este II
multi 

tuturor fetelor si o zi minunata sa aveti!
Amabella spune:
Danaela23, sunt de aceeasi parere cu Cixinica: fa testul azi. Daca ti-a intarziat deja 4 zile, valoarea bhcg e destul de mare ca sa iasa in orice urina din zi, nu mai conteaza deja ca e dimineata sau nu. Valoarea asta se dubleaza la fiecare 72 de ore deci, logic vorbind, daca il faceai in dimineata primei zile de intarziere (cum scrie de regula pe teste), tot aveai un bhcg mai scazut ca acum in miezul zilei si totusi ar fi iesit la test.
Esti de acord cu mine? ![]()
Luiza
de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)
Amabella spune:
Pe de alta parte, Danaela23, incerc sa fiu obiectiva si, desi cred si sper ca e vorba de un bb acolo la tine, trebuie sa iti spun ca TB scade numai inainte sa vina CM, deci faptul ca nu a scazut e logic, dat fiind ca nu venit CM. Implicatia logica cea mai sigura e "nu a scazut TB pt ca nu a venit CM", si nu "nu a scazut TB pt ca esti insarcinata". Insa e posibil sa nu fi venit CM pentru ca esti insarcinata, si de aia sa nu fi scazut TB, insa e posibil si sa ai alte cauze de intarziere, caz in care oricum nu ar fi scazut TB.
Ai inteles ceva?
Hai mai bine fa cum vrei tu, dar eu zic ca nu ai de ce sa mai astepti. Si daca esti, si daca nu esti insarcinata, tot aia e si nu o sa se schimbe pt ca faci test. Fii curajoasa si ia testul de coarne!
Luiza
dreambaby spune:
Si eu zic sa faci testul de sarcina azi
. Abia astept sa ne dai vestea cea mare
. Amabella, prima luna de incercari la mine e august 2011. Si toata luna am avut tot felul de simptome, de la greata, sensibilitate la mirosuri pana la durere de spate (inca nu stiu daca mi le-am imaginat eu sau chiar sunt). Iar maine sau poimaine ar trebui sa vina CM si deja au inceput spatele si burtica sa ma doara. Una din cumnatele mele e insarcinata in 7 luni si mi-a spus ca si ea astepta sa vina CM, o durea spatele si burtica si tot nu venea si cand a facut un test de sarcina a iesit pozitiv (si in luna aia chiar nu avusese nici un simptom de sarcina). Eu zic ca si noi ne inducem tot felul de stari si simptome
P.S: Sotia unui var de-al meu a ajuns la spital cu dureri mari, vroiau sa o opereze de piatra la rinichi si in cateva ore a nascut un baietel sanatos (habar nu avea ca e insarcinata) 
danaela23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amabella Pe de alta parte, Danaela23, incerc sa fiu obiectiva si, desi cred si sper ca e vorba de un bb acolo la tine, trebuie sa iti spun ca TB scade numai inainte sa vina CM, deci faptul ca nu a scazut e logic, dat fiind ca nu venit CM. Implicatia logica cea mai sigura e "nu a scazut TB pt ca nu a venit CM", si nu "nu a scazut TB pt ca esti insarcinata". Insa e posibil sa nu fi venit CM pentru ca esti insarcinata, si de aia sa nu fi scazut TB, insa e posibil si sa ai alte cauze de intarziere, caz in care oricum nu ar fi scazut TB. Ai inteles ceva? Hai mai bine fa cum vrei tu, dar eu zic ca nu ai de ce sa mai astepti. Si daca esti, si daca nu esti insarcinata, tot aia e si nu o sa se schimbe pt ca faci test. Fii curajoasa si ia testul de coarne! Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009) |
Da..asa e.... o sa fac un test cand ies de la birou. Oricum nu vreau sa ma entuziasmez... Eu ma tot gandesc sa nu-mi fi indus psihic intarizerea CM-ului din dorinta bb-ului.... mai ales ca e prima luna de incercare serioasa.
O sa vad diseara....
danaela23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dreambaby Si eu zic sa faci testul de sarcina azi . Amabella, prima luna de incercari la mine e august 2011. Si toata luna am avut tot felul de simptome, de la greata, sensibilitate la mirosuri pana la durere de spate (inca nu stiu daca mi le-am imaginat eu sau chiar sunt). Iar maine sau poimaine ar trebui sa vina CM si deja au inceput spatele si burtica sa ma doara. Una din cumnatele mele e insarcinata in 7 luni si mi-a spus ca si ea astepta sa vina CM, o durea spatele si burtica si tot nu venea si cand a facut un test de sarcina a iesit pozitiv (si in luna aia chiar nu avusese nici un simptom de sarcina). Eu zic ca si noi ne inducem tot felul de stari si simptome P.S: Sotia unui var de-al meu a ajuns la spital cu dureri mari, vroiau sa o opereze de piatra la rinichi si in cateva ore a nascut un baietel sanatos (habar nu avea ca e insarcinata) ![]() |
Exact chestia asta cu simptomele o am si eu...parca mi-e greata, parca am gustul metalic.... si tot ma ganesc...e pe bune sau doar imi doresc sa fie asa..... o sa vad diseara.
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danaela23
Da..asa e.... o sa fac un test cand ies de la birou. Oricum nu vreau sa ma entuziasmez... Eu ma tot gandesc sa nu-mi fi indus psihic intarizerea CM-ului din dorinta bb-ului.... mai ales ca e prima luna de incercare serioasa. O sa vad diseara.... ![]() |
nici cea mai mare dorinta nu il intarzie pe nemernic
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Amabella spune:
Acum eu nu pot sa afirm 100% ca imi induc starile, pana nu am un test negativ sau pana nu vine CM. Dar asa cred eu, ca mi le induc. Am un talent extraordinar sa ma simt insarcinata!
Danaela23, sa stii ca chiar se poate sa ramai din prima incercare. Mie asa mi s-a intamplat la primul copil. Si am o fina care are 3 copii si cu toti a ramas de la prima incercare!
Dreambaby, chestia asta chiar exista??? 

Mi se pare de domeniul SF! Sa nu ai habar ca esti insarcinata vreme de 9 luni! Fenomenal! Pai copilu' ala loveste, se misca burta, ai senzatia ca fuge intr-o parte, se vad miscarile cu ochiul liber din exterior si poate sa le simta oricine! Cum Dumnezeu sa nu iti dai seama???
Pe bune ca nu pot sa inteleg!
Luiza
MeAlex spune:
Nici eu nu cred ca poti induce psihic intarzierea menstruatiei! Iar daca stii ca ai un ciclu regulat, e un motiv clar ca sa faci test!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060