Aspirante optimiste>20(709)Felicitari Bettercy!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata fetele!
Monna iti multumesc pentru gandurile bune , si intr-adevar ma ajuta foarte mult sa stiu ca sunt cazuri de reusita si cu o spermograma mai proasta.Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine si ca imi redai speranta.Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.Sper din tot sufletul sa reusim si noi.

eu zic sa incerci cu spermotrend / 2 luni (de 2 ori pe zi)
mie mi-au recomandat pastilele astea 2 doctori diferiti
deci probabil sunt niste pastile bune

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Am tot citit despre spermotrend si nu cred ca ar dauna cu ceva tinand cont ca e un preparat nutritional , medicii il recomanda foarte des , altii iau fara prescriptie...ma mai gandesc vreo doua zile si vedem ce hotaram
Moni dar sotul tau a facut si doozarile hormonale si a fost la urologie?Ca al meu a facut toate astea si nu iese de niciunde care ar fi cauza numarului mic de miscatori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amabella

Buna, fetelor!

Ma primiti si pe mine printre voi?
Sunt o aspiranta foarte noua si deja mamica fericita. Asta nu ma impiedica sa mai aspir, nu?

Pe scurt, e prima luna cand incercam, asa ca nu ma astept la mare lucru. Nu ca ar fi vreun proces de durata, care implica neaprat mai multe luni de munca, dar mi se pare ca as avea prea mult noroc sa iasa din prima. La a doua sarcina am reusit din a 8-a incercare si in toate lunile de incercari nereusite, forumul m-a ajutat foarte mult.

Poate ganditi ca situatia mea e putin diferita de a voastra, pentru ca am deja copii si sunt abia la prima incercare acum. De aceea va intreb: ma primiti si pe mine?

Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)

Bine ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna fetelor. Gaby, concediu placut! Elenusht, tare rau imi pare de sotul pe care l-a luat valul de tot... Dar te rog: nu te umili in fata lui! Se pare ca decizia a luat-o in minivacanta cu amanta. Eu te astept cu noutati, poti sa scrii aici ce te apasa si sunt alaturi de tine ! Amabella, felicitari pentru comorile tale si bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Miha sunt in per de tratament. Dar luna asta a fost luna de incercat pt bebe, daca imi vine o sa am iar o luna de restrictie, cu antibiotice puternice si antiinflamatoare. Imi este f. frica de o extrauterina, stiu ca merit bataita dar se pare ca daca ai anexita ai sanse f. mari de extrauterina. Ma inteapa ba pe stanga, ba pe dreapta. Mai sunt si cu examenul pe cap.
Moni facem galerie pt marea intalnire
Luci unul daca e mai vioi, vi cu II
Amabella esti bine venita! Ne-ar prinde bine sfaturile unei mamici.
ma intorc la invatat. Vineri am primul examen.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png

Mergi la inceput

Buna Katy
Spor la invatat si lasa gandurile negre , gandeste-te ca e luna norocoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna fetelor

Am o intrebare: Daca nu mi-a scazut temperatura, mi-a intarziat 4 zile...oare e de bine? Are vreo legatura faptul ca nu mi-a scazut temperatura... ultimele 2 sapt si ceva am tot avut 37.3-37.1....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Danaela, e f bine! In sarcina, temperatura ramane ridicata!
Bafta la testat! Asteptam vesti bune!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Daniela este foarte bine...sunt doua semne importante ca s-ar putea sa ai un bebe mic in burtica.De ce nu incerci un test?Eu iti spun de acum felicitari si sarcina usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Va multumesc pentru primire!

Daca pot sa va dau vreun sfat util, va stau la dispozitie.

Eu sunt acum in perioada in care experimentez toate simptomele de femeie insarcinata in prima luna, pe care le-am experimentat de fiecare data cand ma asteptam sa fiu insarcinata, chiar daca de cele mai multe ori s-a dovedit ca nu eram. Cred ca singura data in viata cand am incercat sa concep un copil si nu am avut simptome de sarcina inainte de test a fost la prima sarcina, in prima luna de incercari, cand, desi eram insarcinata si nu stiam, nu aveam niciun simptom pentru ca nu stiam la ce sa ma astept.
Acum, ca si in celelalte 8 luni cand am mai incercat, am o mare gramada de simptome, pe care cel mai probabil le creeaza creierul meu, care stie la ce sa se astepte si produce semne, pentru ca eu sa imi pastrez speranta.

Sunt in ziua 28 si de obicei imi vine CM in ziua 30, maxim si in mod exceptional 32. O singura data a intarziat mai mult de atat fara sa fiu insarcinata, si atunci mi-am facut 1 milion de sperante pentru ca era in perioada cand incercam a doua sarcina. Acum inca nu a intarziat si eu, in buna mea traditie, nu am sa fac testul pana nu intarzie macar o zi peste cele 32. Asa se face ca am facut in viata mea 3 teste de sarcina pana acum (la cele 2 sarcini si atunci cand v-am spus ca a intarziat mai mult). In rest, nu apucam sa fac testul. Sa vad cum o fi acum.

Va doresc tuturor sa ramaneti insarcinate cat mai repede si sa duceti sarcinile la termen si in cele mai bune conditii si sa aveti bebei sanatosi si frumosi (frumosi stiu ca vor fi oricum)! Si felicitari noilor gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaela23

Buna fetelor

Am o intrebare: Daca nu mi-a scazut temperatura, mi-a intarziat 4 zile...oare e de bine? Are vreo legatura faptul ca nu mi-a scazut temperatura... ultimele 2 sapt si ceva am tot avut 37.3-37.1....

Neaparat trebuie sa faci test! Si nu vad de ce nu ar fi pozitiv. Ai toate semenele probabile. Go ahead!

Mergi la inceput