Aspirante optimiste>20(709)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 20
Monique77 spune:
Elenush
si orice ai face evita-l pana la capat
daca se poate sa eviti sa il intalnesti pana la divortul propriu-zis ar fi foarte bine
vederea lui te-ar slabi mult, te-ar ingenunchia iar
nevazandu-l devii puternica pe zi ce trece
evita sa va intalniti, astfel evitand umilinta pe care ti-a cauzat-o si pe care ar amplifica-o
ascunde pozele cu el, nu te uita la ele, muta mobila, schimba ceva, izoleaza-i hainele undeva pana vine sa le ia, nu asculta muzica trista, incearca sa te tii ocupata cat mai mult, solicita-ti si canalizeza-ti gandurile catre altceva, orice.
nu te lasa absorbita in nisipurile miscatoare ale amintirilor
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Katy82 spune:
Elenush imi pare rau ca treci prin asta, sa-ti ajute Dumnezeu si sa te intareasca. Suntem alaturi de tine. 

Fetele e clar. Spatele ma doare de la anexita. Se pare ca se acutizeaza. Acum am dureri si in timpul
. Offffff.
Trebuie mai intai sa rezolv problema ca sa poate veni bebe cu bine.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png
gabyv spune:
Buna fetele 
Sa nu ma dati disparuta, dar noi suntem in concediu la mare 

Asa ca desi citesc scriu mai putin, pt ca ... ploua si nu sunt la plaja la odihna 
Oricum sper sa mai vina o burtica noua, ca incepem sa ne inmultim pe aici
Eu nu am ovulat inca si nu cred ca se va intampla luna asta ca sunt trecuta de Z20.
pupici 

danaela23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht fetelor, eu sunt praf cu psihicul. si familia mea la fel! Sper sa+mi dea Dumnezeu putere sa trec peste toate aceste incercari...insa parca am momente in care simt ca nu mai rezist si ma intreb de ce mi se intampla mie atatea lucruri... nu m-am mai intalnit cu sotul meu de miercuri, m-a sunat de pe un nr necunoscut si mi-a vb rece de parca eu eram cea care a plecat si care l-a inselat...a zis ca o sa treaca pe acasa sa-si ia haine...eu mi-as fi sorit sa ramanem prieteni, sa fie civilizat sa fac un rezumat al povestii noastre de cuplu...dar ma evita...spune ca ii e rau, ca se simte slabit, etc...vreau doar sa se termine mai repede! ma iertati ca sunt off topic...mi-e tare greu singura! asta ma omoara cel mai rau! Ma simt de parca as fi in doliu: mi-a murit sotul, prietenul cel mai bun, iubitul, fratele...offf...viata asta! ![]() ![]() ![]() Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
Imi pare rau pentru tine. Nu esti singura....parintii iti sunt aproape....si noi la fel.... Multa putere iti doresc
Monique77 spune:
'neata fetele
TB mea azi dimineata tot mica
deci inca n-am ovulat
oricum sunt ziua 11
starile de rau seara persista
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Elenush imi pare rau ca treci prin asta, sa-ti ajute Dumnezeu si sa te intareasca. Suntem alaturi de tine. ![]() ![]() Fetele e clar. Spatele ma doare de la anexita. Se pare ca se acutizeaza. Acum am dureri si in timpul . Offffff. Trebuie mai intai sa rezolv problema ca sa poate veni bebe cu bine.Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png |
Mergi la un ginecolog repede ca sa iti rezolvi anexita sa nu se agraveze.
Gabyv concediu placut si imi pare rau ca ploua.
Moni in ce zi esti, maine cred ca imi fac si eu un test de ovulatie sa vedem daca ovarele mele si-au revenit, ca o doctorita mi-a explicat ca acum nu pot ramane insarcinata ca metotrexatul a omorat tot ce era pe ovare si atunci cand testul de ovulatie este pozitiv inseamna ca ele si-au reluat activitatea.
De astazi cred ca intru mai putin ca dupa amiaza ii duc laptopu unui frate de al meu si ramane toata saptamana la el. O sa mai intru pe pc da acolo mai greu.
Va pup si ce uituca sunt buna dimineata.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Mergi la un ginecolog repede ca sa iti rezolvi anexita sa nu se agraveze. Gabyv concediu placut si imi pare rau ca ploua. Moni in ce zi esti, maine cred ca imi fac si eu un test de ovulatie sa vedem daca ovarele mele si-au revenit, ca o doctorita mi-a explicat ca acum nu pot ramane insarcinata ca metotrexatul a omorat tot ce era pe ovare si atunci cand testul de ovulatie este pozitiv inseamna ca ele si-au reluat activitatea. De astazi cred ca intru mai putin ca dupa amiaza ii duc laptopu unui frate de al meu si ramane toata saptamana la el. O sa mai intru pe pc da acolo mai greu. Va pup si ce uituca sunt buna dimineata. ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
sunt in ziua 11
teoretic azi sau maine e ovulatia
lucianamoga spune:
Neata fetele!
Monna iti multumesc pentru gandurile bune , si intr-adevar ma ajuta foarte mult sa stiu ca sunt cazuri de reusita si cu o spermograma mai proasta.Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine si ca imi redai speranta.Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.Sper din tot sufletul sa reusim si noi.

Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Neata fetele! Monna iti multumesc pentru gandurile bune , si intr-adevar ma ajuta foarte mult sa stiu ca sunt cazuri de reusita si cu o spermograma mai proasta.Iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine si ca imi redai speranta.Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.Sper din tot sufletul sa reusim si noi. ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
eu zic sa incerci cu spermotrend / 2 luni (de 2 ori pe zi)
mie mi-au recomandat pastilele astea 2 doctori diferiti
deci probabil sunt niste pastile bune

Amabella spune:
Buna, fetelor!
Ma primiti si pe mine printre voi?
Sunt o aspiranta foarte noua si deja mamica fericita. Asta nu ma impiedica sa mai aspir, nu? ![]()
Pe scurt, e prima luna cand incercam, asa ca nu ma astept la mare lucru. Nu ca ar fi vreun proces de durata, care implica neaprat mai multe luni de munca, dar mi se pare ca as avea prea mult noroc sa iasa din prima. La a doua sarcina am reusit din a 8-a incercare si in toate lunile de incercari nereusite, forumul m-a ajutat foarte mult.
Poate ganditi ca situatia mea e putin diferita de a voastra, pentru ca am deja copii si sunt abia la prima incercare acum. De aceea va intreb: ma primiti si pe mine? 
Luiza
de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)